или с малка модификация:

моооооже...maggot написа:Имаме предложвние за ново лого на форума, ето го:
или с малка модификация:
maggot написа:Имаме предложвние за ново лого на форума, ето го:
Тургай :)
Е ще чакам - от 37 регистрирани (за сега) имам само 18 процента гласоподаваемостvyara написа: Тургай го, ве Маготич. Виж, против са само двама
Ша ги интервюираш ли?maggot написа:Е ще чакам - от 37 регистрирани (за сега) имам само 18 процента гласоподаваемостvyara написа: Тургай го, ве Маготич. Виж, против са само двама![]()
Да ги видим и другите, викам?
Ние тук обикновено посрещаме любезно, ама ти още не си дошъл, пък вече си тръгна няколко пъти...Йон написа:Привет.
Аз съм нов тук и по принцип, ника ми е seksy_sladun_12_{m}_{P}{P}{P}{P}![]()
Честитя Ви неделята, давам си мнението по темата и продължавам да се озяпвам.
Логото(сегашното) е приятно, въпреки че го асоциирам с нещо новогодишно. Разширения му вариатн, изглежда доста по-пълен - пак мотиви пиянски и подчертано дамски, но вече има и истинска отверка/ препоръчвам да се замени с питейна такава - водка с порт. сок./
Явно лого-майстЕра има слабост към шаренкото и към леките напитки, така че сигурно няма да му е проблем да нарисува един цветен монитор с 30-40 надпис на монитора и един добър алкохолен асортимент, въргалящ се около комп-а.
Просто давам идея, а пък вие, ако не искате да ги възприемете...е най-много да ви разстрелям, но преди това поне няколко пъти ще напусна триумфално, общоосведомително и окончателно и абсполютно завинаги, този форум.

Духовата музика е в безсрочен отпуск обаче, да знаеш.Йон написа:
Е, аз лично не виждам нищо лошо в спиртните мотиви - спирита и спирта са неразривно свързани, като доказателство за това е влиянието на спирта в-ху спирита, което е увековечено в доста фотографии по въпроса. :)
А за любезното посрещане - явно ще се наложи да почакам до утре - тамън ще имате време да изперете червеното килимче и да омесите по една баница.

Ти да не си рекламен представител?Йон написа:
Просто, ако се добави и една чашка с логото на Джак между 30 и 40, картинката би била по-пълна.
А за любезното посрещане - явно ще се наложи да почакам до утре - тамън ще имате време да изперете червеното килимче и да омесите по една баница.

аз па ся го виждамmaggot написа:Имаме предложвние за ново лого на форума, ето го:

Дори не на 30, а на 30-4:)woman eur написа:Демек, си оставаме на 30

Точно това, което си мислиш.опърничава написа:Прочетох заглавието като " Искаме ли ново лЕгло?"
Чичко Фройд какво ли би казал?
ахам. колко много и се спиМнемозина написа:Точно това, което си мислиш.опърничава написа:Прочетох заглавието като " Искаме ли ново лЕгло?"
Чичко Фройд какво ли би казал?
май и двете - като картинка с продължениеmaggot написа:Имаме предложвние за ново лого на форума, ето го:
или с малка модификация:
Ма това от преди 100 години ма Холи. Ти какво - разчистваш тавана на клубчето ли?holi_day написа: май и двете - като картинка с продължение
запретнал ръкавите и поправил табелкатаначи носи на пиене
Капинчо написа:Ма това от преди 100 години ма Холи. Ти какво - разчистваш тавана на клубчето ли?holi_day написа: май и двете - като картинка с продължение
запретнал ръкавите и поправил табелкатаначи носи на пиене
Ку ще и от 200 да е, щом е отворено за писане - може да си пиша.Капинчо написа:Ма това от преди 100 години ма Холи. Ти какво - разчистваш тавана на клубчето ли?
Пиши душичко, пиши. Ний шъ четем.holi_day написа:Ку ще и от 200 да е, щом е отворено за писане - може да си пиша.Капинчо написа:Ма това от преди 100 години ма Холи. Ти какво - разчистваш тавана на клубчето ли?
Fairy of the Flowers написа:Супер е! Вторият вариант. Сега остав да разбера и как да гласувам.