Аз помислих, че щом ти отнемам Надежда, ще поискаш Верчето. То и без това и двете все около Любо-вта се въртят.ELBI написа:ако ми оставиш Петя, Галя, Маруся и Силвия няма да ти се разсърдяesti написа:ся ако кажа, че е мое и ще ти отнема надеждата.ELBI написа:
за сметка на това се надявам, че писаното от теб е всичкото твое...
За гроздето, понякога си е просто кисело
пак се почват кръчмарски сметкиELBI написа:ако паднем от русията, но те бият с повече Щатите и ние бием джапанките с повече от Щатите ... бе ако 3-те мача с Русия, Арж. и Япония излезем с по-добър точков актив и еднакъв брой победи, няма да гледаме пак квалификации скоро...Quid написа:гледам само малко мачлета от англияELBI написа:о, на едно мнение сме за оня - преди време го бехме разисквали тука...
мани го. тази седмица трябва да се гледа как ще завършим с Русия и с колко гола ще бие Левски в неделя
другото не е важно!
тия пияници от русия трябва да си ги намлатиме
а паднеме а спирам и тва да гледам
какво беше това левски ?!:-)
е гледай родео да видиш какво се казва говеда:rotfl24:
неделя от 23.00
мамата е с тия говеда:rotfl24:
Неделя ще гледам, определено. Че миналата събота бе един майтап, една излагация ... еле пък свинчетата как се изложиха...
тоя така оня иначе
как па един път не се класираме за нещо моменталически ами все се побъркваме....
нещо глава започва да ме боли
забелязъл съм че е по тва време на годината почва да ме боли главата яко
та до нова година
да не би някаква коледа да се е задала ?
наближава поредния апокалипсис ако е така
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
някаква далавера врътнахте тукаesti написа:Аз помислих, че щом ти отнемам Надежда, ще поискаш Верчето. То и без това и двете все около Любо-вта се въртят.ELBI написа:ако ми оставиш Петя, Галя, Маруся и Силвия няма да ти се разсърдяesti написа:ся ако кажа, че е мое и ще ти отнема надеждата.ELBI написа:
- сър Айвънхоу
Като са ти високи комисионните, хората гледат да направят "късата връзка"...Quid написа:някаква далавера врътнахте тука
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
смей се тисър Айвънхоу написа:Като са ти високи комисионните, хората гледат да направят "късата връзка"...Quid написа:някаква далавера врътнахте тука
гледай как кодирано си говорят
на морз или нещо такова
а да не почваме и ние
ало кокиче на теменуга!
ако ме чуваш обади се!
кокиче на теменуга!
щирлиц се завръща:rotfl24:
Бе може и г-жа Сандрели да се завърти наоколо... или принцесата на Монако, или ... бе няма да сме дребнави до толкова...esti написа:...Аз помислих, че щом ти отнемам Надежда, ще поискаш Верчето. То и без това и двете все около Любо-вта се въртят.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
сори - късно се включваш... не трябваше да се бавиш с тези банички и кисело мляко...Quid написа:някаква далавера врътнахте тукаesti написа:Аз помислих, че щом ти отнемам Надежда, ще поискаш Верчето. То и без това и двете все около Любо-вта се въртят.ELBI написа:ако ми оставиш Петя, Галя, Маруся и Силвия няма да ти се разсърдяesti написа:ся ако кажа, че е мое и ще ти отнема надеждата.ELBI написа:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
та-ти-ти-та...Quid написа:...на морз или нещо такова
а да не почваме и ние
ало кокиче на теменуга!
ако ме чуваш обади се!
кокиче на теменуга!
бях мноо добър, ама сега май съм позабравил някои букви... моята си я помня, че е като на влак... иначе цифрите са лесни
Няма код бе, от ясно по-ясно е.Quid написа:смей се тисър Айвънхоу написа:Като са ти високи комисионните, хората гледат да направят "късата връзка"...Quid написа:някаква далавера врътнахте тука
на морз или нещо такова
а да не почваме и ние
ало кокиче на теменуга!
ако ме чуваш обади се!
кокиче на теменуга!
С Вяра и Надежда гледам да го уредя, щото той нали е Любо-в та ще си паснат идеално.
То и за други се сещам, но там далаверата е друга.
