драстично увеличение на глобите
драстично увеличение на глобите
"Спаси си деня!" - Green Light
Re: драстично увеличение на глобите
Това е добреНефертити написа:Увеличиха глобите за превишена скорост
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

да,Ън написа:Това е добреНефертити написа:Увеличиха глобите за превишена скорост
а и състоянието на пътната настилка в момента не позволява кой знае какви нарушения когато си с лек автомобил- личен!
Но бусовете, джиповете и камионите карат като луди.
За тях ако може още малко увеличение.
По мои наблюдения най-честите нарушители с превишена скорост са снабдителите с бусове и пикапи. Към същата група, но доста по-опасни, са тежкотоварните камиони, особено турските и румънските. Отнасят те с тия влекачи като куцо пиле домат.
п.п. За или против тия драстични санкции сте?
- сър Айвънхоу
1. пука ми на черупката - мен ме возят!
2. не е толкова важен размерът* на глобата, а прилагането й!
* забележка: моля, дамите да не изпадат във философски размисли за размер на други неща!
- сър Айвънхоу
точно така е най-вече на правите участъи с хубавата пътна настилка.Kent написа:поне няма завои, и няма опасност да сгазиш някой скърбящако беше само около плевен, щях направо да съм щастлив... почти всички пътища в милата ни рОдина са така...
И към Русе е същото.
Ми големи състезатели в североизточния регион явно!
Извода: не оправяйте пътищата, това ще доведе до увеличаването на ПТП.
- Глас в пустиня
- сър Айвънхоу
Боев, катаджия-та ако те срещне поне няма да те утрепе, усвен ко не е някой психопат и има бойни и изправен пищов и по-бърз от мене...има къде по алтернативни субекти на пътното платно. Прощавай за мнението на новобранец абсолютен.БоЕВ написа:Гадост - пу,пу,пу - да не те среща катаджия!
120~130 до 140 когато ме притиска времето. Бие ме тока, оня ден една колежка получи студено къдрене, а след това и изправяне на косите, направи ми комплимент - чувствала се като на рали.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Глас в пустиня
Знам - по татово време имаше много мераклии да ме вкарат там.сър Айвънхоу написа:ти си за затвора, бе!БоЕВ написа:Гадост - пу,пу,пу - да не те среща катаджия!
120~130 до 140 когато ме притиска времето. Бие ме тока, оня ден една колежка получи студено къдрене, а след това и изправяне на косите, направи ми комплимент - чувствала се като на рали.
- Глас в пустиня
Където карам аз, катаджии няма. Те са на магистралата - надничари.Kent написа:
Боев, катаджия-та ако те срещне поне няма да те утрепе, усвен ко не е някой психопат и има бойни и изправен пищов и по-бърз от мене...има къде по алтернативни субекти на пътното платно. Прощавай за мнението на новобранец абсолютен.
Нищо не вдянах от поста ти.
Където карам аз, катаджии няма. Те са на магистралата - надничари.
Нищо не вдянах от поста ти.
Нищо и аз понякога не вдявам:lol:
исках да кажа че мисля по добре е някой фуражко да ме актува
после се пак може да обжалваш ако се чустваш онеправдан
отколкото някой сульо /колега шефьор де / да ме утрепе
или да ми намали драстично семейството
нито ми е правил децата
нито ми е свалял жената
те са си мои.....
писах в пътеписа, че идва разминах два челни по вашия край
то края няма значение де
по гоцеделчевско е същия фуй
ми линейката до поликраище, ко ше кажеш...
и третата издънка беши до девня съвсем до варна
отнеха ми безобразно
и хубу че съм песимист и фаталист
че не го набоцах минго изотзад
п.п. инструктирал съм жената и децата
последния оцелял скалпирва противниковия шефьор през ушите
че то правосъдието е много меко за сега
за нашите потребности:lol:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Момчета. Да си вадим хуя по пътищата и да си го мерим...не е най-доброто решение за никго.
За виоките скорости, небето е отворено. Е, иска се уведомление до РВД на английски език с начална, крайна точка, тип на полет...ма после си там.
За другите полети из небето...допитайте се до Кента, де събира с часовникарски инструменти човешките чаркалаци от пътищата. За душата им, доколколкото знам, той не отговаря.
За виоките скорости, небето е отворено. Е, иска се уведомление до РВД на английски език с начална, крайна точка, тип на полет...ма после си там.
За другите полети из небето...допитайте се до Кента, де събира с часовникарски инструменти човешките чаркалаци от пътищата. За душата им, доколколкото знам, той не отговаря.
- сър Айвънхоу