От мен за вас!
:strak:

Първата отиде на десктопа веднага.БоЕВ написа:

Ех, как ме настъпваш по тръпката, кажи с какво снимаш?:lol:БоЕВ написа:
От мен за вас!
Ей, много е красиво!БоЕВ написа:
Моля! Да изчам с другите тогава?:lol:[unknown] написа:Първата отиде на десктопа веднага.БоЕВ написа:Мерси!
Депресийте тук са забранени!:-)Rain написа:Само това ми трябваше да изпадна в абселютна дисперсия неска.Джолин Търнър, Зеления път и сълзи по цвете ...
Много е красиво, обаче.
Аз пък днес снимах новата си тръТка - един страшен телефон, който утре трябва да продам, инак ще откача
Почакай да видиш снимкописите на Кент-а, макробуболечките на Питката, НГ снимките на Странниче от далечни места...много хора снимат тук, и правят страхотни снимки.Баба Яга написа:
Ех, как ме настъпваш по тръпката, кажи с какво снимаш?:lol:
Радвам се че ти харесва!:-)TerE написа:Ей, много е красиво!БоЕВ написа:
Да, нежни, направо те е страх да дишаш, за да не се повредят.Глен написа:Мокра, блестяща, нежност:)
Благодаря Ести! По скоро съм груб, недодялан и непохватен, липсват ми маниер и обноски, но красотата я усещам с душата си - очите лъжат.esti написа:Нежна душица си ти Боев.
Имаш око за красивото.
Пък аз, понеже съм груба материалистка, веднага ми заприличаха на стотици брилянтчета, посипани върху листенцатаesti написа:Нежна душица си ти Боев.
Имаш око за красивото.
Втора нощ не мога да заспя. Ужаст и половина. Вчера, щото съм усещала, че ще дойде, днес, щото дойде ... и утре ако не успея.БоЕВ написа:Депресийте тук са забранени!:-)Rain написа:Само това ми трябваше да изпадна в абселютна дисперсия неска.Джолин Търнър, Зеления път и сълзи по цвете ...
Много е красиво, обаче.
Аз пък днес снимах новата си тръТка - един страшен телефон, който утре трябва да продам, инак ще откача
Как страшен? Ако много е страшен - отървай се веднага.
Това за обноските не пречи да си нежна душа.БоЕВ написа:Благодаря Ести! По скоро съм груб, недодялан и непохватен, липсват ми маниер и обноски, но красотата я усещам с душата си - очите лъжат.esti написа:Нежна душица си ти Боев.
Имаш око за красивото.
Че то има ли по-голяма красота от блещукащи брилянти?!4avdar4e написа:Пък аз, понеже съм груба материалистка, веднага ми заприличаха на стотици брилянтчета, посипани върху листенцатаesti написа:Нежна душица си ти Боев.
Имаш око за красивото.
![]()
Ахам. Много са му хубави...esti написа:Че то има ли по-голяма красота от блещукащи брилянти?!4avdar4e написа:Пък аз, понеже съм груба материалистка, веднага ми заприличаха на стотици брилянтчета, посипани върху листенцатаesti написа:Нежна душица си ти Боев.
Имаш око за красивото.
![]()
И ти имаш око за красивото,мда...
Перли, кристали, диаманти, всякак става.4avdar4e написа:Пък аз, понеже съм груба материалистка, веднага ми заприличаха на стотици брилянтчета, посипани върху листенцатаesti написа:Нежна душица си ти Боев.
Имаш око за красивото.
Боевски, трябва да се занимаваш с рекламна фотография, вярвай ми!:-)
Нещо не те разбрах! Звучиш ми точно като по законите на всеобщата гадост - споко, утре ще е по-гадно от днес.Rain написа:
Втора нощ не мога да заспя. Ужаст и половина. Вчера, щото съм усещала, че ще дойде, днес, щото дойде ... и утре ако не успея.![]()
Мътна и кървава.
Радвам се, че си гледал филма. Мисля, че беше точно за теб! Ама точно!![]()
Благодаря още веднъж! Караш ме да се радвам, че мислиш така.esti написа: Това за обноските не пречи да си нежна душа.
Пълно е с изроди с изискан маниер, така че...
Благодаря!:-)ELBI написа:Ахам. Много са му хубави...esti написа:Че то има ли по-голяма красота от блещукащи брилянти?!4avdar4e написа:Пък аз, понеже съм груба материалистка, веднага ми заприличаха на стотици брилянтчета, посипани върху листенцатаesti написа:Нежна душица си ти Боев.
Имаш око за красивото.
![]()
И ти имаш око за красивото,мда...
Тенкс, приятно ми е когато знам че съм ви зарадвал.Semiramis написа:уау!
Невероятни са, Боев!
:-):-):-)