Нема да бараш Щрунца. Таман се е позадържал тука. Земе да избягаJolee написа:Кво по хубаво от тваStrunz написа:Нещо ми замириса на безмерно щастие :)Dark написа:Рем, това че не сме сами е малко пространно за тълкувание![]()
Да ама теб примерно, колкото и те харесвам толкова и ми иде да те пребия на моменти![]()
За едно пиле
Чакай ся - дразня го като в осми клас дет се биехме с момчетата вместо да се целуваме... Ма ти не му казвай, чакам да видя как ще реагираvyara написа:Нема да бараш Щрунца. Таман се е позадържал тука. Земе да избягаJolee написа:Кво по хубаво от тваStrunz написа:Нещо ми замириса на безмерно щастие :)Dark написа:Рем, това че не сме сами е малко пространно за тълкувание![]()
Да ама теб примерно, колкото и те харесвам толкова и ми иде да те пребия на моменти![]()
- Dark Angel
ooops....brother ша трябва да ме спасяваш..... тва за фенките дет ша ма бият го бях пропусналаRemmivs написа:Не знам за него как ще реагира ама голем бой от фенки те очаква момичеJolee написа:Чакай ся - дразня го като в осми клас дет се биехме с момчетата вместо да се целуваме... Ма ти не му казвай, чакам да видя как ще реагира
Re: За едно пиле
БоЕВ, бъркаш в преценката си , друже!БоЕВ написа: Да така е! В една мнооо стара тема бях писал, че си имам изграден виртуален образ за всеки един от пишештите тук.(шантава работа нали?)
Казвам ти "друже", защото така те чувствам!
Не искам да се засягаш. Мисля, че си много готин човек. Това го подчертавам!!! Много неща съм прочел от теб и все са ми харесвали.
Аз също съм си изградил представа...
Но защо мислиш, че ние сме лигльовци, богаташчета някакви???
За себе си ти казвам, че не съм такъв! Категорично!
Не съм сигурен за преценката ти за Дарки, но мисля че бъркаш и за нея!
Не че няма такива във форума.
Има!
Но не сме ние...
:) :) :)
- Dark Angel
той си е създал някакъв образ за всеки от нас и трудно и бавно би го променил в съзнанието си[unknown] написа: БоЕВ, бъркаш в преценката си , друже!
..........
навремето, га бях млада и зелена /ма не като зеления/ все си представях, нещо като безплатно кино в мозъка ми как се случват нещата. човека отсреща какво казва, и аз какво отговарям, и той какво прави, и аз как реагирам и т.н. и т.н.
и как си бях млада и зелена отбелезАх, че все се разминават нещата. Че взаимодействието с околния свят води до общо взето непредвидими последици.
В комуникацията реакциите са различни, възприятията са различни, като кажеш "А" един казва "Б", друг "Ъъъъ", трети "Ти кво, на отворена ли се праиш" и така сите представи дето съм имала се разминават с действителното положение
Лека полека се научих да не си представям, т.е. по-точно казано забраних си да си представям разни неща, най-вече свързани с хора и отношения с хора. и така е лесно, няма очакване, каквото дойде
щото тоя дето днес е казал "А", утрето ще изпее "Високи сини планини", щото може да е срещнал нещо/някой и да е съвсем, съвсем различен
така, я що изписах.....
кой има сили да чете

