За дискриминацията на феминизацията ;-)
Re: За дискриминацията на феминизацията ;-)
жертви сте бе, жертви...Remmivs написа:http://www.webcafe.bg/id_1177353559_Dal ... _feminizma?
Горкичките вие, беззащитни нежни същества с раними души
После що жените ви изземват функциите - ми като все по-малко може да се разчита на вас, на кого да чакаме, дарлинг?
моля те кажи как беше на англиски термина за прекъсвания в процесора, защото ми се е изпарило всичко от главата.Remmivs написа:http://www.webcafe.bg/id_1177353559_Dal ... _feminizma?
..после, ще кажа един виц потемата дето ми го каза IT-то...
Блажени са бедните духом
IRQ ли имаш изнапредвид?Sweety написа:моля те кажи как беше на англиски термина за прекъсвания в процесора, защото ми се е изпарило всичко от главата.Remmivs написа:http://www.webcafe.bg/id_1177353559_Dal ... _feminizma?![]()
![]()
да! мерци...поне си спомням една дума от IRQ...казах interruptions...долу горе близко до interrupt, но за request-а след него не се сетих...Gaspode написа:IRQ ли имаш изнапредвид?Sweety написа:моля те кажи как беше на англиски термина за прекъсвания в процесора, защото ми се е изпарило всичко от главата.Remmivs написа:http://www.webcafe.bg/id_1177353559_Dal ... _feminizma?![]()
![]()
едно време се случваше да видя някой BIOS, сега дори Control Panel ми е забранен на работата...
(Бе, да си се развиват както си знаят там компютрите и компютърджиите, ама много важни се правят напоследък...откакто им умря бизнесът и са се криптирали и апокрифирали...глоляма работа, голяма какафония...
Даже нарочно си държа пиратската виста и пиратският офис на лаптопа, пък!
А Windows 7 32 -бит application ли е?
Блажени са бедните духом
Remmivs написа:7-цата има х86 и х64
що
ето изостанала съм с най-малко с едно умножение по 2...
ма това x86 ме изненада...не питам! не ми отговаряи
P.S. sorry, have no idea what the topic is about btw...
Блажени са бедните духом
Is David Cameron more sexist than Andy Gray? After all he did make Teresa May Home Secretary.
имаше големи скандали около този Анди Грей, че коментирал нещо неподобаващо по Sky, за футболче става дума, мацките дето са страничните съдии...
и като му гледам досието в wiki...с това и ще си остане известен
имаше големи скандали около този Анди Грей, че коментирал нещо неподобаващо по Sky, за футболче става дума, мацките дето са страничните съдии...
Блажени са бедните духом
Sweety написа:Is David Cameron more sexist than Andy Gray? After all he did make Teresa May Home Secretary.
![]()
ахаааа...поводът за статията и тази тема бил същият случай с Анди!...
този Анди всущност е направил коментар, че жените не разбират що е то засада във футбола, мислейки че е off air...
обаче в крайна сметка се оказва, че тя правилно била отсъдила засадата/или незасадата съдийката:lol:
което не го пише в статията..
пък и sky е частна ТВ
Блажени са бедните духом
- Глас в пустиня
- Света вода ненапита
http://www.youtube.com/watch?v=pruYLmuEbjgELBI написа:ти пък от кога носиш шапка?Remmivs написа:много бързо четеш, шапка ти свалям
just perfect
За да не пускам нова тема.
Как ислямът оказва почит на жената:
http://vbox7.com/play:c02c5b35&ef=1
Поучете се, с една дума.
Поучете се, с една дума.
- Глас в пустиня
Това сме го виждали вече.vyara написа:За да не пускам нова тема.
Поучете се, с една дума.
Ето ти нещо интересно според мен - Арт терористка>>>

Глей начи сега, фърли ме в чуденка - дали българските мъже, ама истинските мъже, чиято дума на две не става, и са мъже та дрънкат, чудя се значи - дали спазват всички тези ограничения?:blink:vyara написа:За да не пускам нова тема.
Поучете се, с една дума.
така не може, пък иначе не може - доколкото си спомням от това, дето постна Ън - българина пердаши жена си като боксова круша, изобщо не се церемони с тия ислямски алабализми - може-не може, кога, как, с какво и колко силно...
- Piqndurnik
- Green Light
Тая песен е уникална. Няма втора такава!bead_ написа: http://www.youtube.com/watch?v=pruYLmuEbjg
Yes!
- Green Light
Накрая самите жени ще я сринат тая тенденция. Тия глупости 100% вече са почнали да им пречат. Естествено че жените искат реализация и пари, те са по- умния пол, как няма да ги искат?! Ма не е речено че тре да се претрепват за това. Квоти в апарат?! Аайде стига.Piqndurnik написа:Сутринта по едно местно радио коментираха въвеждането на квоти за жени в управленския апарат. Ама не го хванах от начало, та не разбрах ще въвеждат ли или само си коментират. Ама тъпо си звучи де, като квоти за негри. И после ще стане Орфей - негър.
Аз цел живот така да го мразя тва бачкане, риш, те сега ще ме убеждават че жените се натискали...
- Глас в пустиня
Прав излезе Пиандурника!Green Light написа:Накрая самите жени ще я сринат тая тенденция. Тия глупости 100% вече са почнали да им пречат. Естествено че жените искат реализация и пари, те са по- умния пол, как няма да ги искат?! Ма не е речено че тре да се претрепват за това. Квоти в апарат?! Аайде стига.Piqndurnik написа:Сутринта по едно местно радио коментираха въвеждането на квоти за жени в управленския апарат. Ама не го хванах от начало, та не разбрах ще въвеждат ли или само си коментират. Ама тъпо си звучи де, като квоти за негри. И после ще стане Орфей - негър.
Аз цел живот така да го мразя тва бачкане, риш, те сега ще ме убеждават че жените се натискали...
Разкрасяват Дойче банк с жени шефове>>>
Президентът на Дойче банк (Deutsche Bank) Йозеф Акерман предизвика полемика в Германия, след като заяви, че иска да увеличи дела на жените в ръководството на банката, за да я направи по-разноцветна и по-красива.
.
.
.
Министърката на прехраната, селското стопанство и защитата на потребителите Илзе Айгнер обаче му отвърна, също на страниците на икономическия всекидневник, че "който обича красивото и цветното, да отиде да се разходи сред цъфнала поляна или в музея".
Тук пише и за франсетата, бях чел че имат вече квота, но не бях на 100% сигурен
Найс - а?:lol:Преди време френският парламент одобри закон за паритетно представителство на жените в управителните съвети на големите компании. Според новия закон в ръководните органи на действащите корпорации, както и в търговските, промишлените и обществено-административните структури от 1 януари 2017 г. трябва да има не по-малко от 40% жени.
Представям си даже как ще става подбора за попълване на квотите - за начало селекция по номера на чашката на сутиена, количеството ботокс в устните, а след това дефиле във вечерен тоалет и по бе..бански костюм, устен..ъъъ...и писмен изпит...
Едно е ясно обаче - интересно време предстои!:lol:
Да си педал, явно, няма да е достатъчно и най-упоритите кариеристи, май, ще прибягват до смяна на пола.
пп Не ми обръщай внимание, по понеделнишки ми е объркано!
Е, то си е ясно.Remmivs написа:http://www.webcafe.bg/id_1177353559_Dal ... _feminizma?
Винаги и на всичко жертви са жените.
И феминистките така мислят даже.
Panta rhei...
нали
пак по темата
може би
Женските хромозоми и приятелството
не знам да пиша ли на авторката, че няма женски хромозоми, всъщност
има само мъжка такава

пак по темата
може би
има само мъжка такава
Не й пиши, няма смисъл.Remmivs написа:нали
пак по темата
може би
има само мъжка такава
А различните от мъжката какви са всъщност?
