2. И то при положение, че сме започнали да си лягаме с кокошките (тук по колко начини ще го четете, направо не ми се мисли
Това сега добре ли е или напротив?
Мнемозина написа:1. От 17:45 вчера до този момент сме навъртяли 618 мнения.
2. И то при положение, че сме започнали да си лягаме с кокошките (тук по колко начини ще го четете, направо не ми се мисли).
Сега ако беше наоколо Елби, щеше да ти обясни как летоброенията може да започват от случайни места.Капинчо написа:618 не ми се връзва. Трябваше да са 681. Примерно.Мнемозина написа:1. От 17:45 вчера до този момент сме навъртяли 618 мнения.
2. И то при положение, че сме започнали да си лягаме с кокошките (тук по колко начини ще го четете, направо не ми се мисли).
То и аз не го разбирам много, щото много ми се спи, ама ония хлевоустите като дойдат, може ли да подозира човек какво ще им дойде на ум?Semiramis написа:Мнемозина написа:1. От 17:45 вчера до този момент сме навъртяли 618 мнения.
това с кокошките, Мнемо, никой няма да го разбере. Ще видиш. И аз не го схванах.
В смисъл, че каква констатация е второто, в смисъл - по това време написана, м?
:lol::lol:
1944 е финала. Така пишеше и на герба, 681-1944.Мнемозина написа:Сега ако беше наоколо Елби, щеше да ти обясни как летоброенията може да започват от случайни места.Капинчо написа:618 не ми се връзва. Трябваше да са 681. Примерно.Мнемозина написа:1. От 17:45 вчера до този момент сме навъртяли 618 мнения.
Но нищо де, утре ще се постараете повече и може да стигнете до 1878. Примерно.
Кви са па тия сега.Мнемозина написа:... ама ония хлевоустите като дойдат...
Ще имаш да вземаш! Аз не си лягам с кокошка.Мнемозина написа:
2. И то при положение, че сме започнали да си лягаме с кокошките....
Е как да го разбере ми кажи?Semiramis написа:
това с кокошките, Мнемо, никой няма да го разбере.
ако беше платен достъпа щеше да е добреМнемозина написа:1. От 17:45 вчера до този момент сме навъртяли 618 мнения.
Е внимавай малко, де!БоЕВ написа:А, аз прочетох - две консистенции...
И аз това си мислех, но реших, че периодът от 1878 до 1944 е по-подходящ за събота.БоЕВ написа:1944 е финала. Така пишеше и на герба, 681-1944.
Мда, като че ли това е първият прочит.БоЕВ написа:Ще имаш да вземаш! Аз не си лягам с кокошка.
Първичен бульон направо кажи...Quid написа:ако беше платен достъпа щеше да е добреМнемозина написа:1. От 17:45 вчера до този момент сме навъртяли 618 мнения.
иначе сега е като безплатна супа:blum:
Афродита излиза от първичния бульонМнемозина написа: Първичен бульон направо кажи...
Нещо си в грешка, пич. Супата не е безплатна. Ама хич не е.Quid написа:...ако беше платен достъпа щеше да е добре
Една от легендите е, че Хера видяла Зевс да се вее в небесата с чуждо, резнала му онази работа, тя (работата) паднала в морето (Кипър, разбира се) и Афродита се пръкнала от пяната/вълните.Dark Lady написа:Афродита излиза от първичния бульонМнемозина написа: Първичен бульон направо кажи...
Ама ще те върна на поправителен!ELBI написа:Нещо си в грешка, пич. Супата не е безплатна. Ама хич не е.Quid написа:...ако беше платен достъпа щеше да е добре
Плаща се. На последната сбирка предложих да съберем малко кинти да не се набутват само 2-3 души, но онези - благородните не щяха. Ала знам, че това ще доведе то затваряне на системата, та ще взема поне аз да се включа тази година... а доготина - нова булка, нов късмет, как се казва.
Не съм спал. За мен, докато няма решение (или има несправедливо такова) има проблем.Мнемозина написа:Ама ще те върна на поправителен!ELBI написа:Нещо си в грешка, пич. Супата не е безплатна. Ама хич не е.Quid написа:...ако беше платен достъпа щеше да е добре
Плаща се. На последната сбирка предложих да съберем малко кинти да не се набутват само 2-3 души, но онези - благородните не щяха. Ала знам, че това ще доведе то затваряне на системата, та ще взема поне аз да се включа тази година... а доготина - нова булка, нов късмет, как се казва.
Това сме го обсъждали тук, а ти си спал!
И изобщо забелязвам, че ти от тоя купон имаш доста странни спомени.
Решение имаше. И поставена задача - тоже.ELBI написа:Не съм спал. За мен, докато няма решение (или има несправедливо такова) има проблем.Мнемозина написа: Ама ще те върна на поправителен!
