Кой ми хапна...
Кой ми хапна...
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
Re: Кой ми хапна...
хм...
не напразно казват, значи, че е опасно ...
прекаленото...мм..гощаване

не напразно казват, значи, че е опасно ...
прекаленото...мм..гощаване
- Глас в пустиня
И ти ли Бабо, и ти ли!:lol:Баба Яга написа:...бикините?
Е'м чи и язека душа носим.БоЕВ написа:И ти ли Бабо, и ти ли!:lol:Баба Яга написа:...бикините?
- Глас в пустиня
И ядливи бикини?:lol:Баба Яга написа:
Е'м чи и язека душа носим.
Дано не попадне на мъж на диета.БоЕВ написа:И ядливи бикини?:lol:Баба Яга написа:
Или на жена стръвница!esti написа:Дано не попадне на мъж на диета.БоЕВ написа:И ядливи бикини?:lol:Баба Яга написа:
- Глас в пустиня
Няма мъже на диета!:lol:esti написа:Дано не попадне на мъж на диета.БоЕВ написа:И ядливи бикини?:lol:Баба Яга написа:
Има обществена нагласа. Винаги са ме гледали като извънземен когато купувам "луксозно" бельо.
БоЕВ написа:Няма мъже на диета!:lol:esti написа:Дано не попадне на мъж на диета.БоЕВ написа:И ядливи бикини?:lol:Баба Яга написа:
Има обществена нагласа. Винаги са ме гледали като извънземен когато купувам "луксозно" бельо.
точно...
по-вероятно болемия ще развие...
ести завежда този отдел. Неоспорима шефка е на тези въпроси от много време насамБаба Яга написа:...бикините?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Глас в пустиня
Нищо подобно! По-скоро бигорексия за определен мускул ситуиран под кръста от към лицевата страна.Semiramis написа:БоЕВ написа:Няма мъже на диета!:lol:esti написа:Дано не попадне на мъж на диета.БоЕВ написа:И ядливи бикини?:lol:Баба Яга написа:
точно...
- Глас в пустиня
Точно, след автоматичните бикини, сега и ядливи...какво му остава на човек, освен да се подготви за...вечеря на свещи.ELBI написа:ести завежда този отдел. Неоспорима шефка е на тези въпроси от много време насамБаба Яга написа:...бикините?
ако при изтискване може да си напълни човек и нещо качествено за пиене... става си 3 в 1БоЕВ написа:Точно, след автоматичните бикини, сега и ядливи...какво му остава на човек, освен да се подготви за...вечеря на свещи.ELBI написа:ести завежда този отдел. Неоспорима шефка е на тези въпроси от много време насамБаба Яга написа:...бикините?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
БоЕВ написа:Нищо подобно! По-скоро бигорексия за определен мускул ситуиран под кръста от към лицевата страна.Semiramis написа: точно...
някой работи не ги знам
а по досещане ще ми проличи подсъзнанието
един сутиен за десертБоЕВ написа: Точно, след автоматичните бикини, сега и ядливи...какво му остава на човек, освен да се подготви за...вечеря на свещи.
Луда работа:))
От сутринта чета за похапващо се бельо и автомобили движещи се с шоколадово гориво - какво ли ще е до довечера?:lol:
- Глас в пустиня
Чакай сега, за какаво си говорим, за храна или за гроздобер?...Афузът да знаеш, освен десертен сорт е и доста така...как да го кажа, има страхотни зърна, едри, твърди и много сочни.ELBI написа:
ако при изтискване...
Аз пък не бих се набутала да дъвча такива щуротии. Кой знае с какво са пълни за трайност и еластичност и всякакви други "подобрения" на матряла.
Ама щом го продават... Имам чувството, че вече някои работи ги купуват, само защото ги продават, т.е. не както е икономическисъобразно - щото някой ги търси.
Ако опра дотам, че да ме стимулират или да стимулирам с подобни работи, значи яко съм загазила.
:blum:
Ако опра дотам, че да ме стимулират или да стимулирам с подобни работи, значи яко съм загазила.
vyara написа:Аз пък не бих се набутала да дъвча такива щуротии. Кой знае с какво са пълни за трайност и еластичност и всякакви други "подобрения" на матряла.Ама щом го продават... Имам чувството, че вече някои работи ги купуват, само защото ги продават, т.е. не както е икономическисъобразно - щото някой ги търси.
