първото?
Пазите ли си
Re: Пазите ли си
Не.
Помня, че бързо ми омръзна.
Помня, че бързо ми омръзна.
- Dark Angel
- сър Айвънхоу
Пазя си го. Преди няколко месеца се опитвах да го редя, ама съм забравил формулите. 
Но пък помня каква лудница беше едно време с това кубче...
П.П. Лелеее, кога минаха толкова години, не разбрах!
Но пък помня каква лудница беше едно време с това кубче...
П.П. Лелеее, кога минаха толкова години, не разбрах!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Nejimaki-dori
Не, но миналото лято синовете ми бяха луднали по него. В магазините дето уж всичко е за 1 лв. ги имаше.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
ЕТЕТАВА ми беше тэнкио намек.сър Айвънхоу написа:П.П. Лелеее, кога минаха толкова години, не разбрах!
Щоту баща ми ме снабди на втората седмица от явяването на тва чудо...
леле...
ахам. Даже скоро го нареждах
Всъщност те се позапалиха, когато гледахме филма с Уил Смит...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
:))
Пазя си го, то е част от детството ми:lol:, но когато се опитах да покажа на дъщеря ми как се прави...забравила съм и естествено тя не му обърна внимание.
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
Мъжа ми си пазеше неговото, но децата му видяха сметката - разглобиха го и го разпиляха. 
Подреждане на кубчето с една ръка
3-годишно момиченце с кубчето
- Глас в пустиня
Не - никога не съм имал. Но имах познат който чакаше големите групи деца, екскурзианти от провинцията пред ЦУМ, събираше по 10лв от всяко дете което искаше кубче и влизаше в магазина, а след това духваше през някой от другите изходи...после се специализира в "продажбата" на корекомски дънки...опита и разни други "бизнеси" докато при едно масово сбиване с виетнамци на старият битак не му спукаха черепа...не съм го виждал от 90-та.
vyara написа:Мъжа ми си пазеше неговото, но децата му видяха сметката - разглобиха го и го разпиляха.
Има го някъде... и змията, и пирамидата.... едно време (малееее кога беше!:blink:) бях много добра
Но... "это было давно и неправда"....
TerE написа:Има го някъде... и змията, и пирамидата.... едно време (малееее кога беше!:blink:) бях много добра![]()
![]()
Но... "это было давно и неправда"....
подсещаш ме, че имах нещо, което никой друг нямаше
имах кълбо-
на същия принцип като кубчето се нареждаше ...
и то трябва да е живо.
- Stranniche
- Обратна връзка: