И нито едно не става за мезе за бира, дори за ракия!
Следващата задушница, 'начи, съседките да носят по половин пръчка шпек и четвърт кашкавал. Може и само бучица сирене. Ако са от по-бедните, става и половинка домати или една краставица, рийш!
ми, щото та гледат, че си гърчав и требе да се поохраниш, за тва ти носат по-калорични яденета!АВе написа:Задушница, съседките ме харесват, изпонадонесоха десетки чинии с дарове за "Бог да прости!" Вкусни работи, ама все сладки...
Домати, краставици, всичко е ОК. Бобените кълнове били виновни.АВе написа:Задушница, съседките ме харесват, изпонадонесоха десетки чинии с дарове за "Бог да прости!" Вкусни работи, ама все сладки...
Следващата задушница, 'начи, съседките да носят по половин пръчка шпек и четвърт кашкавал. Може и само бучица сирене. Ако са от по-бедните, става и половинка домати или една краставица, рийш!
Е де, бива ли толкова скромно?АВе написа:Задушница, съседките ме харесват, изпонадонесоха десетки чинии с дарове за "Бог да прости!" Вкусни работи, ама все сладки...