Една нова зимна приказка
Една нова зимна приказка
http://www.goldencompassmovie.com/
Вижте трейлъра.
И страницата със спътниците (духовете покровители) е яка.
Вече си имам женски тигър - Елпис. При това, тук може да се провери играта на Пенчо на практика, защото на практика си избираш спътник като се оценяваш по това, какво мислиш, че другите мислят за теб, а то не винаги може да съвпада с това, което те наистина мислят:
Elpis
За съжаление обаче е само на инглиш.
Вижте трейлъра.
Вече си имам женски тигър - Елпис. При това, тук може да се провери играта на Пенчо на практика, защото на практика си избираш спътник като се оценяваш по това, какво мислиш, че другите мислят за теб, а то не винаги може да съвпада с това, което те наистина мислят:
Elpis
И аз съм с тигърче 
Eurasta (или пък Eurasfа?)
А по подобие на онъз тема "Кой какво си мисли, че другите си мислят, че той си мисли... " сещате се... та по нейно подобие можете да дадете мнение дали този демон наистина приляга на съответния мен. Както и мааааалко по-нананагоре за демончето на Рем... Аре, дерзайте (клЯкайте тук)
А по подобие на онъз тема "Кой какво си мисли, че другите си мислят, че той си мисли... " сещате се... та по нейно подобие можете да дадете мнение дали този демон наистина приляга на съответния мен. Както и мааааалко по-нананагоре за демончето на Рем... Аре, дерзайте (клЯкайте тук)
Ми нали и аз тва казах по-горе.Gaspode написа:И аз съм с тигърче
Re: Една нова зимна приказка
всичко хубаво, само това, че русите красавици са въплъщение на злото ми е много неприятно клише!
иначе с дечковците сме първи на касата за билетчета
иначе с дечковците сме първи на касата за билетчета
just perfect
Re: Една нова зимна приказка
я, ще го препоръчам на момчетата... пък и аз ще го зърна ;) Никол Кидман, все пакRemmivs написа:http://www.goldencompassmovie.com/
Вижте трейлъра.
Elpis
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
новата секретарка ще я вземеш лиbead_ написа:запиши ме, с два броя придружаващи лицаRemmivs написа:Ми мразят ги, Лейди Бийд, най-вече индивиди с ХХ в ядрата. Да, за децата ще е супер, а и за нас (децата). Да организираме едно културно-масово мероприятие като в доброто старо време?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
Бате, и мене, и мене, може ли, батееее?Remmivs написа:Запис!bead_ написа:запиши ме, с два броя придружаващи лица
Други?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
аз ще намина с наръч съчки и 2 кофи брикетиbead_ написа:непременно. дори обмислям дали да не я пратя нея на кино, а аз през това време да поддържам огъня в офиса. разбира се - ще й дам дребни за пуканки, кола... както там си се полага:winkw:ELBI написа:
новата секретарка ще я вземеш ли
- сър Айвънхоу
Е, значи за мен остава удоволствието да (се) забавлявам (със) секретарката...ELBI написа:аз ще намина с наръч съчки и 2 кофи брикетиbead_ написа:непременно. дори обмислям дали да не я пратя нея на кино, а аз през това време да поддържам огъня в офиса. разбира се - ще й дам дребни за пуканки, кола... както там си се полага:winkw:ELBI написа:
новата секретарка ще я вземеш личе приятел в нужда се не оставя...
Последно промяна от сър Айвънхоу на 26.11.07, 16:32, променено общо 1 път.
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Е, бате, велик си!Remmivs написа:Мое бе, момче, как да не мое.
Bella Ciao
Bella Ciao
определено... даже не взимам пред вид вероятността за съществуването и ...сър Айвънхоу написа:Е, значи за мен остава удоволствието да забавлявам секретарката...ELBI написа:аз ще намина с наръч съчки и 2 кофи брикетиbead_ написа:непременно. дори обмислям дали да не я пратя нея на кино, а аз през това време да поддържам огъня в офиса. разбира се - ще й дам дребни за пуканки, кола... както там си се полага:winkw:ELBI написа:
новата секретарка ще я вземеш личе приятел в нужда се не оставя...