Не ще Боев да ми каже каква представа си е изградил за моята особаDark написа: той си е създал някакъв образ за всеки от нас и трудно и бавно би го променил в съзнанието си
навремето, га бях млада и зелена /ма не като зеления/ все си представях, нещо като безплатно кино в мозъка ми как се случват нещата. човека отсреща какво казва, и аз какво отговарям, и той какво прави, и аз как реагирам и т.н. и т.н.
и как си бях млада и зелена отбелезАх, че все се разминават нещата. Че взаимодействието с околния свят води до общо взето непредвидими последици.
В комуникацията реакциите са различни, възприятията са различни, като кажеш "А" един казва "Б", друг "Ъъъъ", трети "Ти кво, на отворена ли се праиш" и така сите представи дето съм имала се разминават с действителното положение
Лека полека се научих да не си представям, т.е. по-точно казано забраних си да си представям разни неща, най-вече свързани с хора и отношения с хора. и така е лесно, няма очакване, каквото дойде![]()
щото тоя дето днес е казал "А", утрето ще изпее "Високи сини планини", щото може да е срещнал нещо/някой и да е съвсем, съвсем различен
така, я що изписах.....![]()
кой има сили да чете
Иначе за горното си абсолютно права, човек никога не може да е сигурен как ще реагира някой, дори да го познава отблизо...
- Dark Angel
а аз да кажа искаш ли? м?
addicted to....wishes написа: Не ще Боев да ми каже каква представа си е изградил за моята особа![]()
Иначе за горното си абсолютно права, човек никога не може да е сигурен как ще реагира някой, дори да го познава отблизо...
ти си знаеш, по-точно Латрево знае

Аз бях свидетел на подобен разговор в "Била" преди време.Dark написа:ми е думата. и ми е адски смотано![]()
пазарувам във Фантастико /ХС/ и дочувам:
- Мамо, моля те, нека купим едно цяло печено пиле за вечера. Моля те
- Не, купила съм друго.
- Мамо, кога ще купиш цяло пиле и да го изпечем наведнъж?
- ....
- .....
ей, стана ми е едно такова подтиснато....ужас....
една фасада и зад нея мизерията
Момчето скаше пиле да го "опекат цялото във фурната",
майка му каза "Скъпо ми е." Ама точно така го каза
"Скъпо ми е"... Много тъпо ми стана...
- Глас в пустиня
Ей тука много грешиш![unknown] написа: Но защо мислиш, че ние сме лигльовци, богаташчета някакви???
Уважам всеки един от пишещите в клуба, а това че изразявам различно мнение не означава че се заяждам.
Лек и спорен!
а трябва да се заяждаш...БоЕВ написа:Ей тука много грешиш![unknown] написа: Но защо мислиш, че ние сме лигльовци, богаташчета някакви???
Уважам всеки един от пишещите в клуба, а това че изразявам различно мнение не означава че се заяждам.
Лек и спорен!
с усмивка...
и ние ще го приемем с усмивка ,Боевски..
защото и ние( хайд да кажа за себе си) те уважаваме...
иначе ще стане само "цветя и рози"..както казваше Венци навремето...
лек ден...
ама наистина трбва да си сравним представите...
знаш колко интересно?
- Dark Angel
аз съм богагашка с розови очила нали?БоЕВ написа:Ей тука много грешиш![unknown] написа: Но защо мислиш, че ние сме лигльовци, богаташчета някакви???
Лек и спорен!
оу, къде ми е розовото кученце....Боже

- Dark Angel
пък още по-тъпо като ти го произнесеш....pocti_bezobidna написа:
Аз бях свидетел на подобен разговор в "Била" преди време.

- Глас в пустиня
Споко бре, в процес на изграждане е! 8)wishes написа:
Не ще Боев да ми каже каква представа си е изградил за моята особа![]()
Длъжен съм да подчертая, в представите ми липсва образ, нещо като в предаванията където светлината е зад гърба на говорещия и се вижда само силеует, откачена работа нали ви казах! А Верочка...вече я познавам, визуално, пък и доста работи изчетох написани от нея. Не обичам кухината между ушите ми да остава безработна, затова постоянно я ангажирам, градя си представи, мечти, въздушни кули...пък каквото доиде, обичам да се изненадвам приятно. :)
Ииии, познаваш ме значиБоЕВ написа:Споко бре, в процес на изграждане е! 8)wishes написа:
Длъжен съм да подчертая, в представите ми липсва образ, нещо като в предаванията където светлината е зад гърба на говорещия и се вижда само силеует, откачена работа нали ви казах! А Верочка...вече я познавам, визуално, пък и доста работи изчетох написани от нея. Не обичам кухината между ушите ми да остава безработна, затова постоянно я ангажирам, градя си представи, мечти, въздушни кули...пък каквото доиде, обичам да се изненадвам приятно. :)
Боев, ти не прескачаш ли до Русе? Нали от Свищов беше. Можем поне с теб да се видим на живо
значи си по-скоро песимист отколкото оптимист...БоЕВ написа:Споко бре, в процес на изграждане е! 8)wishes написа:
значи ще имаме сходство в портретирането..
- Dark Angel
Боев ще го каня да ме придружи на кафе и шопинг на Champs-Elyseesdoktorka написа: значи си по-скоро песимист отколкото оптимист...
после ще го обхване такъв розов оптимизъм, че няма да има спирка

