Търси се

Все същите
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Търси се

Мнение от Gaspode »

ядивно заведение някъде в Сф, което да може да побере 80-100 и повече люде и да има възможност за дълги купони с жива музика. Това за музиката е важното - да е звукоизолирано, за да няма претенции от съседите, и да има нещо като дансинг/сцена/подиум/нещо...
Всякакви идеи и предложения са уелкъм.
Тенкс
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

кого ще жениш, бре :grin:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Брей, то пък никаква информация не се яви... :bigsmile:

Не би трябвало да е толкова трудно, снощи се събрахме в едно неголямо заведение 50 души. :huhthink:
Panta rhei...
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

ами..освн "ирландският пивопъбобар" у х-л а срещу парла-мента
изнасят зиме и инфрачервени газови отоплители на тротоара
та може а си пиеш и да ти е топло и да си изтрезняваш под снежинки
аз поне съм го пробал по покана на мъжемелачкова за едно коледно техно парти
но най-вероятно вече е заето
че мноу западняшки фирмуляци се навъдиха
заплати добри мое а не дават, но партита правят :lol:
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Бе хора, не става дума за еднократно джумбуре. Идеята е за нещо регулярно...
Ако някой е ходил на времето в Ла Страда на руски вечери ще знае за какво иде реч - Ла Страдата явно е пострадала по некъф начин и в момента не работи. Момчетата от Грамофон си търсят ново място, където да правят руски вечери. Ся ясно ли е какво се търси? :bigsmile:

Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Gaspode написа:Бе хора, не става дума за еднократно джумбуре. Идеята е за нещо регулярно...
Ако някой е ходил на времето в Ла Страда на руски вечери ще знае за какво иде реч - Ла Страдата явно е пострадала по некъф начин и в момента не работи. Момчетата от Грамофон си търсят ново място, където да правят руски вечери. Ся ясно ли е какво се търси? :bigsmile:
Ми да си правят руските вечери в Русия бе, там място бол, особено в Сибир.:grin:
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

БоЕВ написа:
.....там място бол, особено в Сибир.:grin:
барбар с публиката ли?:roll:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

windcolours написа:
БоЕВ написа:
споко в замяна тук ше има мерикански романси
"искам са съм негър, негър в алабамааааааа":rotfl24:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Глас в пустиня

windcolours написа:
БоЕВ написа:
Що да не, ако се наложи!?
Най-големите национални предатели се пръкват точно от такива "фили" или "фони", затова тоя контингент трябва да бъде държан изкъсо и под око, и а шавне, а стамболови мерки.
Аватар
Глас в пустиня

Kent написа:
windcolours написа:
БоЕВ написа:
споко в замяна тук ше има мерикански романси
"искам са съм негър, негър в алабамааааааа":rotfl24:
Нали? Дай да подгъзуваме на русняците, че американците, леле, кви са, мръсни .... капиталисти.:rotfl24:

Не можеш да си представиш горда и независима България - нали?:-)
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Боев аз не подгъзувам, хората си правят сбирки, а ти ги пращаш в Сибир:lol:, хубу че не се сети за Белене, хем е по близо:lol:
Аватар
Глас в пустиня

Kent написа:
Боев аз не подгъзувам, хората си правят сбирки, а ти ги пращаш в Сибир:lol:, хубу че не се сети за Белене, хем е по близо:lol:
Белене, поне за сега(пу-пу, да не чуе гявол), е все още българска територия, а не руска, та за тва.:lol:

Плодове на "братската" обич:

<І>

<ІІ>

:-)
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Gaspode написа:Бе хора, не става дума за еднократно джумбуре. Идеята е за нещо регулярно...
р-т Кипарисите в Бъкстон
Острова в ЗБ5
Царско село и всъщност всички хотели
Има стотици, сигурен съм.

Според мен на Грамофон им трябва място за което, освен описаното от теб, е характерно липсата на чалга публика. Това им стеснява избора. Дано намерят. Тоя Ганди що не им помага?
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

като ше цитираме вики:lol:
или как ....фобите се борят с гравитацията
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D1% ... 1%83%D1%82
Последно промяна от Kent на 19.12.10, 18:48, променено общо 2 пъти.
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

БоЕВ написа: Що да не, ако се наложи!?
Най-големите национални предатели се пръкват точно от такива "фили" или "фони", затова тоя контингент трябва да бъде държан изкъсо и под око, и а шавне, а стамболови мерки.
Преди известно време в някаква тема разменихме реплики по повод чалгата ли беше, кво беше..Аз се възмущавах от нея, пък ти ми каза нещо от сорта, че всеки има право да слуша каквото му харесва. Умолявам те, не ме карай да ровя в архива. :kiss:

Пък Сибир е интересно и диво място, нямам нищо против да го разгледам като турист. И гъби има много. От глад поне няма да умрЪ. И щом ще съм с ТЪЛПА русофили и музиканти, хич не ни мисли:blum:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

БоЕВ написа:
Kent написа:
Белене, поне за сега(пу-пу, да не чуе гявол), е все още българска територия, а не руска, та за тва.:lol:

Плодове на "братската" обич:

<І>

<ІІ>

:-)
Ама тези клишета- "русофили" и "русофоби" не трябва ли да имат някакво развитие за сточетирсе и кусур години?
Щото едно е било тогава, а друго е сега...
И ако ме питаш мен какъв съм, ще се определя по- скоро към първите, щото къде е руската култура помисли и какви творци е дала на света и що да не ги уважавам заради това? Другото, за което много съм говорил, включително и с тебе- руската душа и колко е близка тя до нашата. Помня ти какво ми отговори- едно сме ние, затова си приличаме :cool:
Не искам да се фокусирам в Дзерджински и Сталин Я по- добре да говорим за Пушкин и Репин, а?! :lol:
А аз си мисля и за Яна, Сергей, Дима... хора, които не познаваш и няма как, щото те не са известни- само мои приятели...:blum::cool:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Глас в пустиня

