преброих Ви
що не спите ве хора
4 часа следобед..;)Dark написа:тъй
преброих Ви
що не спите ве хора
ти се светла начиdoktorka написа:
4 часа следобед..;)
Сега кво искаш да кажеш точно?:DZmeu написа:по аипи-то ще го познаете
нищо.просто си мислех, че повечето знаятRemmivs написа:Сега кво искаш да кажеш точно?:DZmeu написа:по аипи-то ще го познаете
PS
Не ми е нужно да ти ризолвам ипето за да се сетя къде може да е сабахлента. Има дружки там.
Едно приятелче избягна от "българската действителност" на ееее там.... Делтапланерист. От тогава не съм го чувал...Да не сте го изяли бре?Zmeu написа:нищо.просто си мислех, че повечето знаятRemmivs написа:Сега кво искаш да кажеш точно?:DZmeu написа:по аипи-то ще го познаете
PS
Не ми е нужно да ти ризолвам ипето за да се сетя къде може да е сабахлента. Има дружки там.
дарвин, австралия, но другата седмица сменям местоживеенето с по източно и по-хладно
още има канебалЕМЪЖжжж написа: Едно приятелче избягна от "българската действителност" на ееее там.... Делтапланерист. От тогава не съм го чувал...Да не сте го изяли бре?
Виц.
"Въпрос от журналист /посредствен/..
-ж. Чухме, че сте имали канибАлЕ на вашиот остров....
-местен: Аааа! :eek: Това е лош PR мениджмънт! Одавна изядохме всичките...
Dark написа:тъй
преброих Ви
що не спите ве хора
това да ти напомня за темата за истинитеStranniche написа:
Ами, 7 часа вечерта е!
26 Октомври - каквото и да разправя Змею!:lol:
Ама то и в Сидни ги има - в зоопарка четирикраки, по улиците - двукраки. Особено около централната гара вечерZmeu написа:чак толкова надолу няма да стигна (да живея),Stranniche написа: По-хладно - щастливец!!!
Поздрави на Тасманийските дяволи и дяволки от мен!
но дай да ги разделим предварително, за да няма "хън мън" после:
дяволите за теб, дяволките за мен, дийл ?
супер просто 8)Zmeu написа:това да ти напомня за темата за истинитеStranniche написа:
Ами, 7 часа вечерта е!
26 Октомври - каквото и да разправя Змею!:lol: