вие сте моята

Все същите
Аватар
bead_
Обратна връзка:

вие сте моята

Мнение от bead_ »

информационна агенция, социологическа извадка, надежда, че има останали шепа готини хора, последна инстанция и още няколко роли изпълнявате, нали знаете, та да ви питам... има ли алтернатива на чез в софия?! разправя ми тука един хахав, че съществува компания, която купува ток от аец-а, пренася го през нек и го продава на парче. само трябва да имаш някакво фиксирано минимално потребление на месец и сключват договор за доставка с тебе???

п.п. иначе тоя същият ми разказа за едни скиорски очила с gps и наистина ги намерих в нет-а и много им се изкефих.http://www.geekalerts.com/gps-ski-goggles/ и даже почнах да си ги прося, а синът ми каза "искам ги и аз тия очила с километраж" и стана мазало вкъщи. та явно пак се очертава мазало...
just perfect
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

тоя са с тока кво?
да не си праите некви космически забивки та се налага глупости да си дробите?!:blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Green Light

Re: вие сте моята

Мнение от Green Light »

bead_ написа:информационна агенция, социологическа извадка, надежда, че има останали шепа готини хора, последна инстанция и още няколко роли изпълнявате, нали знаете, та да ви питам... има ли алтернатива на чез в софия?! разправя ми тука един хахав, че съществува компания, която купува ток от аец-а, пренася го през нек и го продава на парче. само трябва да имаш някакво фиксирано минимално потребление на месец и сключват договор за доставка с тебе???

п.п. иначе тоя същият ми разказа за едни скиорски очила с gps и наистина ги намерих в нет-а и много им се изкефих.http://www.geekalerts.com/gps-ski-goggles/ и даже почнах да си ги прося, а синът ми каза "искам ги и аз тия очила с километраж" и стана мазало вкъщи. та явно пак се очертава мазало...
Един колега минава Пътя до легализиране на тоците на нова сграда пред ЧЕЗ. Такива неща ми разказа тоя човек, че искрено се притеснявам да не четеме скоро за масово клане в централата на едно електроразпределително дружество, няма да го споменавам, ама не е E.ON или EVN.
Беше тука колегата днеска и го питах дали може да се заобиколи ЧЕЗ. "Не" вика само "Не може" и излезе. Сигурно си поплака навънка.

П.П. Ако искаш ще ти дам контакт. Бая опит има събран в тоя човек.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

жестоко!!! Ей такива да ми подариш на РД :rotfl24: Примерно де - може и следващия модел...

ай, че хубави очила... направо върха... (както и цената)
bead_ написа:информационна агенция, социологическа извадка, надежда, че има останали шепа готини хора, последна инстанция и още няколко роли изпълнявате, нали знаете, та да ви питам... има ли алтернатива на чез в софия?! разправя ми тука един хахав, че съществува компания, която купува ток от аец-а, пренася го през нек и го продава на парче. само трябва да имаш някакво фиксирано минимално потребление на месец и сключват договор за доставка с тебе???

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

апартамент в който никой не живее.
и отивам там .
нищо не консумира ток.
обаче електромера си пердаши.
не знам кво става но комшиите си лапкат ток.
обаждам се на енергото.
и ги викам да даойдат и да откачат тоците.
ааааааааааааааа! ние не извършваме тази дейност.
обърнете се към фирма специализиранаааа!
и и казвам на тая коза .
и за кво да се набутвам да търся сульо о пульо да ми спира тока и да пиша докименти?
като не ви платя и ще си го спрете самички умберто тоци !
идиоти пълнииииииииии!:rotfl24:

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

идват едни от тях нещо да ми сменят електромер. не знам що точно, но ми гасят тока внезапно. слизам - гранде скандале. онези хър, мър - сори, че не те предупредихме. И после лафче - забавни се оказаха. Звънваш и питаш за техниците (за нещо несъществено или че искаш да ти сменят електромера, примерно) и те кат дойдат - ще ти разкрият маса игри и за спиране и за какво ли не (вкл и кой краде тока).
Quid написа:апартамент в който никой не живее.
и отивам там .
нищо не консумира ток.
обаче електромера си пердаши.
не знам кво става но комшиите си лапкат ток.
обаждам се на енергото.
и ги викам да даойдат и да откачат тоците.
ааааааааааааааа! ние не извършваме тази дейност.
обърнете се към фирма специализиранаааа!
и и казвам на тая коза .
и за кво да се набутвам да търся сульо о пульо да ми спира тока и да пиша докименти?
като не ви платя и ще си го спрете самички умберто тоци !
идиоти пълнииииииииии!:rotfl24:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

