да споделя

Ти само ми елаdoktorka написа: да видиш кво е като все вие за манджи си говорите...
а аз се само се облизвам...
( ся и на мен ми се яде свинско със зеле, ама кой да направи?А?:crying:)
Ами, мани я тая пуйка. Много е суха и трудно се преглъща. Свинското си е друга работа. Свинска капамаmaggot написа:Ти само ми елаdoktorka написа: да видиш кво е като все вие за манджи си говорите...
а аз се само се облизвам...
( ся и на мен ми се яде свинско със зеле, ама кой да направи?А?:crying:)
По принцип си права, но много зависи как правиш пуйката. Ако сложиш и малко портокал, кестени нарязани на ситно и разбити с масълце и завиеш всичко това с фолио да не изсъхва, може да стане чудесна. Само накрая за 10-тина мин махаш фолиото да хване коричка. МммммПенчо Заека написа:...
Ами, мани я тая пуйка. Много е суха и трудно се преглъща. Свинското си е друга работа. Свинска капама
нема да ви чета кулинарните теми понеделник сутрин пък!!!ELBI написа:По принцип си права, но много зависи как правиш пуйката. Ако сложиш и малко портокал, кестени нарязани на ситно и разбити с масълце и завиеш всичко това с фолио да не изсъхва, може да стане чудесна. Само накрая за 10-тина мин махаш фолиото да хване коричка. МммммПенчо Заека написа:...
Ами, мани я тая пуйка. Много е суха и трудно се преглъща. Свинското си е друга работа. Свинска капама
вече е обядpocti_bezobidna написа:нема да ви чета кулинарните теми понеделник сутрин пък!!!ELBI написа:По принцип си права, но много зависи как правиш пуйката. Ако сложиш и малко портокал, кестени нарязани на ситно и разбити с масълце и завиеш всичко това с фолио да не изсъхва, може да стане чудесна. Само накрая за 10-тина мин махаш фолиото да хване коричка. МммммПенчо Заека написа:...
Не бих отказал и боб... по хайдушки, естествено...МЪЖжжж написа:Мда.Прасенце му е майката... Със същата загоряла кожичка.
Пу, пу...пости са..

Да, бе! По хайдушки!МЪЖжжж написа:Ти на т`ва боб ли му викаш?!сър Айвънхоу написа: Не бих отказал и боб... по хайдушки, естествено......