Айде на ягодите!
- сър Айвънхоу
Айде на ягодите!
Ама тук не пише колко ще удържат, ако кльопаш ягодки, докато ги береш... 
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Re: Айде на ягодите!
по-скоро не пише, че взимат на работа само хора с доказана алергия към ягодисър Айвънхоу написа: не пише колко ще удържат, ако кльопаш ягодки, докато ги береш...
just perfect
не пише и за ягодите с алергия към хоратаbead_ написа:по-скоро не пише, че взимат на работа само хора с доказана алергия към ягодисър Айвънхоу написа: не пише колко ще удържат, ако кльопаш ягодки, докато ги береш...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
ELBI написа:не пише и за ягодите с алергия към хоратаbead_ написа:по-скоро не пише, че взимат на работа само хора с доказана алергия към ягодисър Айвънхоу написа: не пише колко ще удържат, ако кльопаш ягодки, докато ги береш...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
вероятно това не е споменато в обява за търсене на испански ягоди, които да бъдат обрани от българчетаELBI написа:
не пише и за ягодите с алергия към хората
just perfect
сър Айвънхоу написа:Ама тук не пише колко ще удържат, ако кльопаш ягодки, докато ги береш...
мдам
а защо не работа в чужбина
- Глас в пустиня
Не хващам смисъла на темата!сър Айвънхоу написа:Ама тук не пише колко ще удържат, ако кльопаш ягодки, докато ги береш...
Че много дават или че много искат?:roll:
Истинският проблем пред Бг тепърва ще се проявява. Сел стоп е тотално отсвирен и картината не е розова.
Преди време превеждах неккви материали за студентски бригади за ягоди в Англия. Сега ме подсети, че там имаше "норматив" колко (грама??, бе нещо в кофички беше) ягоди може да изяде човек. Пък аз си мислех, че след втората седмица ще ми се гади само от вида имсър Айвънхоу написа:Ама тук не пише колко ще удържат, ако кльопаш ягодки, докато ги береш...
- Глас в пустиня
Голям чанч е на тръстиката...т.е. на ягодите.4avdar4e написа:Преди време превеждах неккви материали за студентски бригади за ягоди в Англия. Сега ме подсети, че там имаше "норматив" колко (грама??, бе нещо в кофички беше) ягоди може да изяде човек. Пък аз си мислех, че след втората седмица ще ми се гади само от вида имсър Айвънхоу написа:Ама тук не пише колко ще удържат, ако кльопаш ягодки, докато ги береш...
От наща академия страшно много студенти ходят там за по 6 месеца. Парите си заслужават, правят суми дето един офис асистент не може да направи бруто за 5 години.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Като ученичка веднъж изядох едно количество - за цял живот.4avdar4e написа: Пък аз си мислех, че след втората седмица ще ми се гади само от вида им
- Stranniche
- Обратна връзка: