...ще минат години, ще порастем.....Ще се промени и заглавието на Клуба сигурно. Наличието на ЕДИН.... ЕДИНСТВЕН ЗЪБ на 5 Клубари да речем:D, ще е нещо ужасно извън-рамки-офейкващо, сексуално:twisted:, скандално дори:twisted:....ха.../кат сяшния Силикон да речем или тампоните Барбиеви:twisted:/ и безкрайно обсъждано...ще се стигне до инелектуалщини и закачки:twisted: Ще "промием кокалите" на Младите, ще си оплюем пенсиите /ако има такава есктра тогава/, свободата ще оплюем...робството тоже, ще се е пръкнал пак някой Киберолен дето ще скача по плазмите от стена на стена:twisted:..и него ще оплюем, ще си разгледаме снимките, ще си легнем да спим ядосани...и пак ще си останем същите.
П.П. Пфу, за един нищо и никакъв ЗЪБ.8):D:D:D
Клуб 90-120
Клуб 90-120
Последно промяна от Kent на 26.10.06, 21:50, променено общо 1 път.
- Dark Angel
Re: Клуб 90-120
напомни ми един кхм...виц...Kent написа:...ще минат години, ще порастем.....Ще се промени и заглавието на Клуба сигурно. Наличието на ЕДИН.... ЕДИНСТВЕН ЗЪБ на 5 Клубари да речем:D, ще е нещо ужасно извън-рамки-офейкващо, сексуално:twisted:, скандално дори:twisted:....ха.../кат сяшния Силикон да речем или тампоните Барбиеви:twisted:/ и безкрайно обсъждано...ще се стигне до инелектуалщини и закачки:twisted: Ще "промием кокалите" на Младите, ще си оплюем пенсиите /ако има такава есктра тогава/, свободата ще оплюем...робството тоже, ще се е пръкнал пак някой Киберолен дето ще скача по плазмите от стена на стена:twisted:..и него ще оплюем, ще си разгледаме снимките, ще си легнем да спим ядосани...и пак ще си останем същите.
П.П. Пфу, за един нищо и никакъв ЗЪБ.8):D:D:D
( много доближаващ се до истината..за съжаление)
Въпрос:"Какво става ,ако събереш 32 ма алаамци в една стая?"
Отг:"цял набор зъби"....
соррррррииии...
нещо ми е станало...
;)
- Dark Angel
това звучи зловещо :eek:doktorka написа: напомни ми един кхм...виц...
( много доближаващ се до истината..за съжаление)
Въпрос:"Какво става ,ако събереш 32 ма алаамци в една стая?"
Отг:"цял набор зъби"....
соррррррииии...
нещо ми е станало...
;)
Док!doktorka написа: соррррррииии...
нещо ми е станало...
;)
Ти да не си сменила пола...
:eek:
ми както е тръгнало..МЪЖжжж написа:Док!doktorka написа: соррррррииии...
нещо ми е станало...
;)![]()
Ти да не си сменила пола...![]()
"Нещо" ти "било станало"...
:twisted:
:eek:
ужас и безумие...
"За народа загуба велика!"