ми даELBI написа:нали - чудя се кой сега ще мине над нея - всички от долу...Quid написа:супер любо
малииииииииии
тия с тази реклама много вдигнаха летвата:rotfl24:
или сме с еднакви имена тук или сме в една казарма били или имаме общи познати или ........
е и сега
комши:-)
да не мислиш че едно куче има шаро на 4-ти км
е две сме:-)
- сър Айвънхоу
В Русия съм! В Русия съм! (с характерен жест към микрофоните...)Quid написа:смей се ти
на морз или нещо такова
а да не почваме и ние
ало кокиче на теменуга!
ако ме чуваш обади се!
кокиче на теменуга!
Bella Ciao
Bella Ciao
да бе - и ти знаеш лафа за Ломските казарми.Quid написа:ми даELBI написа:нали - чудя се кой сега ще мине над нея - всички от долу...Quid написа:супер любо
малииииииииии
или сме с еднакви имена тук или сме в една казарма били или имаме общи познати или ........
е и сега
Добре е все пак, че спря с изброяването на "общото" до тук
сър Айвънхоу написа:В Русия съм! В Русия съм! (с характерен жест към микрофоните...)Quid написа:смей се ти
на морз или нещо такова
а да не почваме и ние
ало кокиче на теменуга!
ако ме чуваш обади се!
кокиче на теменуга!
убихте ме
- сър Айвънхоу
Пращам "Бърза помощ"!!! Все още ни трябваш!Semiramis написа::rotfl24::rotfl24:
убихте ме
Тъй де, с кого ще се заяждам?!
Bella Ciao
Bella Ciao
Ти е сега за кво ми намекваш а:-)ELBI написа:да бе - и ти знаеш лафа за Ломските казарми.Quid написа:ми даELBI написа:нали - чудя се кой сега ще мине над нея - всички от долу...Quid написа:супер любо
малииииииииии
е и сега
Добре е все пак, че спря с изброяването на "общото" до тукЧе знае ли човек...
е а извади тоя късмет па глей кво стааааа:-):rotfl24::blum:
о, не казвам кой от двамата би могъл евентуално да го е вадил...Quid написа:Ти е сега за кво ми намекваш а:-)ELBI написа:да бе - и ти знаеш лафа за Ломските казарми.Quid написа:ми даELBI написа:нали - чудя се кой сега ще мине над нея - всички от долу...Quid написа:супер любо
малииииииииии
е и сега
просто трябва да сме подготвени за всичко
Зв. давай пуканките, че става интересно!:lol:ELBI написа:о, не казвам кой от двамата би могъл евентуално да го е вадил...Quid написа:Ти е сега за кво ми намекваш а:-)ELBI написа:
да бе - и ти знаеш лафа за Ломските казарми.
ние няма да продължаваме за без пари ...esti написа:Зв. давай пуканките, че става интересно!:lol:ELBI написа:о, не казвам кой от двамата би могъл евентуално да го е вадил...Quid написа:Ти е сега за кво ми намекваш а:-)ELBI написа:
да бе - и ти знаеш лафа за Ломските казарми.
- сър Айвънхоу
А за пуканки?ELBI написа: ние няма да продължаваме за без пари ...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Ще ви плащаме в пуканки. Като ви замеряме с тях!ELBI написа:като си платите, яжте колкото искате пуканкисър Айвънхоу написа:А за пуканки?ELBI написа: ние няма да продължаваме за без пари ...
Bella Ciao
Bella Ciao
Както се досещате, драги зрители и радиослушатели, интересното свършисър Айвънхоу написа:Ще ви плащаме в пуканки. Като ви замеряме с тях!ELBI написа:като си платите, яжте колкото искате пуканкисър Айвънхоу написа:А за пуканки?ELBI написа: ние няма да продължаваме за без пари ...
- сър Айвънхоу
...поради слаба игра на актьорите...ELBI написа:Както се досещате, драги зрители и радиослушатели, интересното свърши ...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Добре, че отчиташ и твоите пропуски...Semiramis написа:
слаба режисура, май...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
Re: За гроздето, понякога си е просто кисело
Нали се сещаш, как, когато някой много говори против другите и ти веднага си праиш сметката, какво говори за тебе? Аз така веднъж, когато родителите на Бейби взеха да приказват нещо кофти за баджанака и си викам, сега на ум ще си представя че говорят за мене та да придобия представа какви ги приказват тия. Чак се изплаших! Ми то всичко верно, бе!Semiramis написа:
присетих се покрай темата с пожелаванията, а и покрай другата зърнена тема.
