Може и целувки даже.
И още една молба имам: да оправите времето, че всичко ми се смръзна.
+1Мнемозина написа:Моля ако някой я чуе, да й предаде поздрави.
Може и целувки даже.
+ 1Мнемозина написа:Моля ако някой я чуе, да й предаде поздрави.
Може и целувки даже.

Ми да, ама така си и останах без нейния телефон. Имам спомен, че ми го дава веднъж, но какво стана после - не мога да си спомня...Ън написа:На мен като ми е мъчно за нея и и звъня по телефона.Ей ся се чухме, бачка момичето...
+1 затъжена...Мнемозина написа:Моля ако някой я чуе, да й предаде поздрави.
Може и целувки даже.

Пропуснах да питам: а нещо по въпроса за времето можеш ли да направиш?Ън написа:На мен като ми е мъчно за нея и и звъня по телефона.Ей ся се чухме, бачка момичето...
Мога.Мнемозина написа:Пропуснах да питам: а нещо по въпроса за времето можеш ли да направиш?Ън написа:На мен като ми е мъчно за нея и и звъня по телефона.Ей ся се чухме, бачка момичето...

Ъъъ, давам заявка отсега, че утре ще мога да вляза чак вечерта да ти се скарам, ако не си се справил.Ън написа:Мога.Мнемозина написа:Пропуснах да питам: а нещо по въпроса за времето можеш ли да направиш?Ън написа:На мен като ми е мъчно за нея и и звъня по телефона.Ей ся се чухме, бачка момичето...
Но днес децата на Уини много ми шумяха и ми пречеха. Помоли ме утре!
бе, не му се вързвай на тоя пензенвенк... днеска у технио регион беше топло!Мнемозина написа:Ъъъ, давам заявка отсега, че утре ще мога да вляза чак вечерта да ти се скарам, ако не си се справил.Ън написа:Мога.Мнемозина написа:Пропуснах да питам: а нещо по въпроса за времето можеш ли да направиш?Ън написа:На мен като ми е мъчно за нея и и звъня по телефона.Ей ся се чухме, бачка момичето...
Но днес децата на Уини много ми шумяха и ми пречеха. Помоли ме утре!
Ето бе, значи може!сър Айвънхоу написа: бе, не му се вързвай на тоя пензенвенк... днеска у технио регион беше топло!

Урааа, мерна се...frisky lioness написа:Липсвате ми също...
Много
Може скоро и да се появя...
кой знае:winkw:
Уморена съм
ТОЗИ днес имаше РД
Да ви почерпя с по едно парченцеторта:winkw:
А-хъм:winkw:Мнемозина написа:
Тортата рибена ли е?

Ех, Саймън...frisky lioness написа: А-хъм:winkw:
с пълнеж от сирене и маслини:-)
За Саймън...., нали знаеш
Убий мъ, обичам гу
Само през трупа ми
Дори и за теб, сориии:shy::winkw:
Тази вечер ще ми прави компания в леглото:winkw: Вече се е сврял в торбата на одеалото ми:lol::lol:
Ти как си?
В събота съм в София
ама съвсем за малко...
Много хубав мацуран. Тя и моята е много хубава, ама предпочитам да я гледам на снимки, че вече ми е писнало да й слугувам.frisky lioness написа:Липсвате ми също...
Много
Уморена съм
ТОЗИ днес имаше РД
Благодаря! Почерпката е супер!frisky lioness написа:Липсвате ми също...
Много
Уморена съм
ти знаеш!frisky lioness написа: