НАЗДРАВЕ!!!
ЧРД Снежна Принцесо
ЧРД Снежна Принцесо
да си жива и здрава, усмихната и весела и все такъв оптимист и позитивен към живота прекрасен човек (ако принцесите са хора, де...
)
НАЗДРАВЕ!!!
НАЗДРАВЕ!!!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: ЧРД Снежна Принцесо
Ей, честитоELBI написа:да си жива и здрава, усмихната и весела и все такъв оптимист и позитивен към живота прекрасен човек (ако принцесите са хора, де...)
НАЗДРАВЕ!!!
Здраве и дълъг живот ти желая, и много, много щастие:-)
П.П. Къде се губиш?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
ejjjj...
a princesite sa vinagi mladi, vinagi usmihnati, vinagi obichani, vinagi krasivi i vinagi shtastlivi....Semiramis написа:много късмет
и още толкова любов, здраве и пари
i ti si taka..., princess
i da si taka oshte dyyylgi godini...
celuffki za rojd den...
dali da ne dojda do Varna?
moje li?
-
Ржевски
Честито и от мен!
Здраве, щастие и по-малко грахчета под дюшеците
ЧРД и от мен! 
П.П. Винаги се сещам как като се запознахме в София и аз разбрах, че си Олди. И ти говорех за разни глупости, които с нея си бяхме писали, а накрая ти казах, че ще те чакаме в Пловдив на гости, за да ядем сиренца на фурна...
Ти еснествено ме гледаше недоумяващо, а аз се чудех защо.
Поредното доказателство, че понякога съм много разсеян и това не е добре...

П.П. Винаги се сещам как като се запознахме в София и аз разбрах, че си Олди. И ти говорех за разни глупости, които с нея си бяхме писали, а накрая ти казах, че ще те чакаме в Пловдив на гости, за да ядем сиренца на фурна...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- snowprincess
Наздраве!ELBI написа:да си жива и здрава, усмихната и весела и все такъв оптимист и позитивен към живота прекрасен човек (ако принцесите са хора, де...)
НАЗДРАВЕ!!!
обичам те, съкровище
ако не бях толкова много омъжена, щях да ти пея
Назад, назад, моме Калино.
Назад, назад, моме Калино,
не оди подир мене,
че у нази има гора голема,
не можеш я премина.
Ке се престорам на горско пиле,
гора ке премина и при теб ке дойда,
вечно твоя ке бида.
не оди подир мене,
че у нази има трева висока,
не можеш я премина.
Ке се престорам на люта змия,
трева ке премина и при теб ке дойда,
вечно твоя ке бида.
не оди подир мене,
че у нази има вода длибока,
не можеш я преплива.
ке се престорам на риба мрена,
вода ке препливам и при теб ке дойда,
вечно твоя ке бида.
не оди подир мене,
че у нази имам юбава жена
со две дребни дечиня.
Ке се престорам на църна чума,
жена ке умарам, дечиня ке гледам,
вечно твоя ке бида.

- snowprincess
Мерси, Фриски!frisky lioness написа:Ей, честитоELBI написа:да си жива и здрава, усмихната и весела и все такъв оптимист и позитивен към живота прекрасен човек (ако принцесите са хора, де...)
НАЗДРАВЕ!!!![]()
![]()
![]()
Здраве и дълъг живот ти желая, и много, много щастие:-)
П.П. Къде се губиш?
Губя се, щото имах изпити декември (взех ги с 5, 6, 6), после ми се развали монитора (получих нов плазмен), след това празници, почивка на планина... и вече съм тук, намерих се
Липсвахте ми!

- snowprincess
- snowprincess
- snowprincess
- snowprincess
Re: ejjjj...
идвай, винаги си добре дошлаdoktorka написа:a princesite sa vinagi mladi, vinagi usmihnati, vinagi obichani, vinagi krasivi i vinagi shtastlivi....Semiramis написа:много късмет
и още толкова любов, здраве и пари
i ti si taka..., princess
i da si taka oshte dyyylgi godini...
celuffki za rojd den...
dali da ne dojda do Varna?
moje li?
имаш ми телефона, нали?

- snowprincess
Мерси, Поручик!Ржевски написа:Честито и от мен!
Мен грахчетата не ме плашат, а за да легна не ми трябва и дюшек, може направо на земята (и това ми било принцеса, пфу)

- snowprincess
Благодаря за цветята, Док![unknown] написа:ЧРД и от мен!
А за сиренцата... нищо, че не съм Олди, като дойда към Пловдив някой ден, ще ме водите и мен в тази кръчма, нали?

