Пустият му св. Валентин

Все същите
АВе
Обратна връзка:

Пустият му св. Валентин

Мнение от АВе »

Имах тази седмица клиентка-идиотка.

Избягала в САЩ, взела си нэкъв ред нек за мъж. 3-4 години не можела да зачене. Най-накрая на миналогодишния св. Валентин след много алкохол и Мария Хуана Дрогарес я оплодил тъпанарят от Сиера Леоне. Тя решила, че това е станало най-вече заради нэква намеса на светията, та ...

познайте как си кръстила синчето от това секс-дрога-алкохол мероприятие!

"услуга от свети Валентин":blink:

Пълното име на натурализирания нещастник е Валънтайн Фейвър Осайеменре Амаданасън Корома.:rotfl24:

Баси! Горкото...

Пустия му св. Валентин трябва да и е изпил акъла на тая.:blum:
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Аватар
windcolours

Re: Пустият му св. Валентин

Мнение от windcolours »

АВе написа:
големият ми син също беше забъркан на Свети Валентин :bigsmile: Таткото наистина се казваше Валентин, но не съм му връщала "услугата", кръщавайки сина си на него :lol:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
АВе
Обратна връзка:

Мнение от АВе »

windcolours написа:големият ми син също беше забъркан на Свети Валентин :bigsmile: Таткото наистина се казваше Валентин, но не съм му връщала "услугата", кръщавайки сина си на него :lol:
Действала си андър кавър, да ти кажа!:winkw::grin:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

АВе написа:Имах тази седмица клиентка-идиотка.

Избягала в САЩ, взела си нэкъв ред нек за мъж. 3-4 години не можела да зачене. Най-накрая на миналогодишния св. Валентин след много алкохол и Мария Хуана Дрогарес я оплодил тъпанарят от Сиера Леоне. Тя решила, че това е станало най-вече заради нэква намеса на светията, та ...

познайте как си кръстила синчето от това секс-дрога-алкохол мероприятие!

"услуга от свети Валентин":blink:

Пълното име на натурализирания нещастник е Валънтайн Фейвър Осайеменре Амаданасън Корома.:rotfl24:

Баси! Горкото...

Пустия му св. Валентин трябва да и е изпил акъла на тая.:blum:
Пак хубаво! Можеше да е на Свети Четиридесет Мъченици.
АВе
Обратна връзка:

Мнение от АВе »

Green Light написа:Пак хубаво! Можеше да е на Свети Четиридесет Мъченици.
Хаха, а предста'яш ли си да е на Хелоуин?!:blum:

Мноо хеви-метълско звучене и послание щеше да е!
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

АВе написа:
Green Light написа:Пак хубаво! Можеше да е на Свети Четиридесет Мъченици.
Хаха, а предста'яш ли си да е на Хелоуин?!:blum:

Мноо хеви-метълско звучене и послание щеше да е!
:grin:
Фреди Крюгър Осайенещо Амадамансън Кордоба

Дано да не стане нотариус
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Доколкото ми е известно най-говореният език в Сиера Леоне е крио, а в него по някакво странно стечение на обстоятелствта има влияние и на португалски и испански ез. Не съм спец по португалски, но на испански "favor" освен "услуга" означава и "дар от Бога или от някой светец".
В България съществуват имена като Божидар, Богдан и др. Може пък за схващанията в онази далечна страна Валентин Фавор да не звучи толкова идиотски. :winkw:

Колкото до дългите имена, за някои страни те също на нормални. Както трудно помня имена, добре че не живея в Тайланд например... :roll:
АВе
Обратна връзка:

Мнение от АВе »

Stranniche написа:Доколкото ми е известно най-говореният език в Сиера Леоне е крио, а в него по някакво странно стечение на обстоятелствта има влияние и на португалски и испански ез. Не съм спец по португалски, но на испански "favor" освен "услуга" означава и "дар от Бога или от някой светец".
В България съществуват имена като Божидар, Богдан и др. Може пък за схващанията в онази далечна страна Валентин Фавор да не звучи толкова идиотски. :winkw:

Колкото до дългите имена, за някои страни те също на нормални. Както трудно помня имена, добре че не живея в Тайланд например... :roll:
Хубаво. Но както звучи идиотски за българите, така идиотски звучи и за WASP хамериканците "Валънтайн Фейвър"...
Както и да е, не ме вълнува особено съдбата на поредния матгарин (от англ. „mutt“ + българин):winkw:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

къде е тва сиера леоне ?!:cool:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Quid написа:къде е тва сиера леоне ?!:cool:
няма директни полети до там.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

да не е избухнало някое вулканче или цунами да има...
отивам да търся сиера леоне.

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

http://www.kldn.net/?p=150

има летище !
кво се бъзикаш а:cool:

Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Quid написа:да не е избухнало някое вулканче или цунами да има...
отивам да търся сиера леоне.
навремето събирах марки. Най-готините (с особена форма) бяха от Сиера Леоне. Та от тогава я знам. Къде е на картата. Инак - не я знам. Може да се объркаш със Серджо Леоне, но той е човек, а онова е държава. За всеки случай да те предупредя.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Quid написа:http://www.kldn.net/?p=150

има летище !
кво се бъзикаш а:cool:
не съм казал, че няма летище. Казах, че няма директни полети от тук до там.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

и аз събирах марки.
тия опушените имаха доста шарени марки.
:-)

Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Stranniche написа:...Както трудно помня имена, добре че не живея в Тайланд например... :roll:
Единствения човек, на когото от раз съм му запомнил името, беше един колега Илия. Сети се защо, покрай какво и как :grin::grin::grin:
Наздраве :cool:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

АВе написа:

Баси! Горкото...
човек дето името му означава "кокошка" няма право да се смее. ъхъ. :blink:
just perfect
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

АВе написа: Избягала в САЩ, взела си нэкъв ред нек за мъж. 3-4 години не можела да зачене. Най-накрая на миналогодишния св. Валентин след много алкохол и Мария Хуана Дрогарес я оплодил тъпанарят от Сиера Леоне.

синчето от това секс-дрога-алкохол мероприятие!

Както и да е, не ме вълнува особено съдбата на поредния матгарин (от англ. „mutt“ + българин):winkw:
Да е живо и здраво детенцето, дано един ден да успее да си смени името и - най-вече - да среща по-малко хора като теб!

Мutt - a person who behaves in a silly or careless way - според Cambridge dictionary, ако някой се чуди за думата.
Не разбирам как може да се дават такива определения на едно новородено. Родителите може да са всякакви, обаче какво са виновни децата?!:shocked:
АВе
Обратна връзка:

Мнение от АВе »

Stranniche написа:Да е живо и здраво детенцето, дано един ден да успее да си смени името и - най-вече - да среща по-малко хора като теб!

Мutt - a person who behaves in a silly or careless way - според Cambridge dictionary, ако някой се чуди за думата.
Не разбирам как може да се дават такива определения на едно новородено. Родителите може да са всякакви, обаче какво са виновни децата?!:shocked:
mutt - ; 1) разг. глупак, идиот, тъпак, некадърник Syn: dolt , dunce , blockhead , dullard , fool 2) презр. безпородно куче, мелез, помияр Syn: mongrel

Ябълката не пада далеч от дървото.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

АВе написа:
mutt - ; 1) разг. глупак, идиот, тъпак, некадърник Syn: dolt , dunce , blockhead , dullard , fool 2) презр. безпородно куче, мелез, помияр Syn: mongrel

Ябълката не пада далеч от дървото.
Stranniche написа:
Да е живо и здраво детенцето, дано един ден да успее да си смени името и - най-вече - да среща по-малко хора като теб!
+ 1
и ...
:shutup:
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Публикувай отговор