Ехоо
-
Дядо Капинчо
Re: Ехоо
Защото, Капично, трябва да я прелистваш, не само да я отваряш.

Пък аз може ли да питам /Рем венъж ми е казвал, но съм забравила/ защо ми пише, че няма такъв потребител като вляза. Но нищо че така пише аз си ви пиша и си ме има.
:lol:
Пък аз може ли да питам /Рем венъж ми е казвал, но съм забравила/ защо ми пише, че няма такъв потребител като вляза. Но нищо че така пише аз си ви пиша и си ме има.
- сър Айвънхоу
То трябва и да ги отвориш темите, за да неса червени.Капинчо написа:Днес пет пъти влизам в клуба и все едни и същи 10 теми ми стоят червени (демек с нови мнения). Да, ама не, както казваше Петко Бочаров, лека му пръст и да се свети името му. Някои от темите не са мръднали, а си стоят червени. Влизам-излизам, вратата се разхлопа - не, стоято си червени.
Аз съм стар човек. Не мога да помня кое съм чел и кое не - ориентирам се по червенкото. Има ли някаква дискриминация спрямо мен (та да се разсърдя) или и при вас е така?
П.П. Явно много мразиш черените ти...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
е как, ако тебе не те дискриминираме, когоКапинчо написа:...Аз съм стар човек. Не мога да помня кое съм чел и кое не - ориентирам се по червенкото. Има ли някаква дискриминация спрямо мен (та да се разсърдя) или и при вас е така?
я яхни метлата на сръднята, какво се моташ така...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
сър Айвънхоу написа:То трябва и да ги отвориш темите, за да неса червени.Капинчо написа:Днес пет пъти влизам в клуба и все едни и същи 10 теми ми стоят червени (демек с нови мнения). Да, ама не, както казваше Петко Бочаров, лека му пръст и да се свети името му. Някои от темите не са мръднали, а си стоят червени. Влизам-излизам, вратата се разхлопа - не, стоято си червени.
Аз съм стар човек. Не мога да помня кое съм чел и кое не - ориентирам се по червенкото. Има ли някаква дискриминация спрямо мен (та да се разсърдя) или и при вас е така?
сега защо го лъжеш, ми кажи?
Аз пък от работа имам друг проблем. Виждам 10 червени теми, влизам в едната, а после като се върна в 3о4о, всичките са прочетени. И отварям теми по няколко пъти. Ама това само от работа ми е така.Капинчо написа:Днес пет пъти влизам в клуба и все едни и същи 10 теми ми стоят червени (демек с нови мнения). Да, ама не, както казваше Петко Бочаров, лека му пръст и да се свети името му. Някои от темите не са мръднали, а си стоят червени. Влизам-излизам, вратата се разхлопа - не, стоято си червени.
vyara написа:Аз пък от работа имам друг проблем. Виждам 10 червени теми, влизам в едната, а после като се върна в 3о4о, всичките са прочетени. И отварям теми по няколко пъти. Ама това само от работа ми е така.Капинчо написа:Днес пет пъти влизам в клуба и все едни и същи 10 теми ми стоят червени (демек с нови мнения). Да, ама не, както казваше Петко Бочаров, лека му пръст и да се свети името му. Някои от темите не са мръднали, а си стоят червени. Влизам-излизам, вратата се разхлопа - не, стоято си червени.
още някой?
и аз мисля, че лъжат - при мен са оранжеви.Semiramis написа:сър Айвънхоу написа:То трябва и да ги отвориш темите, за да неса червени.Капинчо написа:Днес пет пъти влизам в клуба и все едни и същи 10 теми ми стоят червени (демек с нови мнения). Да, ама не, както казваше Петко Бочаров, лека му пръст и да се свети името му. Някои от темите не са мръднали, а си стоят червени. Влизам-излизам, вратата се разхлопа - не, стоято си червени.
сега защо го лъжеш, ми кажи?
Верно са оранжави, ама аз щото да съм в унисон и хармония.esti написа: и аз мисля, че лъжат - при мен са оранжеви.
- сър Айвънхоу
Semiramis написа: сега защо го лъжеш, ми кажи?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
cookies
почистете си ги чрез съответната процедура за съответния четец (браузър му викат още)
за лисицата е Tools->Options->Privacy-Cookies-Show cookies->Remove All Cookies (аз принципно не държа нищо повече от една сесия на четеца, това има недостатъци, че не ме помнят разни сайтове и трябва да пиша, но аз предпочитам това пред разни нещица да ми висят по диска и тути-квантики от сорта).
почистете си ги чрез съответната процедура за съответния четец (браузър му викат още)
за лисицата е Tools->Options->Privacy-Cookies-Show cookies->Remove All Cookies (аз принципно не държа нищо повече от една сесия на четеца, това има недостатъци, че не ме помнят разни сайтове и трябва да пиша, но аз предпочитам това пред разни нещица да ми висят по диска и тути-квантики от сорта).
Да не би случайно да са жълти? М?vyara написа:Верно са оранжави, ама аз щото да съм в унисон и хармония.esti написа: и аз мисля, че лъжат - при мен са оранжеви.
Не, не. Всъщност са толкова жълти, колкото и червени и понеже по-горе казах червени, сега да не изпадна в дисхармония, ще трябва да потвърдя, че са жълти.Remmivs написа:Да не би случайно да са жълти? М?vyara написа:Верно са оранжави, ама аз щото да съм в унисон и хармония.esti написа: и аз мисля, че лъжат - при мен са оранжеви.