Panta rhei...
И аз така реших.Мнемозина написа:Не й пиши, няма смисъл.
Дотолкова - доколкото при гаметогенезата при Homo Sapiens Sapiens се образуват клетки с хаплоиден хромозомен набор (т.е. единичен или 23 от 46 (т.нар. диплоиден набор) - 2 полови и 44 автозоми, това пак за HSS б.а.) и, от друга страна, наличието само на Х от двете възможни полови хромозоми, а именно Х и У, в яйцеклетките получавани при този процес за разлика от двете възможности при сперматозоидите, а именно Х или У и вземайки предвид, че Х е налична и при двете полови клетки, а У само при едните и по-точно сперматозоидите, приблизително половината от тях, то следва логичния извод, че има само една и то мъжка полова хромозома, а именно У.
Това утре ще го прочета още няколко пъти и тогава евентуално ще го разбера и ще възроптая.Remmivs написа:И аз така реших.Мнемозина написа:Не й пиши, няма смисъл.
Дотолкова - доколкото при гаметогенезата при Homo Sapiens Sapiens се образуват клетки с хаплоиден хромозомен набор (т.е. единичен или 23 от 46 (т.нар. диплоиден набор) - 2 полови и 44 автозоми, това пак за HSS б.а.) и, от друга страна, наличието само на Х от двете възможни полови хромозоми, а именно Х и У, в яйцеклетките получавани при този процес за разлика от двете възможности при сперматозоидите, а именно Х или У и вземайки предвид, че Х е налична и при двете полови клетки, а У само при едните и по-точно сперматозоидите, приблизително половината от тях, то следва логичния извод, че има само една и то мъжка полова хромозома, а именно У.
Panta rhei...
Ясно. Преспах и разбрах: всичко е едно.Remmivs написа:И аз така реших.Мнемозина написа:Не й пиши, няма смисъл.
И друго няма.
Къде ми е ореолчето?
Panta rhei...
Нищо не си разбрала. 
Имаме 46 хромозоми във всяка наша клетка. Освен в половите, които се получават при гаметогенезата. В половите имаме по 23.
От тези 46 хромозоми имаме 2 полови (защото освен другите неща определят и пола), а останалите се наричат автозоми.
Половите хромозоми биват два вида - Х и У.
Всички женски полови клетки т.нар. яйцеклетки имат само и единствено Х-ве.
Но мъжките имат или Х-ове, или У-ци. Ако имаме ХХ при оплождането се ражда момиче. Ако имаме ХУ е момче.
Т.е. мъжете определят пола. Но мъжете притежават Х-ве, а жените не притежават У-ци.
Следователно има само една полова хромозома и тя не е женска, т.е. изключително притежание и атрибут на женските самки от вида Homo Sapiens Sapiens (повтарям го два пъти барем го запомним), а на мъжките самци. У е мъжка хромозома. Женски няма. Има общи.

PS
Не знам. Да не си си го разбила заради някоя брадва?
Имаме 46 хромозоми във всяка наша клетка. Освен в половите, които се получават при гаметогенезата. В половите имаме по 23.
От тези 46 хромозоми имаме 2 полови (защото освен другите неща определят и пола), а останалите се наричат автозоми.
Но мъжките имат или Х-ове, или У-ци. Ако имаме ХХ при оплождането се ражда момиче. Ако имаме ХУ е момче.
Т.е. мъжете определят пола. Но мъжете притежават Х-ве, а жените не притежават У-ци.
Следователно има само една полова хромозома и тя не е женска, т.е. изключително притежание и атрибут на женските самки от вида Homo Sapiens Sapiens (повтарям го два пъти барем го запомним), а на мъжките самци. У е мъжка хромозома. Женски няма. Има общи.
PS
О, това го знам. Само се опитвам да доразбера вселенския, философския му смисъл тоест.Remmivs написа:Нищо не си разбрала.
PS
Значи: мъжкото е мъжко, а женското - общо. Така де, обратното.
Panta rhei...