Емоционален потрес
Емоционален потрес
Значи аз да кажа за моя. В ... курс бях на стаж в Детска клиника /един от стажовете/.
И ходихме - бродихме един ден та се замъкнахме до Хематология /пак децка/...учеха ни как да преглеждаме левкемични деца и такива с Ходжкинов лимфом /неходжкинови нямаше в н наличие в момента/. И мене ми се падна да преглеждам ена 15 годишна мома. Пък аз бях на двайсе и нещо тогава. Събляках я и я прегледах. Беше като изписана:shy:, стоеше гола и се пулеше насреща ми....а очите и грееха като звезди. Гледаше ме като .... оня с последната сламка ибаси:-) Свърших си работата, попълних картата и излязох. След една седмица пако отидох. Леглото беше празно. Момиченцето беше починало от пневмония междувременно... На другия ден пропуших.
П.П. А, да не забравя. Да имам аз проблемите зочовски сега:-) рай и ананаси ибаси:lol:
И ходихме - бродихме един ден та се замъкнахме до Хематология /пак децка/...учеха ни как да преглеждаме левкемични деца и такива с Ходжкинов лимфом /неходжкинови нямаше в н наличие в момента/. И мене ми се падна да преглеждам ена 15 годишна мома. Пък аз бях на двайсе и нещо тогава. Събляках я и я прегледах. Беше като изписана:shy:, стоеше гола и се пулеше насреща ми....а очите и грееха като звезди. Гледаше ме като .... оня с последната сламка ибаси:-) Свърших си работата, попълних картата и излязох. След една седмица пако отидох. Леглото беше празно. Момиченцето беше починало от пневмония междувременно... На другия ден пропуших.
П.П. А, да не забравя. Да имам аз проблемите зочовски сега:-) рай и ананаси ибаси:lol:
Последно промяна от Kent на 11.05.10, 13:41, променено общо 1 път.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Един от най-влиятелните и важни, ама истински важни хора за времето си в моята област - а тя тогава е била раздирана от най-всякакви страсти и пасти - е обичал да казва: всички колеги трябва веднъж годишно да бъдат водени на посещение в онкологията, за да си дадат сметка кое какво е.
Обаче самият той е успявал да не остане чужд на земните неща, от друга страна.
Човек винаги се вълнува от нещата, на които държи. Ама пък мисъл, м?
Светла му памет на момиченцето. Дано в следващия живот има друг късмет.
Обаче самият той е успявал да не остане чужд на земните неща, от друга страна.
Човек винаги се вълнува от нещата, на които държи. Ама пък мисъл, м?
Светла му памет на момиченцето. Дано в следващия живот има друг късмет.
Panta rhei...
- Житената Питка
- BOFH
Мхммм Заета съм. Пиша "Кошмарите на Холи" в отговор на темите ти. Ку прочета още няколко такива, както ми е образно въображението...Kent написа:Аре ве девственици и девстевенички, ко стана с емоционалноте ви потреси:lol:
п.п. Девственички, има ли такава дума ибаси:lol:
Мъ ку много се налага, мога да разправя някои невесели неща.
Ку настоявате, мога и сега да почна*.
* - да отпочна дори
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
Божеее!!! ама и ти си уникален, егатиЖитената Питка написа:Оооооо, Кентоне!
Глей са - на мен като ми се пригледа нещо гадно си пускам http://lemonparty.org/.
Кенте, на мен горния линк ми стига като за емоционален потрес
утре ще мисля за други
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Света вода ненапита
Житената Питка написа:Оооооо, Кентоне!
Глей са - на мен като ми се пригледа нещо гадно си пускам http://lemonparty.org/.
Виж подводницата!
въй, тея монголци ли саЖитената Питка написа:Оооооо, Кентоне!
познавааш ли ги:lol:
много е яко обаче:lol:
а ква е разликата между отпочна и започнаholi_day написа:Мхммм Заета съм. Пиша "Кошмарите на Холи" в отговор на темите ти. Ку прочета още няколко такива, както ми е образно въображението...Kent написа:Аре ве девственици и девстевенички, ко стана с емоционалноте ви потреси:lol:
Мъ ку много се налага, мога да разправя някои невесели неща.
Ку настоявате, мога и сега да почна*.
* - да отпочна дори
отпочва първия и после започват последуващите
или как
- Житената Питка
- BOFH
Ако искаш мога да ти пусна и един друг сайт от който наистина ще ти се прииска да си беше изтрил акаунта.КОМУНОИД написа:Житената Питка написа:Оооооо, Кентоне!
Например, ако онова по-горе по десетобална скала за гадория е някъде около шест, то другото е пълна десятка.
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
Житената Питка написа:
Ако искаш мога да ти пусна и един друг сайт от който наистина ще ти се прииска да си беше изтрил акаунта.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Житената Питка
- BOFH
Виж сега, хората не се потрисат емационално,Kent написа:Аре ве девственици и девстевенички, ко стана с емоционалноте ви потреси:lol:
а само ги е гнус, защото имат чувството че са в кенефа, и някой ги кара да ровят там с голи ръце. Може би е лош сън някакъв това, де да знам.
Иначе ясно - има хора с истински проблеми, с истинска болка,
но кой знае как реагират?!