Ако опра дотам, че да ме стимулират или да стимулирам с подобни работи, значи яко съм загазила.:blum:
с чесън, или с лимон... или с други изтръпващи...
като се замисля - по-икономически изгодно е с нищо да не са пълни, а ако искаш - да си намазваш...
ми чудесно го описваш... продължавайБоЕВ написа:...така...как да го кажа, има страхотни зърна, едри, твърди и много сочни.
- Глас в пустиня
няма какво да продължавам. Тая работа става инстинктивно - опипваш зрънце по зрънце, разтриваш ги леко между палеца и показалеца за да усетиш твърдостта и колко са набъбнали, когато си се насладил на допира, поемаш зрънцето с устни, леко и внимателно, да усетиш аромата и нежната кожица...ELBI написа:ми чудесно го описваш... продължавайБоЕВ написа:...така...как да го кажа, има страхотни зърна, едри, твърди и много сочни.
подозирах, че си голям разбирач, знаех че пишеш добре, а сега ако продължиш до пълното щастие, до края ... ще дадеш отговори и на Рем (от другата тема) и на по-свенливите, дет не питат, но слушат...БоЕВ написа:няма какво да продължавам. Тая работа става инстинктивно - опипваш зрънце по зрънце, разтриваш ги леко между палеца и показалеца за да усетиш твърдостта и колко са набъбнали, когато си се насладил на допира, поемаш зрънцето с устни, леко и внимателно, да усетиш аромата и нежната кожица...ELBI написа:ми чудесно го описваш... продължавайБоЕВ написа:...така...как да го кажа, има страхотни зърна, едри, твърди и много сочни.
Абе защо всички се изпариха от тази тема?БоЕВ написа:няма какво да продължавам. Тая работа става инстинктивно - опипваш зрънце по зрънце, разтриваш ги леко между палеца и показалеца за да усетиш твърдостта и колко са набъбнали, когато си се насладил на допира, поемаш зрънцето с устни, леко и внимателно, да усетиш аромата и нежната кожица...ELBI написа:ми чудесно го описваш... продължавайБоЕВ написа:...така...как да го кажа, има страхотни зърна, едри, твърди и много сочни.
Стреснахте ги нещо....
Ми то наистина гроздето вече мноо скъпо стана.
обаче не е високо - БоЕВ прекрасно описва как го хваща с пръстчета, действията с палеца, аромата и усета на нежната кожица... сега всички са затаили дъх да стигне до божествения сок...esti написа:Абе защо всички се изпариха от тази тема?БоЕВ написа:няма какво да продължавам. Тая работа става инстинктивно - опипваш зрънце по зрънце, разтриваш ги леко между палеца и показалеца за да усетиш твърдостта и колко са набъбнали, когато си се насладил на допира, поемаш зрънцето с устни, леко и внимателно, да усетиш аромата и нежната кожица...ELBI написа:ми чудесно го описваш... продължавайБоЕВ написа:...така...как да го кажа, има страхотни зърна, едри, твърди и много сочни.
Стреснахте ги нещо....
- Глас в пустиня
А, понякога, когато е високо, даже е и кисело.esti написа: Ми то наистина гроздето вече мноо скъпо стана.
Пак съм объркАл темите. Аз за тежък селски труд им говоря, а те за какво си мислят...малииии:shy:
Ъ...ми грозде, като грозде, кво толкова.ELBI написа:
обаче не е високо - БоЕВ прекрасно описва как го хваща с пръстчета, действията с палеца, аромата и усета на нежната кожица... сега всички са затаили дъх да стигне до божествения сок...
Ми а де, на питай ги!БоЕВ написа:А, понякога, когато е високо, даже е и кисело.esti написа: Ми то наистина гроздето вече мноо скъпо стана.
Пак съм объркАл темите. Аз за тежък селски труд им говоря, а те за какво си мислят...малииии:shy:
БоЕВ написа:А, понякога, когато е високо, даже е и кисело.esti написа: Ми то наистина гроздето вече мноо скъпо стана.
не за четене - ни за писане стана
Последно промяна от Semiramis на 27.11.07, 12:21, променено общо 1 път.