Kent написа:

Това и посмъртно не бих го разбрал! Все пак съм само най-обикновен българин някакъв си и руският е чужд за мен, дори непонятен - чесно.:lol:
Аватар
Глас в пустиня

windcolours написа:
Преди известно време в някаква тема разменихме реплики по повод чалгата ли беше, кво беше..Аз се възмущавах от нея, пък ти ми каза нещо от сорта, че всеки има право да слуша каквото му харесва. Умолявам те, не ме карай да ровя в архива. :kiss:

Пък Сибир е интересно и диво място, нямам нищо против да го разгледам като турист. И гъби има много. От глад поне няма да умрЪ. И щом ще съм с ТЪЛПА русофили и музиканти, хич не ни мисли:blum:
Виж ся, убеден съм че, Гаспода щеше да ми схване репликата и с два-три поста щяхме да се разберем. Ама ти и Кент-а нали сте толерантни :lol: и решихте да ме толерирате, а в такива моменти се спичам и започвам да говоря на кесене за да дразня.:-)
Иначе кво да ВИ(които и да сте това НИ) мисля, организирайте си там разните плюски и пляски, за мен не представляват интерес. Поне докато, както казах и преди време, в някое китно руско градче не се създаде група от етнически руснаци които да изучават български, българската литература, фолклор и обичаи ей така от едничката братска любов и симпатия. Ако "харесването" е само от едната страна си е чисто слагане/слагачество.:-)
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

БоЕВ написа:
Kent написа:

Това и посмъртно не бих го разбрал! Все пак съм само най-обикновен българин някакъв си и руският е чужд за мен, дори непонятен - чесно.:lol:
Добре добре извинявай, ето на друг близък език, е малко по-постно по разбиреми причини:lol:

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Russians_are_coming
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Боев че кой ти накривил шапката би, ти почна със ..Сайберия:-), ти се спичаш аз се спичам и после ко:lol:
п.п. пошегвал си се и аз в твой щях да кажа, аде в общ стил и готово:-)
Аватар
Глас в пустиня

Ън написа: Ама тези клишета- "русофили" и "русофоби" не трябва ли да имат някакво развитие за сточетирсе и кусур години?
Щото едно е било тогава, а друго е сега...
И ако ме питаш мен какъв съм, ще се определя по- скоро към първите, щото къде е руската култура помисли и какви творци е дала на света и що да не ги уважавам заради това? Другото, за което много съм говорил, включително и с тебе- руската душа и колко е близка тя до нашата. Помня ти какво ми отговори- едно сме ние, затова си приличаме :cool:
Не искам да се фокусирам в Дзерджински и Сталин Я по- добре да говорим за Пушкин и Репин, а?! :lol:
А аз си мисля и за Яна, Сергей, Дима... хора, които не познаваш и няма как, щото те не са известни- само мои приятели...:blum::cool:
Има развитие как да не!:bigsmile:
Виж политиката на Гоце, Серго и БСП, па тогава пак може да си говорим за клишета.:lol:
Приличаме си щото руската "култура и душевност" са родени във везана българска люлка и затова докато съществуват руски имперски интереси България е в опасност - историята го е доказала, ама малцина имат очи да видят.
Както и да е, пак оспамих на Гаспода темата.
Аватар
Глас в пустиня

Kent написа:
БоЕВ написа:
Kent написа:

Добре добре извинявай, ето на друг близък език, е малко по-постно по разбиреми причини:lol:

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Russians_are_coming
Прав си така е по-добре!
Прагматичните хора изучават английски, а руският е пфуууу
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Прав си така е по-добре!
пфупфу добре, утре или следващите дни ще се разправям с теб:lol:
не съм се прибирал почти от понеделник, а ся съм в къщи за седмица
ураааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
лека нощ камарад:-)
Аватар
Глас в пустиня

Kent написа:
Прав си така е по-добре!
пфупфу добре, утре или следващите дни ще се разправям с теб:lol:
не съм се прибирал почти от понеделник, а ся съм в къщи за седмица
ураааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
лека нощ камарад:-)
Наслади се на почивката си Кент - лека!:bigsmile:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

БоЕВ написа:
Ми да си правят руските вечери в Русия бе, там място бол, особено в Сибир.:grin:
Далечко ми е, БоЕВ, пък аз съм егоист и искам и аз да участвам като има нещо такова. Иначе Сибир е необятна земя - имаше некви флимчета по Дискавъри май - реки, тундра, дзверове разни, абе кеф. И баня. Водка. Хайвер... размечтах се нещо :).

Аляска също е вариант :)

Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Green Light написа:
р-т Кипарисите в Бъкстон
Острова в ЗБ5

Според мен на Грамофон им трябва място за което, освен описаното от теб, е характерно липсата на чалга публика. Това им стеснява избора. Дано намерят. Тоя Ганди що не им помага?
Кой е тоя Ганзи бе?
Тенкс иначе за предложенията...

Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Ей ама сте начи. Драки. Де се намерихте толку чепати сите бе :grin:

Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Gaspode написа:
Green Light написа:
р-т Кипарисите в Бъкстон
Острова в ЗБ5

Кой е тоя Ганзи бе?
Тенкс иначе за предложенията...
Пламен Тимев. На Ластрада собственика Май малко Марко Тотев пада.

П.П. Русее здраво.

Ганди, не Ганзи
Публикувай отговор