И не на този, дето ти беше, а на друг
Айде в 1 курс
не давай линкове, а кажи с 2 думи кой дава кинтитеМнемозина написа:Решение имаше. И поставена задача - тоже.ELBI написа:Не съм спал. За мен, докато няма решение (или има несправедливо такова) има проблем.Мнемозина написа: Ама ще те върна на поправителен!
И не на този, дето ти беше, а на друг
Айде в 1 курс
Направо се връщай на приемните изпити, да не давам линкове сега...
Измъкваш се. Леко обвинително при това.ELBI написа:
не давай линкове, а кажи с 2 думи кой дава кинтите
Мнемозина написа:Измъкваш се. Леко обвинително при това.ELBI написа:
Затова - чети тук и надолу и се готви за матура.
Абе на това, дето Дарк го направи, май му се вика контаминация.ELBI написа:Една от легендите е, че Хера видяла Зевс да се вее в небесата с чуждо, резнала му онази работа, тя (работата) паднала в морето (Кипър, разбира се) и Афродита се пръкнала от пяната/вълните.Dark Lady написа:Афродита излиза от първичния бульонМнемозина написа: Първичен бульон направо кажи...
Мда.
Примерно.
вие двете сте силни по линкове от миналото (и бъдещетоSemiramis написа:Мнемозина написа:Измъкваш се. Леко обвинително при това.ELBI написа:
и аз съм забелязала, че така прави, ахам.
ELBI написа:вие двете сте силни по линкове от миналото (и бъдещетоSemiramis написа:Мнемозина написа:Измъкваш се. Леко обвинително при това.ELBI написа:
и аз съм забелязала, че така прави, ахам.), но не и по свършена работа.
Това, което прочетох е само едно предложение и нищо повече. Някаква работа да е свършена? Още повече, че след като говорих с Рем 2 седмици по-късно по въпроса ми се потвърдиха опасенията, че нещата си остават така ...
Толкоз за вас, забележителни дами
Очакваме конструктивните ви действия тогава, уважаеми господине.ELBI написа:
вие двете сте силни по линкове от миналото (и бъдещето), но не и по свършена работа.
Това, което прочетох е само едно предложение и нищо повече. Някаква работа да е свършена? Още повече, че след като говорих с Рем 2 седмици по-късно по въпроса ми се потвърдиха опасенията, че нещата си остават така ...
Ами двете продължавате играта на ощипаност. Може би на сбирката сте дали кинтите (и събрани от Филибето такива), което съм пропусналМнемозина написа:Очакваме конструктивните ви действия тогава, уважаеми господине.ELBI написа:
вие двете сте силни по линкове от миналото (и бъдещето), но не и по свършена работа.
(Тая тема получи консеквентност по един много особен начин.)
всъщност, като гледам май това бе смисълът на дебатите от другата странаМнемозина написа:...
Очакваме конструктивните ви действия тогава, уважаеми господине.
...)
ELBI написа:Ами двете продължавате играта на ощипаност. Може би на сбирката сте дали кинтите (и събрани от Филибето такива), което съм пропусналМнемозина написа:Очакваме конструктивните ви действия тогава, уважаеми господине.ELBI написа:
И за да завърша този до момента напълно безмислен разговор, водещ до 0-леви дейности, но с много препратки към минали дискусии и даже "обвинения" ще направя конструктивното действие тези дни с Рем или Питкин и ще се приключи всичко.
Смисълът - от моята страна - и тук и при предишния разговор беше да се намери лидер на начинанието.ELBI написа:всъщност, като гледам май това бе смисълът на дебатите от другата странаМнемозина написа:...
Очакваме конструктивните ви действия тогава, уважаеми господине.
...)
Извинявам се, че не съм нито Рем нито Питката, ама понеже тази дискусия по един или друг начин засяга и мен, та за това си позволявам да се включа.ELBI написа:Ами двете продължавате играта на ощипаност. Може би на сбирката сте дали кинтите (и събрани от Филибето такива), което съм пропусналМнемозина написа:Очакваме конструктивните ви действия тогава, уважаеми господине.ELBI написа:
И за да завърша този до момента напълно безмислен разговор, водещ до 0-леви дейности, но с много препратки към минали дискусии и даже "обвинения" ще направя конструктивното действие тези дни с Рем или Питкин и ще се приключи всичко.
Това е истината!!! Аз - подарък на твойта фея, ти - прасенце за НГ.maggot написа: Ако аз ги събирам още утре мога да изкъркам остатъка, или да го ползвам да купя прасенце за Чавето за НГ или на детето - подарък за коледа. Smile
ротационен принцип
Я ако сАм админ, кье ти кинем главата!maggot написа:като админи и които са на пост, ще се самочарджват
Ма поне са качествени!Зв. написа:...
НЭмаш и три участия на седмица!