- Глас в пустиня
Абе за кученцето не знам, ама искаш ли да си метнеш раничката върху новото костУмче! 8)Dark написа:
оу, къде ми е розовото кученце....Божекученцето ми...да ида да му купя нашийник от новата колекция на Кавали...така де....
Дарки, не се заяждам, не е необходимо да влизаш в образ!
Ти си такава каквато искаш да бъдеш и аз го приемам.
Покани ме и мен, де. Знайш ли как ми се ходи в ПарижDark написа:Боев ще го каня да ме придружи на кафе и шопинг на Champs-Elyseesdoktorka написа: значи си по-скоро песимист отколкото оптимист...
значи ще имаме сходство в портретирането..![]()
после ще го обхване такъв розов оптимизъм, че няма да има спирка
Нали? Общо взето никой не е застрахован от попадане в такава ситуация.Dark написа:пък още по-тъпо като ти го произнесеш....pocti_bezobidna написа:
Аз бях свидетел на подобен разговор в "Била" преди време.
Стана ми едно такова гадно като си погледнах количката...
Не че окй знае какво бях пазарувала, ама...
- Глас в пустиня
Е, това точно не мога да го кажа дори за жена си, въпреки че живеем от 18 години заедно.vyara написа: Ииии, познаваш ме значи![]()
Много рядко, така и не можах да се ориентирам правилно из централната част. По-често пътувам до Търново.Боев, ти не прескачаш ли до Русе?
Значи и мен. Не може такава полова дискриминация 2:1vyara написа:Покани ме и мен, де. Знайш ли как ми се ходи в Париж![]()
- Dark Angel
сорри, ама искам Боев - ем за компания, ем да помага с многото торбиvyara написа:Покани ме и мен, де. Знайш ли как ми се ходи в ПарижDark написа:Боев ще го каня да ме придружи на кафе и шопинг на Champs-Elyseesdoktorka написа: значи си по-скоро песимист отколкото оптимист...
после ще го обхване такъв розов оптимизъм, че няма да има спирка![]()

Аз ша ти водя розовия пудел за Кавалската каишкаDark написа:сорри, ама искам Боев - ем за компания, ем да помага с многото торбиvyara написа:Покани ме и мен, де. Знайш ли как ми се ходи в ПарижDark написа:Боев ще го каня да ме придружи на кафе и шопинг на Champs-Elyseesdoktorka написа: значи си по-скоро песимист отколкото оптимист...
после ще го обхване такъв розов оптимизъм, че няма да има спирка![]()
търси се още един мъж -желаещ...Remmivs написа:Значи и мен. Не може такава полова дискриминация 2:1vyara написа:Покани ме и мен, де. Знайш ли как ми се ходи в Париж![]()
да се изравним...3:3...
и аз съм там.
- Dark Angel
ма много мераклии да придружат мен и розовия пудел с каишка от Кавали на кафе и шопинг по Champs-Elyseesdoktorka написа:търси се още един мъж -желаещ...Remmivs написа:Значи и мен. Не може такава полова дискриминация 2:1vyara написа:Покани ме и мен, де. Знайш ли как ми се ходи в Париж![]()
да се изравним...3:3...
и аз съм там.
ма много розов ще вземе да стане форума, щото аз като Ви накупя на всичките по едни розови очила и Ви закотвя после в центъра на София и край с Вас, направо сте свършени
а аз ще ида в планината

