Вчера
Вчера
ме изкефиха едни новини, ама много - румънски тир се обърнах на влизане в Люлин. Бил натоварен с пъпеши и дини. В едни доста тесни времеви рамки, разпилялите се продукти били събрани (тази сутрин видях мястото - наистина бяха останали малко съвсем разбити дини) и мястото разчистено. Били събрани и някои метали, останали от камиона и поваления електрически стълб :) Супер. Икономия на държавни средства със светкавично реагиране :)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Re: Вчера
ELBI написа:ме изкефиха едни новини, ама много - румънски тир се обърнах на влизане в Люлин. Бил натоварен с пъпеши и дини. В едни доста тесни времеви рамки, разпилялите се продукти били събрани (тази сутрин видях мястото - наистина бяха останали малко съвсем разбити дини) и мястото разчистено. Били събрани и някои метали, останали от камиона и поваления електрически стълб :) Супер. Икономия на държавни средства със светкавично реагиране :)
Чистофайници сме си ние. Такива неразбории не търпим.
Panta rhei...
аз искам инкасов автомобил да се обърне. дини и пъпеши, дрън-дрънELBI написа:ме изкефиха едни новини, ама много - румънски тир се обърнах на влизане в Люлин. :)
just perfect
- Green Light
Освен тва всеки е можел да каже не ме пипай бе, аз съм шофьора. Джинса им е същия.ELBI написа:ме изкефиха едни новини, ама много - румънски тир се обърнах на влизане в Люлин. Бил натоварен с пъпеши и дини. В едни доста тесни времеви рамки, разпилялите се продукти били събрани (тази сутрин видях мястото - наистина бяха останали малко съвсем разбити дини) и мястото разчистено. Били събрани и някои метали, останали от камиона и поваления електрически стълб :) Супер. Икономия на държавни средства със светкавично реагиране :)
мисля, че недошлите общинари и катаджии, отговорни за разчистването са отчели разчистването в своите графи...Green Light написа:Освен тва всеки е можел да каже не ме пипай бе, аз съм шофьора. Джинса им е същия.ELBI написа:ме изкефиха едни новини, ама много - румънски тир се обърнах на влизане в Люлин. Бил натоварен с пъпеши и дини. В едни доста тесни времеви рамки, разпилялите се продукти били събрани (тази сутрин видях мястото - наистина бяха останали малко съвсем разбити дини) и мястото разчистено. Били събрани и някои метали, останали от камиона и поваления електрически стълб :) Супер. Икономия на държавни средства със светкавично реагиране :)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.