Ще спретна скромна трапеза, ще се повеселим и готово.
Подпис: Зв.
Кога и къде ще е светлото събитие?Зв. написа:Така и така Ви мързи да пишете Звеневи/я/ят,
Питай кръстника!сър Айвънхоу написа:Кога и къде ще е светлото събитие?
Няма вече, обещавам.Зв. написа:Така и така Ви мързи да пишете Звеневи/я/ят,
Не беше ли кръстница?Зв. написа:Питай кръстника!сър Айвънхоу написа:Кога и къде ще е светлото събитие?
ААААА сега разбрах, какво ме питаш. Е-е-е-х, старост - нерадост.Мнемозина написа:Какво ти стана?Remmivs написа:Само не разбрах кой/я е ВИ.
За NG ли се приготвяш?
Току много сган се събра тук, че вечеRemmivs написа:
Код за потвърждение: Избери целия код
ВиКод за потвърждение: Избери целия код
ВИА-а-а! ЯСНО!Зв. написа:е солидно и отговаря на масата, желаещи да ме цАмбурнат в казана на попа!Код за потвърждение: Избери целия код
ВИ
Кажи, чшшшш?Remmivs написа:Ей, чшшшшсър Айвънхоу написа:Коте, като коте!:blum:
Няма ми неглижираж тигрицата!!! Ама ха!сър Айвънхоу написа:Кажи, чшшшш?![]()
П.П. Настовам този емотиконда бъде сложен на по-удобно място за ползване! Инак ще считам, че искате да ми ограничите свободата на словото!
Е, кво сега, не е ли от сем.Котки? Котка си е, та дрънка!Remmivs написа:Няма ми неглижираж тигрицата!!! Ама ха!
Ще видиш удобен емотикон през крив (и дълъг б.а.) макарон!
PS
Можеш да пишеш любимите си емотикони, далеч по бързо е :хархар: :блум:
а моят е лъвRemmivs написа:
ААААА сега разбрах, какво ме питаш. Е-е-е-х, старост - нерадост.
Не, просто това е моят daemon.
Красива е, нали?

Remmivs написа:Я! Намерих си по-хубава нейна снимка.
Тва Ч.Зв. написа:Така и така Ви мързи да пишете Звеневи/я/ят,
Ама ти отива, бе!Зв. написа:Подпис: Зв.
виждала съм чавето да пише така, но пък съм го възприемала като "миличък", тя ли ти е кръстницатаЗв. написа:Така и така Ви мързи да пишете Звеневи/я/ят,

Божееее, трябваше да напрегна цлата си фантазия, за да мога да докарам тез драсканици до нещо, което да позная какво е...Remmivs написа:Огледалото.сър Айвънхоу написа:Къф е тоя разчорлен и брадат пес?!
щот пропусна последната? Ама само с добро те споменавахмеЗв. написа:Така и така Ви мързи да пишете Звеневи/я/ят,
Капинчо написа:Бе не ти ли стана време вече да се издигнеш в От.пред. (отряден председател)?
Виж ти, а аз даже вече не й помня името на моята рускиня.Капинчо написа:И аз си пишех с една Галя, ама като ми прати снимка престанах. Щото съм естет.
момчета, ако изпитвате някаква носталгия - превключете на тв2. гледате 5 мин. и ще ви държи влага поне 5х10г.Remmivs написа:Виж ти, а аз даже вече не й помня името на моята рускиня.Капинчо написа:И аз си пишех с една Галя, ама като ми прати снимка престанах. Щото съм естет.Ама не писах и аз много де, но беше виновен руския. Снимката си беше ОК. И въобще не знам защо даскалката по руски ме натири там. Добре, че по средата на 6-ти се преместих в друго даскало. Дето имаше нейтив спийкъри така да се каже.