- Глас в пустиня
По-скоро реалист! Гледам да се освобождавам от всякакъв субективизъм, контактувам с хора и за мен са важни думите, жестовете...doktorka написа:
значи си по-скоро песимист отколкото оптимист...
Аз също си градя някакви представи. Трудно е човек да не си изгражда образите. Улавям се, че ви асоциирам с мой познати, които разсъждават и реагират подобно на вас. Например Боев ми прилича на един приятел, с кестенява коса голямо чело и светли очи. Среден на ръст с набито телосложение. Дарки си я представям с чуплива тъмночервена коса до раменете към 160 с женствени форми. Ремиус ми изглежда висок, черен мъж, който има бавни премерени жестове. Щтрунц много слаб, жилав, леко плешив с тъмни очи с по резки движения. Докторка / вече си каза, че е руса иначе щах да я мисля за кестенява/, но си мисля че е висока жена. Вяра е руса, средна на ръст с къса подстрижка.БоЕВ написа:Споко бре, в процес на изграждане е! 8)wishes написа:
- Dark Angel
спри сеJolee написа: Аз също си градя някакви представи. Трудно е човек да не си изгражда образите. Улавям се, че ви асоциирам с мой познати, които разсъждават и реагират подобно на вас. Например Боев ми прилича на един приятел, с кестенява коса голямо чело и светли очи. Среден на ръст с набито телосложение. Дарки си я представям с чуплива тъмночервена коса до раменете към 160 с женствени форми. Ремиус ми изглежда висок, черен мъж, който има бавни премерени жестове. Щтрунц много слаб, жилав, леко плешив с тъмни очи с по резки движения. Докторка / вече си каза, че е руса иначе щах да я мисля за кестенява/, но си мисля че е висока жена. Вяра е руса, средна на ръст с къса подстрижка.
ще дойдеш на някоя клубна сбирка и направо ще се ошашавиш

Бати злобното старче дето съм, а?:)))Jolee написа: Щтрунц много слаб, жилав, леко плешив с тъмни очи с по резки движения.
почти нищо не си познала
Арап един вид ех?Jolee написа:Ремиус ми изглежда висок, черен мъж, който има бавни премерени жестове.
Почти позна обаче. Само дето не съм достатъчно висок. И не съм толкоз черен. Но съм флегма - вярно е.
Ма не разбра ли, че не се опитвам да позная... просто неволно ви свързвам с хора, които познавам на живоStrunz написа:Бати злобното старче дето съм, а?:)))Jolee написа: Щтрунц много слаб, жилав, леко плешив с тъмни очи с по резки движения.
почти нищо не си познала
И не злобно старче, по-скоро бивш боксьор категория комар
- Dark Angel
Jolee написа:Ма не разбра ли, че не се опитвам да позная... просто неволно ви свързвам с хора, които познавам на живоStrunz написа:Бати злобното старче дето съм, а?:)))Jolee написа: Щтрунц много слаб, жилав, леко плешив с тъмни очи с по резки движения.
почти нищо не си познала![]()

Нищо общо няма с този образ Щтрунца - вервай ми. Не ми се иска да ми се падне за бокс такъв комар кат него.Jolee написа:И не злобно старче, по-скоро бивш боксьор категория комар
аз съм руса...Jolee написа:Ма не разбра ли, че не се опитвам да позная... просто неволно ви свързвам с хора, които познавам на живоStrunz написа:Бати злобното старче дето съм, а?:)))Jolee написа: Щтрунц много слаб, жилав, леко плешив с тъмни очи с по резки движения.
почти нищо не си познала![]()
"природно"...
само перушината на главата...пардон!..гривата!.я боядисвам в леко морковено ,но не до там ,кафяво.
а висока изглеждам оти такива са ми обуфффките...
щях снимки да ти рпатя ,ама сайте нещо неме иска тази вечер.
друг път..:)
Малиии, Грийна беше казал нещо подобно за теб. Представям си па ЩрунцаRemmivs написа:Нищо общо няма с този образ Щтрунца - вервай ми. Не ми се иска да ми се падне за бокс такъв комар кат него.Jolee написа:И не злобно старче, по-скоро бивш боксьор категория комар