Пожелавам ви мощна просвета и светли бъднини!
И букети от божури, и фанфари, и да вървите възродени...
На този ден без тази песен, изпята от както дойде от деца, не бива.
Знам, да. И за митовете, и за всичко. Обаче все ме държи нещо за гърлото на този ден.Stranniche написа:Аз се зарових в историята...
Хммм, много митове има, но празникът е хубав. Честито на всички!
Между другото - в една църква в Хърватско видях надпис на глаголица!:bigsmile:
Само първото изречение да прочетеш и е достатъчносър Айвънхоу написа:За всички, които "знаят" и "тачат" "древната ни история":
"БОРИСОВ Е ДЪРЖАВЕН ГЛАВА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ !! Колкото и да им е неприятно на тези от Ватикана България е носителя на онова, благодарение на което Европа се различава от целия останал свят. НИЕ БЪЛГАРИТЕ ДАДОХМЕ НА ЕВРОПА УЧЕНИЕТО НА БОГОМИЛИТЕ. НИЕ ИДВАМЕ ОТ ТАМ ОТКЪДЕТО Е СВЪРШИЛА ЕДНА ПРЕДИШНА ЦИВИЛИЗАЦИЯ И СМЕ ТУК НА ТОВА СВЕЩЕННО МЯСТО НАРЕЧЕНО БЪЛГАРИЯ ЗА ДА ПОСРЕЩНЕМ ИДВАЩАТА НОВА. Затова и нашата царица Махрам Балкхис (Савската царица) е изминала пътя от древния БАЛКХ (северен Авганистан) и е дошла тук на това место за да създаде своето царство. СЕДЯЩАТА НА ТРОНА В КАЗАНЛЪШКАТА ГРОБНИЦА ЦАРИЦА Е НЕ КОЯ ДА Е ДРУГА , А САВСКАТА. ТЯ е тази която създаде държавата и държавността и в Йемен и в Етиопия за да премине в отвъдното не къде да е , а точно тук на това свещенно место. ПОЗНАНИЕТО ПРИТЕЖАВАНО ОТ МАХРАМ БАЛКХИЗ САМО МОЖЕ ДА ПРЕДИЗВИКА ВЪЗХИЩЕНИЕТО НА ЕВРЕЙСКИЯ ЦАР СОЛОМОН. Колкото и да им е тъжно на тези от Ватикана ние сме народа идващ от Балкх и нашата царица е Савската. ИСТИНАТА ЗА БЪЛГАРИЯ И ВРЪЗКАТА И С ДРЕВНИЯ ГРАД БАЛКХ (ПРОВИНЦИЯ БАКТРИЯ НА СЕВЕРЕН АВГАНИСТАН) РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ БЛЕСТНЕ. Затова тези от Ватикана са ни обявили война, която задължително ще загубят. В БИТКАТА НА РЕЛИГИИТЕ ЩЕ ПОБЕДИ ТАЗИ КОЯТО СТОИ ПО БЛИЗО ДО СЪЗДАТЕЛЯ НА ВСИЧКО ЗЕМНО. Ще дойде ден когато числото 666 ще се свързва с онзи звезден обект стоящ на 66,6 градуса северна звездна ширина. Древните са го нарекли Черното слънце. Благодарение на идващите от него вибрации съществува целия този красив и разнообразен на формите свят в който СЪЗДАТЕЛЯ Му е заложил като белег онази златна пропорция кодирана в числото ФИ 1,618, за която тези от Ватикана не желаят да продумат и дума. КАКЪВ УЖАС ЗА ТЯХ Е ДА ИМАШ ПОЗНАНИЕТО, ЧЕ СИ БИЛ , СИ И ЩЕ БЪДЕШ НА ТАЗИ ЗЕМЯ!!!! ТАКА ЩЕ Е ДОТОГАВА ДОКАТО В СЪЗВЕЗДИЕТО ДРАКОН СВЕТИ ОНАЗИ НЕВЕРОЯТНО КРАСИВА МЪГЛЯВИНА (NGC 6543) НАРЕЧЕНА ОТ ДРЕВНИТЕ ЧЕРНОТО СЛЪНЦЕ. Тези богоборци нямат шанс да скрият познанието."
цитат от коментарите на тази статия
е, честит празник! и дано са по-малко "истински просветените"!