кво им е забавното на техниците ми кажи.
давам им кинти и ще ми е забавно. е нема начин просто да знаеш.:-)

Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

като нема, нема... онези бяха забавни, щото се спекоха като ги наругах, че прекъсват тоците без предупреждение, но после лафче и всичко беше на 6. Ми ... даваш им кинти, спират те, откриват оня мошенник, дето смуче от твоя и ... така. кратко, ясно, разбрано. нема тинтири-минтири, тантри-мантри...
Quid написа:кво им е забавното на техниците ми кажи.
давам им кинти и ще ми е забавно. е нема начин просто да знаеш.:-)
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа: Един колега минава Пътя до легализиране на тоците на нова сграда пред ЧЕЗ. Такива неща ми разказа тоя човек, че искрено се притеснявам да не четеме скоро за масово клане в централата на едно електроразпределително дружество, няма да го споменавам, ама не е E.ON или EVN.
Беше тука колегата днеска и го питах дали може да се заобиколи ЧЕЗ. "Не" вика само "Не може" и излезе. Сигурно си поплака навънка.

Чудя се понякога - абе ти можеш ли да си слушаш мислите, без да се смееш?
Panta rhei...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Мнемозина написа:
Green Light написа: Един колега минава Пътя до легализиране на тоците на нова сграда пред ЧЕЗ. Такива неща ми разказа тоя човек, че искрено се притеснявам да не четеме скоро за масово клане в централата на едно електроразпределително дружество, няма да го споменавам, ама не е E.ON или EVN.

това не знам, но съм сллушал как мисли, когато се смее :winkw:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Мнемозина написа:

Изобщо не се срещаме аз и мислите ми. Или ме няма мене, или тях.

П.П. По английски:
Докато другите правят упражнения аз си смятам на един лист. Тоя разход ще го покрия с тва, Тоя разход - с тва, пък е тия пари защо ги платих авансово, с какъв акъл, мама му стара, хем 1000 пъти се заричам да не правя така...
И мисс пита един- Do you think in that case we should use present perfect?
I don't think. - вика тоя образ
Me needer - викам и аз с вдигната ръка - Same here.
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Тия са неизбежни като смъртта.
На тоя етап.
При нас правиха(Е.ОН - тва де) големи цигании, караха хората да плащат сметки отпреди години, защото им се сринала системата и изгубили информациятамолятисе.

пп Измерителните уреди - електромери, часовници, табла са тяхна собственост. Вече.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Green Light написа: П.П. По английски:
Докато другите правят упражнения аз си смятам на един лист. Тоя разход ще го покрия с тва, Тоя разход - с тва, пък е тия пари защо ги платих авансово, с какъв акъл, мама му стара, хем 1000 пъти се заричам да не правя така...
И мисс пита един- Do you think in that case we should use present perfect?
I don't think. - вика тоя образ
:lol: аз ще извикам Мис да види как пишеш на английски - на устен да ти пише 6, ама на писмен да те върне за още упражнения:winkw:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

latrevw написа: :lol: аз ще извикам Мис да види как пишеш на английски - на устен да ти пише 6, ама на писмен да те върне за още упражнения:winkw:
Това е за да има още уиски да пие. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

latrevw написа: :lol: аз ще извикам Мис да види как пишеш на английски - на устен да ти пише 6, ама на писмен да те върне за още упражнения:winkw:
Пиши правилно, не пиши правилно човек се обърква вече какво да риш прави.

Ти да беше видяла червеното в exhausted(тва сега го видях в речника) Пиша нали съчинение my favorite photo и на едно место пиша, че съм бил изтощен. Не от квот си мислите. Се едно. Exhausted, викам бях. И тя жената ме поправила, щото нали грешки. Викам мисс бе, един въпрос само имам. Как бе разбра че exhausted съм имал предвид с тва? То само е-то беше верно, бе егати!
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Мнемозина написа:
Това е за да има още уиски да пие. :lol:
А. Аз си пия. Те Ремиус и Елби се давят с тва вино.
Може да е понеже знаят инглиш. Глей кво нещо.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

ще се сетиш :blum:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Green Light написа: I don't think. - вика тоя образ
:rotfl24:
just perfect
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Green Light написа: Викам мисс бе, един въпрос само имам. Как бе разбра че exhausted съм имал предвид с тва? То само е-то беше верно, бе егати!
just perfect
Публикувай отговор