Може и тяхната реакция да изглежда неестетично, в очите на някой прекалено изтънчен.
Агонията не е сред най-красивите неща, които могат да се видят.
- Света вода ненапита
толкуз мноу ли мъ мразиш, ба!Житената Питка написа:Ако искаш мога да ти пусна и един друг сайт от който наистина ще ти се прииска да си беше изтрил акаунта.КОМУНОИД написа:Житената Питка написа:Оооооо, Кентоне!
Например, ако онова по-горе по десетобална скала за гадория е някъде около шест, то другото е пълна десятка.
Виж подводницата!
аз тогава се потресох емоционалноАмаранта написа:Виж сега, хората не се потрисат емационално,Kent написа:Аре ве девственици и девстевенички, ко стана с емоционалноте ви потреси:lol:
а само ги е гнус, защото имат чувството че са в кенефа, и някой ги кара да ровят там с голи ръце. Може би е лош сън някакъв това, де да знам.Аз поне това разбрах от всичкото тва - изписаното тука.
Иначе ясно - има хора с истински проблеми, с истинска болка,
Може и тяхната реакция да изглежда неестетично, в очите на някой прекалено изтънчен.
и ше ми държи до гроб вероятно
доколкото се познавам
............................................
кой в кенефа рови ся ко ма ебе
секи си решава
къде да рови
в кенефа
или в оная работа на жена си
исках да кажа и затва пуснах
че има и наистина проблеми
а има "проблеми"
или просто се изхаках в клуба
за което извинети ако може:shy:
пардон с две думи
Последно промяна от Kent на 11.05.10, 14:41, променено общо 1 път.
КОМУНОИД написа: толкуз мноу ли мъ мразиш, ба!
побъркахте ме, нали Мъжж е "I", за теб остава да си Айвън, ама чак сега като попитах и включих. ама пък не съм сигурна. та?
- Света вода ненапита
- Житената Питка
- BOFH
Там, където пулсира живот - има болка.Амаранта написа:Иначе ясно - има хора с истински проблеми, с истинска болка,
Тя не е нещо, което се случва само на другите.
Не е непознато, а близко усещане. Не винаги успешно се възпитава дебилна безчувственост към болката на другите, ама все пак е с голям процент на успеваемост.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Света вода ненапита
- Green Light
- Света вода ненапита
честно казано от псевдопрофесионалисти винаги ми се повръща...Green Light написа:Е чак пък.КОМУНОИД написа:Неф написа:"Лошите неща не са най-лошото, което може да ни се случи. Най-лошото е да не ни се случи нищо!" Ричард Бах ("Едно")![]()
![]()
Мене ме усмихна тва
да кажем, че "чалгата" не е само наше понятие...
например: Пауло Куело, Ричард Бах, Ричард Клайдерман и т.н. "велики творци", а всъщност хора, които не са "казали" нищо ново и интересно на света, просто се носят по течението на гърба на истинските творци...
Виж подводницата!
За теб, ТОГАВА, Айвъне!КОМУНОИД написа:честно казано от псевдопрофесионалисти винаги ми се повръща...Green Light написа:Е чак пък.КОМУНОИД написа:Неф написа:"Лошите неща не са най-лошото, което може да ни се случи. Най-лошото е да не ни се случи нищо!" Ричард Бах ("Едно")![]()
![]()
Мене ме усмихна тва
да кажем, че "чалгата" не е само наше понятие...
например: Пауло Куело, Ричард Бах, Ричард Клайдерман и т.н. "велики творци", а всъщност хора, които не са "казали" нищо ново и интересно на света, просто се носят по течението на гърба на истинските творци...
Дали нищо няма да ти каже И тази музика!
Ами ако аз ти кажа нещо с нея? Пак ли няма да ти заговори?
п.п. Кой в ден днешен може да каже нещо "ново"?, след като всичко вече е казано от философията. Всичко вече е изживяно, събрано, синтезирано и казано.
И всяко ново интерпретиране е един вид повторение, което не го лишава от смисъл!
"Спаси си деня!" - Green Light
- Света вода ненапита
Неф написа:
За теб, ТОГАВА, Айвъне!
п.п. Кой в ден днешен може да каже нещо "ново"?, след като всичко вече е казано от философията. Всичко вече е изживяно, събрано, синтезирано и казано.
И всяко ново интерпретиране е един вид повторение, което не го лишава от смисъл!
и... винаги може да се каже нещо ново... гадните философи не са казали всичко... ако го бяха казали, то "животът ще е по-хубав от песен, по-хубав от пролетен ден..."
Виж подводницата!
ТОЙ е хубав,КОМУНОИД написа:Неф написа:
За теб, ТОГАВА, Айвъне!
И всяко ново интерпретиране е един вид повторение, което не го лишава от смисъл!бе кой ти гледа музиката... тя е прекрасна... изпълнението е чалгизирано...
и... винаги може да се каже нещо ново... гадните философи не са казали всичко... ако го бяха казали, то "животът ще е по-хубав от песен, по-хубав от пролетен ден..."
ние си го правим лош и труден!
От мен, приятен ден, изпълнен само с положителни емоции и без агресията, визирана от теб Сър!

"Спаси си деня!" - Green Light
- Света вода ненапита