сър Айвънхоу написа: "БОРИСОВ Е ДЪРЖАВЕН ГЛАВА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ !! Колкото и да им е неприятно на тези от
pocti_bezobidna написа:сър Айвънхоу написа: "БОРИСОВ Е ДЪРЖАВЕН ГЛАВА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ !! Колкото и да им е неприятно на тези от
:shocked::shocked:
Айдееее! Човека не е "просветен", просто е поизтрещял. Случва се.

Ми човека може да гледа в бъдещето, к`во?Ън написа:
Само първото изречение да прочетеш и е достатъчноМисля, че все още Първанов е държавен глава
Ън написа:pocti_bezobidna написа:сър Айвънхоу написа: "БОРИСОВ Е ДЪРЖАВЕН ГЛАВА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ !! Колкото и да им е неприятно на тези от
:shocked::shocked:
Айдееее! Човека не е "просветен", просто е поизтрещял. Случва се.
Кво се пулиш, Савската царица ми е пра-пра-пра... баба. Кво знаеш ти?!
Ох.сър Айвънхоу написа: "БОРИСОВ Е ДЪРЖАВЕН ГЛАВА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ !! Колкото и да им е неприятно на тези от
според мен или са цяла агитка, или наблюдаваме раздвоение на личността, щото някой го е подкрепил...Мнемозина написа: Ох.
Не е лесно.
:lol::lol:
А моя любим празник е Гергьовден.Мнемозина написа:Мине не мине една година и пак идва любимият ми празник.

Днес си говорехме с един приятел, че на 24 май също се ядяло агнешко.Ън написа: А моя любим празник е Гергьовден.Жалко, че мина...
агнешко се яде, когато има...Мнемозина написа:Днес си говорехме с един приятел, че на 24 май също се ядяло агнешко.Ън написа: А моя любим празник е Гергьовден.Жалко, че мина...
E тъй де, точно за това ставаше въпрос.сър Айвънхоу написа:агнешко се яде, когато има...Мнемозина написа:Днес си говорехме с един приятел, че на 24 май също се ядяло агнешко.Ън написа: А моя любим празник е Гергьовден.Жалко, че мина...
Е, и за още две неща....Мнемозина написа:
Само за ядене мислите, ей...

... и рисуване и ШЛ - четири.Ън написа:Е, и за още две неща....Мнемозина написа:
Е,Мнемозина написа:... и рисуване и ШЛ - четири.Ън написа:Е, и за още две неща....Мнемозина написа:
Боже, Боже, на какво ми се обърна празничната тема...
Честит ни празник, Мнемо:-)Мнемозина написа:Мине не мине една година и пак идва любимият ми празник.
На този ден без тази песен, изпята от както дойде от деца, не бива.
Ако Първанов е главата, кои са другите части?Ън написа: Само първото изречение да прочетеш и е достатъчноМисля, че все още Първанов е държавен глава
за бб е ясно кво е, нали оправя странатаStranniche написа:Ако Първанов е главата, кои са другите части?Ън написа: Само първото изречение да прочетеш и е достатъчноМисля, че все още Първанов е държавен глава
Аз пък се сещам Дянков къде трябва да се пада в частите. И за още двама имам подобни идеи...Kent написа:за бб е ясно кво е, нали оправя странатаStranniche написа:Ако Първанов е главата, кои са другите части?Ън написа: Само първото изречение да прочетеш и е достатъчноМисля, че все още Първанов е държавен глава
републиката излиза че е един вид хермафродит
п.п. но сори за спама в хубавата тема
Благодаря, на патерица вече...majemela4ka написа:
Честит ни празник, Мнемо:-)
Рисувахме букви и свитък със стиховете...
кво толкова му мислиш... той си е пълен гъзМнемозина написа:
Аз пък се сещам Дянков къде трябва да се пада в частите.
Ех, много е хубаво някой друг да каже това, което си мислиш.сър Айвънхоу написа:кво толкова му мислиш... той си е пълен гъзМнемозина написа:
ми... накажи ме!Мнемозина написа: Обаче от теб очаквах да поразгърнеш тезата.
Голям мързел е настанал тук.
Не мога... мързи ме.сър Айвънхоу написа:ми... накажи ме!Мнемозина написа: Обаче от теб очаквах да поразгърнеш тезата.
Мнемозина написа:Ех, много е хубаво някой друг да каже това, което си мислиш.сър Айвънхоу написа:кво толкова му мислиш... той си е пълен гъзМнемозина написа:
Обаче от теб очаквах да поразгърнеш тезата.

Ужас, ужас, ужас...Ън написа:
Един пълен гъз, ако го поразгарнеш, нали ще мирише, бе?
Виж, ако е празен...