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Умница:-) Добре си се завърнала:-)snowprincess написа: Губя се, щото имах изпити декември (взех ги с 5, 6, 6), после ми се развали монитора (получих нов плазмен), след това празници, почивка на планина... и вече съм тук, намерих се
Липсвахте ми!
Весело изкарване на празника:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- snowprincess
- snowprincess
Благодаря, Вяра! От снощи го почнахме. Бяхме, непредвидено, около 20 човека на караоке, мъж ми след 24 часа ме поздрави с песен и се почна... Довечера сме пак на ресторант (в неделя ще празнувам и с родителите си), а днес проспах половината поздравления. Излюпих се от леглото къмто 14:30.vyara написа:Да си жива и здрава, Сноу!
Весел празник!

Отличничка такава!!! Значи имаш четворна причина да черпишsnowprincess написа:Губя се, щото имах изпити декември (взех ги с 5, 6, 6), после ми се развали монитора (получих нов плазмен), след това празници, почивка на планина... и вече съм тук, намерих се
Липсвахте ми!
Планина- нещо ски, борд?
- snowprincess
Мога само да хваля дребните, те се научиха да карат ски с инструктор. От мен скиор няма стане. Бяхме на Узана.ELBI написа:Отличничка такава!!! Значи имаш четворна причина да черпишsnowprincess написа:Губя се, щото имах изпити декември (взех ги с 5, 6, 6), после ми се развали монитора (получих нов плазмен), след това празници, почивка на планина... и вече съм тук, намерих се
Липсвахте ми!
Планина- нещо ски, борд?Похвали се де... сега е твоя сезон
http://www.hotelimpuls.com/
Препоръчвам хотела за семейства с малки деца и да не са професионални скиори като теб. Има ски писти и влекове, но мисля, че са за начинаещи или току що научили се. А комплексът е просто разкош - ресторант, кафене, дискотека, магазин, детски кът, има жена, която да занимава децата. В ресторанта жива музика всяка вечер, а готвачът е върхъ. Цените са нормални.

Бравос... И без това съм обещал да уча 1-2 клубари, за мен ще е чест и удоволствие да си смениш мнението за това какво става от теб...snowprincess написа:Мога само да хваля дребните, те се научиха да карат ски с инструктор. От мен скиор няма стане. Бяхме на Узана.ELBI написа:Отличничка такава!!! Значи имаш четворна причина да черпишsnowprincess написа:Губя се, щото имах изпити декември (взех ги с 5, 6, 6), после ми се развали монитора (получих нов плазмен), след това празници, почивка на планина... и вече съм тук, намерих се
Липсвахте ми!
Планина- нещо ски, борд?Похвали се де... сега е твоя сезон
http://www.hotelimpuls.com/
Препоръчвам хотела за семейства с малки деца и да не са професионални скиори като теб. Има ски писти и влекове, но мисля, че са за начинаещи или току що научили се. А комплексът е просто разкош - ресторант, кафене, дискотека, магазин, детски кът, има жена, която да занимава децата. В ресторанта жива музика всяка вечер, а готвачът е върхъ. Цените са нормални.
И мерси за линка за мястото. Ще го посетим някой ден. Едно клубно купонче там?
Честита и от мен, мило момичеELBI написа:да си жива и здрава, усмихната и весела и все такъв оптимист и позитивен към живота прекрасен човек (ако принцесите са хора, де...)
НАЗДРАВЕ!!!
с удоволствие ти поднасям това ...
Що не сме по-близо, мамка му ...
Нищо, с всеки изминал ден лято`2007 наближава, ремонта на моторетката върви по ноти (да чукна на каска) ... скоро ще бъде, дамусеневиди

Разбира се.snowprincess написа:
А за сиренцата... нищо, че не съм Олди, като дойда към Пловдив някой ден, ще ме водите и мен в тази кръчма, нали?
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Stranniche
- Обратна връзка:
- Piqndurnik
- сър Айвънхоу
Да си жива, здрава,
весела, щастлива
и винаги красива!
весела, щастлива
и винаги красива!
- Dark Angel
- Green Light
ЧРДELBI написа:да си жива и здрава, усмихната и весела и все такъв оптимист и позитивен към живота прекрасен човек (ако принцесите са хора, де...)
НАЗДРАВЕ!!!
just perfect
- snowprincess
Мерси, Юро (и за песньовката, и за "момичето")!:-)woman eur написа:Честита и от мен, мило момичеELBI написа:да си жива и здрава, усмихната и весела и все такъв оптимист и позитивен към живота прекрасен човек (ако принцесите са хора, де...)
НАЗДРАВЕ!!!![]()
с удоволствие ти поднасям това ...![]()
Що не сме по-близо, мамка му ...
Нищо, с всеки изминал ден лято`2007 наближава, ремонта на моторетката върви по ноти (да чукна на каска) ... скоро ще бъде, дамусеневиди
Миналата година се разписах в Софето (за концерта), това лято е твой ред (Каварна е на един хвърлей място)...

- snowprincess