Живота и да е красив и сладък, като най-хубавата торта направена от мама (от теб:D).
Кажи на детето, че леля Ести я целува по бузката
Издайницоооо!esti написа:Да ти е жива, здрава и много щастлива щерката, Мнемо!!!
Живота и да е красив и сладък, като най-хубавата торта направена от мама (от теб:D).
Кажи на детето, че леля Ести я целува по бузката![]()
:wav:

Наздраве, Мъжжжже!МЪЖжжж написа:А аз съм сЯ напил... Кат на мнемото, мемото /меморито/.
Честито на дечурлигата и на родителите на дечурлигата. Честито и на честитото.
А бе въобще НАЗДРАВЕ по всички приятни поводи!
Аре ся аз да я издамlatrevw написа:Много здраве и радост на девойката!
Мнемо, ти си била майстор-готвач! Страхотна торта, украсата ме разби!
Такава съм!:twisted:Мнемозина написа:Издайницоооо!![]()
Можеш, можеш! А ние може ли да ги приемем?doktorka написа:аз може ли да изпратя мноооого целуфффки ...
и да поискам наййййй-голямото парче от тортата?
( след рожденичката ,разбира се)
:-*
да ти е жива и здрава...
и много усмихната
Remmivs написа:здрава и да се обичате! Завинаги!
И твоите съкровища да са живи и здрави, само радости да носят.4avdar4e написа:Аре ся аз да я издамlatrevw написа:Много здраве и радост на девойката!
Мнемо, ти си била майстор-готвач! Страхотна торта, украсата ме разби!Тя тая торта я прави от една седмица, за проба. Верно е страхотна!!! Ако тя не даде линк към рецептата, аз ще го пусна.
Мнемо, да ти е живо и здраво съкровището!
Ух, че весело нещо!vyara написа:Да ти е жива и здрава дъщеричката!:D
Много хубава торта, браво.
Искам и аз да те поздравя с нещо лично. От моята за твоята дъщеричка един вид:D
Слънчев ден и весел празник на цялото ти семейство! :kiss1:
Наистина са специални. Нападнаха ме спомени - и тогава беше петък, и пак беше такова слънчево и топло...esti написа:Такава съм!:twisted:Мнемозина написа:Издайницоооо!![]()
Просто нямаше начин да не те издам 8)
Това са много специални дни.
Пък и като ти видях творението - БРАВО! Как бих могла да си мълча?!
Справила си се блестящо. И можеш да вярваш на преценката ми, щото аз разбирам от торти.....и от сладки работи въобще.
Честито на девойката, още веднъж! 8)

Здраве и късмет и от мен! :)esti написа:Да ти е жива, здрава и много щастлива щерката, Мнемо!!!
ЧРД и от мене - с най-най-хубави пожелания за здраве и .. .сбъднати мечти!esti написа:Да ти е жива, здрава и много щастлива щерката, Мнемо!!!
Честито, да е жива и здарва!esti написа:Да ти е жива, здрава и много щастлива щерката, Мнемо!!!
Мнемозина написа:Честито и мен. Да ти е здрава и всички покрай нея:Desti написа:Да ти е жива, здрава и много щастлива щерката, Мнемо!!!
ти ли си го правила?:eek:Мнемозина написа:
Благодаря.опърничава написа:Оново хубавото, дето досега не са ти го пожелали ти го пожелавам!
Честито и от мен!
Това
ти ли си го правила?:eek:
Много щастие желая на теб, дъщеря ти и цялото семейство!Мнемозина написа:

Бравос! Но само със снимка не можеш да се разминеш. То трябва и да се опита. Че току виж но вид едно, пък на вкус....Мм! ....Ех, на вкус.....Мнемозина написа: Аз бе, аз.
И на теб благодаря.[unknown] написа:Много щастие желая на теб, дъщеря ти и цялото семейство!Мнемозина написа:
Весел празник!
Наздраве!
Не знам как е.опърничава написа:Бравос! Но само със снимка не можеш да се разминеш. То трябва и да се опита. Че току виж но вид едно, пък на вкус....Мм! ....Ех, на вкус.....Мнемозина написа: Аз бе, аз.
:)
Щото се чудиш откъде да започнеш с чистенето ли?:P:lol:Мнемозина написа: и аз сега седя и гледам умно.

Не![unknown] написа:Щото се чудиш откъде да започнеш с чистенето ли?:P:lol:Мнемозина написа: и аз сега седя и гледам умно.
Позната история...

Благодаря, Фриски, и на теб така...frisky lioness написа:Със закъснение, мнено.........Желая много здраве на рожбата ти и цяяяяяялото щастие на земята.:)8)