Green Light написа:
Е, ама друго си е като почнеш да влизаш през 2 минути в стаята за да забързаш процеса
обличане и забележиш, че в каквато поза си го оставил преди малко, в такава си стои и до сега

Представям си картинката. Ама ние кви сме гадове, а? 7 и 15(при тебе и 45 ама си е същото)! Ми те още сънуват. Аз навремето като го будех и му разтривам крачетата и ръчичките. Айде сега от тука да изгоним Сънчо, айде сега от тука, айде да се опънеме сега хуубаво, айде сега усмивката да видя на личицето... Той много обичаше така. Един ден ги питали в ДГ кой как го буди майка му и всички деца- мене тати сутрин ме гушка, мене мама ме целува по нослето, мене по бузките.., пък моя човек казал- ми мене баща ми ме издърпва за краката. Сума време се чудех защо ме гледат учителките на кръв[/quote]
Ха-ха-ха-ааа, тва страшно много ми заприлича на една серия от "Всички обичат Реймънд". Малкият не ще да ходи на училище, Дебра вика Реймънд на помощ, Реймънд хваща дребосъка за крачолите и започва да го дърпа, а дребуса се хваща за таблата на кревата, нашия дърпа, дърпа и кат видя зора, извика на Дебра: ухапи го, ухапи го по ръцете!:rotfl24: