Явно не съм ни светски, ни запознат с новини...

Все същите
Аватар
ELBI

Явно не съм ни светски, ни запознат с новини...

Мнение от ELBI »

Преглеждайки сайт за новини виждам:
...
Николета и Валери ще гостуват в предаването "Директно Карбовски" по Нова телевизия в събота.

Двамата отново ще говорят за връзката си, която е най-актуалната светска новина в последните месеци

И се потресох от моето невежество или липсата ми в света. От друга страна, ако това е света - дето Николета и Валери (кво пък има да ги гледам се зачудих - дали ще има мисли за моралната страна на неочакваността на връзката им, дълбокия интерес, който е породила картината на Леонардо (по избор) към женствеността на Николета, или пък новаторството на Кандински, чрез който Николета преоткри Валери...ако това е света, нали е страшен кеф да не си в него?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
сър Айвънхоу

Re: Явно не съм ни светски, ни запознат с новини...

Мнение от сър Айвънхоу »

ELBI написа: нали е страшен кеф да не си в него?
за съжаление не е никакъв кеф...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Има и известна доза кеф - например защото ето и ти, а и още някой пишете и мислите в една посока... с мен например. :grin:

Въпрос на гледна точка.
Panta rhei...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

GMTA
Мнемозина написа:Има и известна доза кеф - например защото ето и ти, а и още някой пишете и мислите в една посока... с мен например. :grin:

Въпрос на гледна точка.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Мнемозина написа:Има и известна доза кеф - например защото ето и ти, а и още някой пишете и мислите в една посока... с мен например. :grin:

Въпрос на гледна точка.
каква ти гледна точка
и аз снощи по случайност разбрах за огромната драма в живота на тия тримцата
обаче Карбовски ми падна в очите, щом и той тръгна да се занимава с най-гадни глупости

чудя се и още нещо обаче - дали наистина някой се интересува от Валери, Алисия и разни други подобни или просто медиите се залъгват една друга, че това е новината на месеца и бълват простотия след простотия

не се сещам за нито един познат, който му пука или се интересува от подобни драми, и вие явно не познавате, ние сме част от всички, не сме нещо отделно...
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

latrevw написа: и аз снощи по случайност разбрах за огромната драма в живота на тия тримцата
обаче Карбовски ми падна в очите, щом и той тръгна да се занимава с най-гадни глупости

чудя се и още нещо обаче - дали наистина някой се интересува от Валери, Алисия и разни други подобни или просто медиите се залъгват една друга, че това е новината на месеца и бълват простотия след простотия

не се сещам за нито един познат, който му пука или се интересува от подобни драми, и вие явно не познавате, ние сме част от всички, не сме нещо отделно...
аз дори не разбирам какво си говорите
кои са тия и каква е драмата

п.п. разбрах, пуснах търсачката
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Валери Божинов изневерил на Гонзо с Алисия или с Ивана ли беше, как па може да не ги знаете тия работи, бе.

П.П. Елби, тва са ония твойте. Няма какво да занимаваш аудиторията с ваште вътрешни работи. В Славия такива неща няма.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

ELBI написа:

Въпрос на гледна точка.
GMTA
Ех, пуста скромност... :lol:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

latrevw написа:
каква ти гледна точка
и аз снощи по случайност разбрах за огромната драма в живота на тия тримцата

Махни, махни.

Аз след като дълбоко преживях драмата на Софи Маринова и Дачо, претръпнах окончателно. :grin:
Panta rhei...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

явно и аз не съм
дори не знам кои са ъ-ъ кои бяха каза
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Мнемозина написа:
Махни, махни.

Аз след като дълбоко преживях драмата на Софи Маринова и Дачо, претръпнах окончателно. :grin:
оооо..явно Мнемо е доста навътре с материала. Да вземе да списва един стенвестник в 3о4о по въпроса :blum:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

windcolours написа:
Мнемозина написа:
Махни, махни.

оооо..явно Мнемо е доста навътре с материала. Да вземе да списва един стенвестник в 3о4о по въпроса :blum:
Ма моля ти се!
Софи Маринова е героиня от учебниците! Или поне доскоро беше, не знам напоследък какво е положението.

Иначе и аз най-редовно като поглеждам към жълтата рубрика в дира, реагирам с "кой е па тоя сега". :shocked:
Panta rhei...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Мнемозина написа:...реагирам с "кой е па тоя сега". :shocked:
добре дошла в тълпата :rotfl24:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Remmivs написа:
Мнемозина написа:...реагирам с "кой е па тоя сега". :shocked:
добре дошла в тълпата :rotfl24:
Тюх!
Пак не можах да се откроя. :crying:

:grin:

Ама то тълпа невинаги е лошо. Поне според мен. Даже - пак според мен - в повечето случаи не е.
Panta rhei...
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Мнемозина написа:
Тюх!
Пак не можах да се откроя. :crying:
напротив, напротив - показа завидни познания относно житейския път на героите от учебниците:lol:

специално тази раздяла съм я пропуснала. Отивам да наваксам:grin:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

Мнемозина написа: Ама то тълпа невинаги е лошо. Поне според мен. Даже - пак според мен - в повечето случаи не е.
Две блондинки си говорят:
- Ти къде ще си на Нова година?
- Пак в леглото!
- А много хора ли си поканила?
:rotfl24:
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

блонди написа:
Мнемозина написа: Ама то тълпа невинаги е лошо. Поне според мен. Даже - пак според мен - в повечето случаи не е.
Две блондинки си говорят:
- Ти къде ще си на Нова година?
- Пак в леглото!
- А много хора ли си поканила?
:rotfl24:
Я, кой се е настроил празнично вече. :blum:
Panta rhei...
Публикувай отговор