100 дни в Китай

Все същите
Аватар
ELBI

100 дни в Китай

Мнение от ELBI »

изложбата бе много интересна, а който я е изпуснал, спокойно може да погледне на:

http://www.photosynthesis.bg/?article=151

там са дадени 4 сравнително подробни репортажа и малко снимки. Пред НДК-то имаше повече снимки и по-малко текст (малко по-различен от този тук май), но много интересен.

Приятно гледане и четене! За мен беше ужасно интересно (много ми харесаха текстовете за малцинства, които ... бяха между 1 и 19 милиона - в Европа 19 милиона си е нещо много сериозно за основна етническа група на континента)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Аз не я изпуснах. Отидох с лапетата. Пейзажите са невероятни- летящите планини от Аватар..., но и аз и децата се заглеждахме дълго в лицата. Хубава изложба.
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Ъхъм, наистина беше впечатляваща :-)
Следващото културно мероприятие се очертава посещението на Хорхе Букай в БГ, ще има среща с него и представяне на новата му книга в книжарница Хеликон /на Витошка и Патриарха/. Мисля,че е на 9ти юни! Мисля да съм там :bigsmile:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

windcolours написа:Ъхъм, наистина беше впечатляваща :-)
Следващото културно мероприятие се очертава посещението на Хорхе Букай в БГ, ще има среща с него и представяне на новата му книга в книжарница Хеликон /на Витошка и Патриарха/. Мисля,че е на 9ти юни! Мисля да съм там :bigsmile:
а ние ше сме на плажа,
ако е рекъл Господ:lol:
9-ти юни е спешъл дей:lol:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

така и не се разходих
мразя сам
а и китайците не ме кефят принципно
но ще звънна да видя кой ще ме разходи
или викаш, вече е свършила?
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
annonymus

Мнение от annonymus »

Да пиша и аз - разгледах я, хареса ми.
Научих интересни неща от текстовете, радвам се, че Елби е дал линк, за да мога да ги прочета на спокойствие пак.
Пейзажните снимки бяха невероятни!
Публикувай отговор