Предложение към админите
Предложение към админите
95 "потребители" са с 0 постинга.
Днес двама от тях имат рожден ден, та се сетих, че такива винаги са ме дразнили. Регистрирали са се и ЗАЩО?
Та предложението ми е да им се трийне регистрацията. Тва е.
Днес двама от тях имат рожден ден, та се сетих, че такива винаги са ме дразнили. Регистрирали са се и ЗАЩО?
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- windcolours
Re: Предложение към админите
админите да кажат дали тези регистрации биха попречили с нещо. Един вид дали "заемат място на харда"Ън написа:95 "потребители" са с 0 постинга.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
В тези нули виждам изцъклени очички. И въпросът е не дали пречат, а кому са нужни.windcolours написа:админите да кажат дали тези регистрации биха попречили с нещо. Един вид дали "заемат място на харда"Ън написа:95 "потребители" са с 0 постинга.
Та предложението ми е да им се трийне регистрацията. Тва е.Иначе не ме бъркат.

Ей ся нарочно излезнах от профила си и пробвах- като гост мога да чета навсякъде във форума каквото си искам. Но за да преглеждам профила на потребителите ми трябва регистрацийкааааа....Remmivs написа:Аз съм против.
Ако някой не иска да пише, а само да чете това е негова работа.
Разбираш ли ме?

Да, аз и преди те разбрах.
Но изпускаш две неща:
1. Ако си регистриран можеш да следиш теми, които те интересуват и цветово, и по мейл.
2. Имаш лични съобщения.
Никога не сме поставяли условие регистрираните да пишат. Не виждам защо сега да го правим.
И пак да кажа, аз не съм фен на хора, които не пишат. Също като теб. Но ако те са такива, каквито са, то нека са такива, каквито са.
Но изпускаш две неща:
1. Ако си регистриран можеш да следиш теми, които те интересуват и цветово, и по мейл.
2. Имаш лични съобщения.
Никога не сме поставяли условие регистрираните да пишат. Не виждам защо сега да го правим.
И пак да кажа, аз не съм фен на хора, които не пишат. Също като теб. Но ако те са такива, каквито са, то нека са такива, каквито са.
Ън написа:95 "потребители" са с 0 постинга.
Да бе, много интересно - всички, които се регистрират напоследък, много старателно си пишат рождените дни.
И странното е не това, а друго - ни един телец не само че не се свъртя в тоя клуб, ами и май изобщо не се появи.
Не, един беше се появил.
По темата - не мисля, че е нужно. Не само защото нямаме нищо за криене.
Panta rhei...
- genius loci
Здравей Ън,Ън написа:И все пак е тъпо и дразнещо. Като неприбрано пране. Непочистена стая. Отворени прозорци. Недръпнати пердета.Неизключени микрофони...
А най- дразнещото е, че от 6 години пиша в тоя форум и нито едно мое предложение не е прието...Мдаааа...
Вашият форум е като къща на нивото на улицата, без завеси на прозорците и с гостоприемно отворена входна врата.
Значи, като един умен човек, следва да спреш с предложенията.Ън написа:И все пак е тъпо и дразнещо. Като неприбрано пране. Непочистена стая. Отворени прозорци. Недръпнати пердета.Неизключени микрофони...
А най- дразнещото е, че от 6 години пиша в тоя форум и нито едно мое предложение не е прието...Мдаааа...
- Nejimaki-dori
- genius loci
На гости съм още. Представям си една голяма стая, с високи тавани и орнаменти по тях, огледала, картини, красиво. Всички си приказвате, пиете кафе, носите от някъде чинии с неща за хапване, спорите, шегувате се, а аз стоя облегната до вратата и Ви слушам, опитвам се да разбера кой какъв е.Nejimaki-dori написа: Ееее, този, нашият форум не е ли вече и твой. Що ме ядосваш сега с такива приказки. Ааама-ха.
- Nejimaki-dori
Така не става. Идваш, бухваш се на централното място и не мърдаш от там, ако ще и да те гонят. Само така ще разбереш кой какъв е. И по-важното - че не пием кафе, а друго (genius loci написа:На гости съм още. Представям си една голяма стая, с високи тавани и орнаменти по тях, огледала, картини, красиво. Всички си приказвате, пиете кафе, носите от някъде чинии с неща за хапване, спорите, шегувате се, а аз стоя облегната до вратата и Ви слушам, опитвам се да разбера кой какъв е.Nejimaki-dori написа: Ееее, този, нашият форум не е ли вече и твой. Що ме ядосваш сега с такива приказки. Ааама-ха.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Чакай бе, човекЪн написа:Аман от слухари и воайори ще кажа аз. Щото са точно такива...
Не е ли същото и това с тези, които са регистрирани, но невидими
и мене това винаги ме е озадачавало и Почудвало
ама щом е разрешено и може...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- genius loci
Благодаря!Nejimaki-dori написа: Така не става. Идваш, бухваш се на централното място и не мърдаш от там, ако ще и да те гонят. Само така ще разбереш кой какъв е. И по-важното - че не пием кафе, а друго ()
Приятно ми е. Само времето не ми достига, но нищо - ще наминавам от време на време.
Плувате в червено вино? Или пиете на големи глътки?
- genius loci