сочно, радвало се на слънцето, сладко, ароматно...esti написа:Ъ...ми грозде, като грозде, кво толкова.ELBI написа:
обаче не е високо - БоЕВ прекрасно описва как го хваща с пръстчета, действията с палеца, аромата и усета на нежната кожица... сега всички са затаили дъх да стигне до божествения сок...
пак за онези простаци ли става въпрос?esti написа:Ми а де, на питай ги!БоЕВ написа:А, понякога, когато е високо, даже е и кисело.esti написа: Ми то наистина гроздето вече мноо скъпо стана.
- Глас в пустиня
преди да стигнеш до божественият сок, първо трябва да се насладиш максимално, да си усетил всеки милиметър от плодчето с върха на езика, да си чул/издал приглушени стонове на върховна наслада...Това е дар от природата ей, нестава урбулешката, мурафет и чалъм иска, за да може когато свършиш да се почувстваш като опиянен от хубаво вино.ELBI написа:обаче не е високо - БоЕВ прекрасно описва как го хваща с пръстчета, действията с палеца, аромата и усета на нежната кожица... сега всички са затаили дъх да стигне до божествения сок...esti написа:Абе защо всички се изпариха от тази тема?БоЕВ написа:няма какво да продължавам. Тая работа става инстинктивно - опипваш зрънце по зрънце, разтриваш ги леко между палеца и показалеца за да усетиш твърдостта и колко са набъбнали, когато си се насладил на допира, поемаш зрънцето с устни, леко и внимателно, да усетиш аромата и нежната кожица...ELBI написа:ми чудесно го описваш... продължавайБоЕВ написа:...така...как да го кажа, има страхотни зърна, едри, твърди и много сочни.
Стреснахте ги нещо....
Спри се, бе човек!БоЕВ написа: преди да стигнеш до божественият сок, първо трябва да се насладиш максимално, да си усетил всеки милиметър от плодчето с върха на езика, да си чул/издал приглушени стонове на върховна наслада...Това е дар от природата ей, нестава урбулешката, мурафет и чалъм иска, за да може когато свършиш да се почувстваш като опиянен от хубаво вино.
да обобщим - пиянството на едни бикини!БоЕВ написа:преди да стигнеш до божественият сок, първо трябва да се насладиш максимално, да си усетил всеки милиметър от плодчето с върха на езика, да си чул/издал приглушени стонове на върховна наслада...Това е дар от природата ей, нестава урбулешката, мурафет и чалъм иска, за да може когато свършиш да се почувстваш като опиянен от хубаво вино.ELBI написа:обаче не е високо - БоЕВ прекрасно описва как го хваща с пръстчета, действията с палеца, аромата и усета на нежната кожица... сега всички са затаили дъх да стигне до божествения сок...esti написа:Абе защо всички се изпариха от тази тема?БоЕВ написа:няма какво да продължавам. Тая работа става инстинктивно - опипваш зрънце по зрънце, разтриваш ги леко между палеца и показалеца за да усетиш твърдостта и колко са набъбнали, когато си се насладил на допира, поемаш зрънцето с устни, леко и внимателно, да усетиш аромата и нежната кожица...ELBI написа:ми чудесно го описваш... продължавайБоЕВ написа:...така...как да го кажа, има страхотни зърна, едри, твърди и много сочни.
Стреснахте ги нещо....
за кого говориш, верче?vyara написа:Спри се, бе човек!БоЕВ написа: преди да стигнеш до божественият сок, първо трябва да се насладиш максимално, да си усетил всеки милиметър от плодчето с върха на езика, да си чул/издал приглушени стонове на върховна наслада...Това е дар от природата ей, нестава урбулешката, мурафет и чалъм иска, за да може когато свършиш да се почувстваш като опиянен от хубаво вино.Не го случай оня подстрекател.
- Глас в пустиня
vyara написа:Спри се, бе човек!БоЕВ написа: преди да стигнеш до божественият сок, първо трябва да се насладиш максимално, да си усетил всеки милиметър от плодчето с върха на езика, да си чул/издал приглушени стонове на върховна наслада...Това е дар от природата ей, нестава урбулешката, мурафет и чалъм иска, за да може когато свършиш да се почувстваш като опиянен от хубаво вино.Не го случай оня подстрекател.