Следователят, както се е представил е от 3-то районно, е поискал от 3 до 7 000лв за да "оправи" работата.
Сънувам ли или страдам от някакво раздвоение на личността?!:shocked:
Баси!:mad:
Аман от мошеници! Няма ли кой да ги прибира тия.БоЕВ написа:Току що ми звънна разтревожен вучо от Сф. Някакви типове се свързали с него от мое име. Казали му, че съм в СФ и съм катастрофирал, блъснал съм дете на 7г, детето е със счупен крак, комоцио и кръвоизлив в мозъка...
Следователят, както се е представил е от 3-то районно, е поискал от 3 до 7 000лв за да "оправи" работата.
Пореден опит за измама на доверчиви хора.БоЕВ написа:Току що ми звънна разтревожен вучо от Сф. Някакви типове се свързали с него от мое име. Казали му, че съм в СФ и съм катастрофирал, блъснал съм дете на 7г, детето е със счупен крак, комоцио и кръвоизлив в мозъка...
То това, не знам колко пъти го коментираха по телевизията. Нова мода в измамите, преди пробутваха резервни части, сега това.БоЕВ написа:Току що ми звънна разтревожен вучо от Сф. Някакви типове се свързали с него от мое име. Казали му, че съм в СФ и съм катастрофирал, блъснал съм дете на 7г, детето е със счупен крак, комоцио и кръвоизлив в мозъка...
БоЕВ написа:Току що ми звънна разтревожен вучо от Сф. Някакви типове се свързали с него от мое име. Казали му, че съм в СФ и съм катастрофирал, блъснал съм дете на 7г, детето е със счупен крак, комоцио и кръвоизлив в мозъка...
Просто вдигаш и казваш с равномерен отегчен професионален тон:Semiramis написа: Ма така ми прекипя. Дадох телефона на бащата на детенце., щото не се сещам за друго.
Пробван номер! Работи здраво!МЪЖжжж написа:Просто вдигаш и казваш с равномерен отегчен професионален тон:Semiramis написа: Ма така ми прекипя. Дадох телефона на бащата на детенце., щото не се сещам за друго.
"Дежурен, 4-то РПУ слуша?"
Нема повече да звънне със сигурност..
МЪЖжжж написа:Просто вдигаш и казваш с равномерен отегчен професионален тон:Semiramis написа: Ма така ми прекипя. Дадох телефона на бащата на детенце., щото не се сещам за друго.
"Дежурен, 4-то РПУ слуша?"
Нема повече да звънне със сигурност..
Верно е! Нещо средно между музика от камбанки и ромон на поточе...Semiramis написа:: моят глас е много .... ммм...друг.
Боев, аз си мисля, че само от подпитването набират инфо. Обажда се Сашо. Кой сашо? Н се ли Сещаш. А ..Сашето от еди-къде-си-ли. Същия! Ха, ми ти как си там в Испанията... и така... Примерно. Не ми се вярва да е по-дълбока конспирация.БоЕВ написа:Моля да ме извините че не отговарям на всеки персонално, но трябва да излитам.
Вуйче е печен, разбрал е за какво става въпрос от раз. Друга ми е мисълта, как аджеба се добират до информация, не ми се вярва да е случайност. Преди време съм водил разговори с ония дето "продаваха" транспорна лента, игли разни и тн. Но това е друго, тая система е сравнително от скоро и никога не съм предполагал, че може да ми се случи. В момента е хит измамата на възрастни хора, свързват се с човека и му казват да отиде на автогарата, там трябва да получи пратка от син или дъщеря пребиваващи в чужбина. При получаване на пратката трябва да даде едни пари 500-1000 колкото успее да събере, че чедото е задлъжняло. Най-често пратката е натъпкана с тухли и някакви други безполезни предмети.
Съобщават по медийте, но някакси минава в страни от нас, докато не ни доиде до главите, а тогава...реакцията ще бъдели адекватна...
ИзокАх се един вид.
сър Айвънхоу написа:Верно е! Нещо средно между музика от камбанки и ромон на поточе...Semiramis написа:: моят глас е много .... ммм...друг.
Няма защо да ме черпиш. достатъчно ми е да ми поговориш малко на уше...Semiramis написа:![]()
?
не ми беше идеята да търся повод да те черпя, честно.
Съгласен, в много от случките е така, въпреки, че тук става въпрос за споменаване на името ми и факта, че живея в провинцията и инцидентното ми идване в столицата...просто много стават "случайностите".Semiramis написа:Боев, аз си мисля, че само от подпитването набират инфо. Обажда се Сашо. Кой сашо? Н се ли Сещаш. А ..Сашето от еди-къде-си-ли. Същия! Ха, ми ти как си там в Испанията... и така... Примерно. Не ми се вярва да е по-дълбока конспирация.БоЕВ написа:Моля да ме извините че не отговарям на всеки персонално, но трябва да излитам.
Вуйче е печен, разбрал е за какво става въпрос от раз. Друга ми е мисълта, как аджеба се добират до информация, не ми се вярва да е случайност. Преди време съм водил разговори с ония дето "продаваха" транспорна лента, игли разни и тн. Но това е друго, тая система е сравнително от скоро и никога не съм предполагал, че може да ми се случи. В момента е хит измамата на възрастни хора, свързват се с човека и му казват да отиде на автогарата, там трябва да получи пратка от син или дъщеря пребиваващи в чужбина. При получаване на пратката трябва да даде едни пари 500-1000 колкото успее да събере, че чедото е задлъжняло. Най-често пратката е натъпкана с тухли и някакви други безполезни предмети.
Съобщават по медийте, но някакси минава в страни от нас, докато не ни доиде до главите, а тогава...реакцията ще бъдели адекватна...
ИзокАх се един вид.
Ама тва е стар трик! На моите почти им се случи преди 2 години. Обикновено се хващат по-възрастни хорица, загрижени за близките си.БоЕВ написа:Току що ми звънна разтревожен вучо от Сф. Някакви типове се свързали с него от мое име. Казали му, че съм в СФ и съм катастрофирал, блъснал съм дете на 7г, детето е със счупен крак, комоцио и кръвоизлив в мозъка...