Пия кафе с една дружка и тя се жалва .. и се разва в същото време. Случката е следната: мъжът и попада на една и съща маса с бившо гажде нейно. Не се знаят кой кой е. Прибира се мъжъ й и вика: Абе тоя е голям простак. Знаеш ли как говори за жената с която живее .."оная", "оная дето мрънка", "дразнителя", "мрънкалото", "неблагодарницата" ... пък ние, казва, се правиме че не чуваме. Появила се новата жена. И тя "коте", и той "коте" и...така...
и аз го разказвам, щото тя сладко каза - па като се сетя как съм ревала за тоя, добре че ме размина живота с "оня"
На мен ми прозвуча като излязъл от "Острова на изкушенията"
П.П. Мъжете, които говорят против жените си са мухльовци! Аз НИКОГА не говоря така. Късметлийка Бейби- една нищо и никаква такава, а виж каквъв мъж.
Green Light написа:Късметлийка Бейби- една нищо и никаква такава
- snowprincess
Green Light написа:Нали се сещаш, как, когато някой много говори против другите и ти веднага си праиш сметката, какво говори за тебе? Аз така веднъж, когато родителите на Бейби взеха да приказват нещо кофти за баджанака и си викам, сега на ум ще си представя че говорят за мене та да придобия представа какви ги приказват тия. Чак се изплаших! Ми то всичко верно, бе!Semiramis написа:
Пия кафе с една дружка и тя се жалва .. и се разва в същото време. Случката е следната: мъжът и попада на една и съща маса с бившо гажде нейно. Не се знаят кой кой е. Прибира се мъжъ й и вика: Абе тоя е голям простак. Знаеш ли как говори за жената с която живее .."оная", "оная дето мрънка", "дразнителя", "мрънкалото", "неблагодарницата" ... пък ние, казва, се правиме че не чуваме. Появила се новата жена. И тя "коте", и той "коте" и...така...
и аз го разказвам, щото тя сладко каза - па като се сетя как съм ревала за тоя, добре че ме размина живота с "оня"
П.П. Мъжете, които говорят против жените си са мухльовци! Аз НИКОГА не говоря така. Късметлийка Бейби- една нищо и никаква такава, а виж каквъв мъж.

Green Light написа:Нали се сещаш, как, когато някой много говори против другите и ти веднага си праиш сметката, какво говори за тебе? Аз така веднъж, когато родителите на Бейби взеха да приказват нещо кофти за баджанака и си викам, сега на ум ще си представя че говорят за мене та да придобия представа какви ги приказват тия. Чак се изплаших! Ми то всичко верно, бе!Semiramis написа:
Навремето Гаспод пусна една тема - "Я си признайте" или нещо такова се казваше.. че всеки 4-ти бие жена си... и ..нема никой. не бяхме ние.
Сега в тази тема 9 от 10 са мачовци, които се правят на мъже на гърба на жените си ... лошо го формулирах...
пу ..че сме изключителни
Е точно там е парадокса де. Обаче върви си обяснявай на себе си следващия път, като заплачеш заради някого.Remmivs написа:Не, друга ми беше мисълта, всъщност. Че ако плачеш е точно защото някой го заслужава. Кой би пролял дори една сълза за никой?vyara написа:Така е да. Много често сами си го причиняваме. Но понякога все пак е така, както го казах.
Нали приятел беше не оня, който ти подава кърпичката, а този, който не те кара да плачеш. Не съм го измислила аз.
Не е парадокс. Сълзите не са слабост. Приятелите ти те карат да плачеш.vyara написа:Е точно там е парадокса де. Обаче върви си обяснявай на себе си следващия път, като заплачеш заради някого.
Нали приятел беше не оня, който ти подава кърпичката, а този, който не те кара да плачеш. Не съм го измислила аз.
Не е въпроса дали са слабост или не. Като обичаш, внимаваш с този човек и те е грижа какво чувства той.Remmivs написа:Не е парадокс. Сълзите не са слабост.vyara написа:Е точно там е парадокса де. Обаче върви си обяснявай на себе си следващия път, като заплачеш заради някого.