хахахаахаааа... не ме четете внимателно. секретариците не са толкоз лесни. първо на първо не падат под 327 лв./ч. , второ на второ искат да ги осигуряваш на пълната сума, трето на трето на четвърто на петооооо...Remmivs написа:Да ви взема тогава билетчета за някой научно-популярен медицински филм пък аз с децата (и моя милост в това число дечко) да отида на приказката? М?сър Айвънхоу написа:Е, значи за мен остава удоволствието да забавлявам секретарката...
just perfect
ще премахнем всякаква температурна разлика, а накрая ще изчезнат и появилите се влажни петна...bead_ написа:опа! определено ще ми решиш всякакви потенциални проблеми с конденза...ELBI написа:
аз ще намина с наръч съчки и 2 кофи брикетиче приятел в нужда се не оставя...
Така си и знаех, ние не сме у свет(а).
http://www.movies-bg.org/films/1271///
Световна премиера ... 07.12.2007г.
Премиера в България ... 14.12.2007г.
Но поне разбрахме кой е писал чудесото.
http://www.movies-bg.org/films/1271///
Световна премиера ... 07.12.2007г.
Премиера в България ... 14.12.2007г.
Но поне разбрахме кой е писал чудесото.
- сър Айвънхоу
Аз медицинските филми съм ги изгледал...Remmivs написа:Да ви взема тогава билетчета за някой научно-популярен медицински филм пък аз с децата (и моя милост в това число дечко) да отида на приказката? М?сър Айвънхоу написа:Е, значи за мен остава удоволствието да забавлявам секретарката...
Bella Ciao
Bella Ciao
Вие, Лейди Бийд, простете наглостта ми, но не четете внимателно. Аз предложих да взема билети за секретарката и храбрия рицар Айвенго. Се моа отива да пасе трева. Така де, да зяпа детски флими.bead_ написа:хахахаахаааа... не ме четете внимателно. секретариците не са толкоз лесни. първо на първо не падат под 327 лв./ч. , второ на второ искат да ги осигуряваш на пълната сума, трето на трето на четвърто на петооооо...
ми аз филма не съм гледала, ама като ми навява асоциации със Снежната Кралица.Remmivs написа:На самия него или на негова приказка. Аз лично не се сещам за такава.pocti_bezobidna написа:Абе тоя филм не е ли някаква вариация на Андерсен?
Пък и паралелни вселени едва ли си е фантазирал чак.
Хеле пък Кидмън като я видОх. Оперделено. Да.
На мен лисичка ми се падна...
с дребен шрифт допълва: Експертното мнение е, че подобни действия водят не само до подобрена имунна система, но и дълготрайна усмивка на участващите в изявата индивиди.bead_ написа:МНЗ предупреждава, че споделянето на гореизложените намерения може да бъде опасно за вашето здраве:winkw:ELBI написа:
ще премахнем всякаква температурна разлика, а накрая ще изчезнат и появилите се влажни петна...
1. тревата ще се я поделимRemmivs написа:
Вие, Лейди Бийд, простете наглостта ми, но не четете внимателно. Аз предложих да взема билети за секретарката и храбрия рицар Айвенго. Се моа отива да пасе трева. Така де, да зяпа детски флими.
2. взимам си бележка:shy: шъ чета и препрочитам вече по 7 пъти и веднъж ще режа
3. дайте да я намерим тая секретарка най-накрая. със сигурност вече са й почервенели ушите от толкова одумване. т.е. видите ли мацка с червени уши - водете я при мене!
just perfect
проявяваш завидно голям интерес по темата ...bead_ написа:емпирично доказано или само предполагаш?!?!Remmivs написа:
Не съм много сигурен - ще избие по други повърхности според мен.
което е прекрасно, разбира се
ELBI написа:
с дребен шрифт допълва: Експертното мнение е, че подобни действия водят не само до подобрена имунна система, но и дълготрайна усмивка на участващите в изявата индивиди.
ееее, хората, ако четяха дребния шрифт..... адвокатите щяха да си останат без черен хайвер върху хляба.
но пък от друга страна съм склонна да ти се доверя. вечно си един такъв усмихнаааааат. /нали?нали? почва да пита бийд, очаквайки подкрепа от другите клубари/
just perfect
разговорите за евентуален конденз или неговата липса в дадени ситуации - същоRemmivs написа:Всичко е едно. Науката е нищо без експериментиране.bead_ написа:емпирично доказано или само предполагаш?!?!