Явно не съм ни светски, ни запознат с новини...
Явно не съм ни светски, ни запознат с новини...
Преглеждайки сайт за новини виждам:
...
Николета и Валери ще гостуват в предаването "Директно Карбовски" по Нова телевизия в събота.
Двамата отново ще говорят за връзката си, която е най-актуалната светска новина в последните месеци
И се потресох от моето невежество или липсата ми в света. От друга страна, ако това е света - дето Николета и Валери (кво пък има да ги гледам се зачудих - дали ще има мисли за моралната страна на неочакваността на връзката им, дълбокия интерес, който е породила картината на Леонардо (по избор) към женствеността на Николета, или пък новаторството на Кандински, чрез който Николета преоткри Валери...ако това е света, нали е страшен кеф да не си в него?
...
Николета и Валери ще гостуват в предаването "Директно Карбовски" по Нова телевизия в събота.
Двамата отново ще говорят за връзката си, която е най-актуалната светска новина в последните месеци
И се потресох от моето невежество или липсата ми в света. От друга страна, ако това е света - дето Николета и Валери (кво пък има да ги гледам се зачудих - дали ще има мисли за моралната страна на неочакваността на връзката им, дълбокия интерес, който е породила картината на Леонардо (по избор) към женствеността на Николета, или пък новаторството на Кандински, чрез който Николета преоткри Валери...ако това е света, нали е страшен кеф да не си в него?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
Re: Явно не съм ни светски, ни запознат с новини...
за съжаление не е никакъв кеф...ELBI написа: нали е страшен кеф да не си в него?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Има и известна доза кеф - например защото ето и ти, а и още някой пишете и мислите в една посока... с мен например.
Въпрос на гледна точка.
Въпрос на гледна точка.
Panta rhei...
GMTA
Мнемозина написа:Има и известна доза кеф - например защото ето и ти, а и още някой пишете и мислите в една посока... с мен например.![]()
Въпрос на гледна точка.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
каква ти гледна точкаМнемозина написа:Има и известна доза кеф - например защото ето и ти, а и още някой пишете и мислите в една посока... с мен например.![]()
Въпрос на гледна точка.
и аз снощи по случайност разбрах за огромната драма в живота на тия тримцата
обаче Карбовски ми падна в очите, щом и той тръгна да се занимава с най-гадни глупости
чудя се и още нещо обаче - дали наистина някой се интересува от Валери, Алисия и разни други подобни или просто медиите се залъгват една друга, че това е новината на месеца и бълват простотия след простотия
не се сещам за нито един познат, който му пука или се интересува от подобни драми, и вие явно не познавате, ние сме част от всички, не сме нещо отделно...
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- snowprincess
аз дори не разбирам какво си говоритеlatrevw написа: и аз снощи по случайност разбрах за огромната драма в живота на тия тримцата
обаче Карбовски ми падна в очите, щом и той тръгна да се занимава с най-гадни глупости
чудя се и още нещо обаче - дали наистина някой се интересува от Валери, Алисия и разни други подобни или просто медиите се залъгват една друга, че това е новината на месеца и бълват простотия след простотия
не се сещам за нито един познат, който му пука или се интересува от подобни драми, и вие явно не познавате, ние сме част от всички, не сме нещо отделно...
кои са тия и каква е драмата
п.п. разбрах, пуснах търсачката

- Green Light
Ех, пуста скромност...ELBI написа:GMTAМнемозина написа:Има и известна доза кеф - например защото ето и ти, а и още някой пишете и мислите в една посока... с мен например.![]()
Въпрос на гледна точка.
Panta rhei...
Махни, махни.latrevw написа:
каква ти гледна точка
и аз снощи по случайност разбрах за огромната драма в живота на тия тримцата
Аз след като дълбоко преживях драмата на Софи Маринова и Дачо, претръпнах окончателно.
Panta rhei...
- windcolours
Ма моля ти се!windcolours написа:оооо..явно Мнемо е доста навътре с материала. Да вземе да списва един стенвестник в 3о4о по въпросаМнемозина написа:
Махни, махни.
Аз след като дълбоко преживях драмата на Софи Маринова и Дачо, претръпнах окончателно.
Софи Маринова е героиня от учебниците! Или поне доскоро беше, не знам напоследък какво е положението.
Иначе и аз най-редовно като поглеждам към жълтата рубрика в дира, реагирам с "кой е па тоя сега".
Panta rhei...
- windcolours