за какво
- Nejimaki-dori
Re: за какво
за това как в Пророкът пише за радостта и страданието. Вървят ръка за ръка.vyara написа:най-често мислите напоследък?
За дишането с пълни гърди мисля, казах си го тези дни. За леките вдишвания и леките болчици.
- Nejimaki-dori
И като си я купиш (нещо което аз вече свърших), пак за коли ще мислиш - я за ЗГ, а за ЛГ, а за нещо друго по нея. Няма отърване.Semiramis написа::lol::lol:
аха...и за това си мисля.
Искам да си купя кола.Щото си нямам.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
imaranta написа:И като си я купиш (нещо което аз вече свърших), пак за коли ще мислиш - я за ЗГ, а за ЛГ, а за нещо друго по нея. Няма отърване.Semiramis написа::lol::lol:
аха...и за това си мисля.
Искам да си купя кола.Щото си нямам.
е та лошо ли е?
така и така за едно и също мисля...айде поне да карам, м?
За времето, че все е много малко, искам да лежаааа, да спяяяяяя, да четаааааа, да гледам филмиvyara написа:най-често мислите напоследък?
и аз, и аз, само че обикновено искам още един ден в седмицата4avdar4e написа:За времето, че все е много малко, искам да лежаааа, да спяяяяяя, да четаааааа, да гледам филмиvyara написа:най-често мислите напоследък?
Искам още 2 часа в денонощието!!!!
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
latrevw написа:и аз, и аз, само че обикновено искам още един ден в седмицата4avdar4e написа:За времето, че все е много малко, искам да лежаааа, да спяяяяяя, да четаааааа, да гледам филмиvyara написа:най-често мислите напоследък?
Искам още 2 часа в денонощието!!!!
Това е повече от два часа на денонощие!latrevw написа:и аз, и аз, само че обикновено искам още един ден в седмицата4avdar4e написа:Искам още 2 часа в денонощието!!!!
ЛюбОпитно кье да е, да се знае, в коя част от цикъла на въртенето на планетата шсигу избереш?Semiramis написа: и още един месец в годината..хехе..
- Green Light
За Коледа. Ама не точно, а около. 24ти е понеделник, до сряда са почивни дни. 27ми и 28 ми бач. После29ти и 30 са събота и неделя, понеделника го направиха неработен, бум -НГ, вторник е първи, значи в сряда сме на бач.vyara написа:най-често мислите напоследък?
Та аз си мисля за 27ми и 28ми- четвъртък и петък. Как да ги шунтирам, без да ме обявят за национално издирване?
Абе ти началник ли си, или на калинка чародейката?Green Light написа:Как да ги шунтирам, без да ме обявят за национално издирване?
Пишеш симпозиум на фирмата на Мальовица и вояля. С цел атестация на персонала...
...че времето минава...vyara написа:най-често мислите напоследък?
- Green Light
Сега, как да ти отговоря, че да запазя частично достойството си?Зв. написа: Абе ти началник ли си, или на калинка чародейката?![]()
Няма нужда да ми отговаряш - просто шунтирай гореспоменатите дни!Green Light написа:Сега, как да ти отговоря, че да запазя частично достойството си?Зв. написа: Абе ти началник ли си, или на калинка чародейката?![]()
Старая се да не мисля.
Правя си чистка в главата.
....е И? колко процента reload показва?esti написа:Старая се да не мисля.
- сър Айвънхоу
4avdar4e написа:Искам още 2 часа в денонощието!!!!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
да ти кажа - много ме замислиЗв. написа:ЛюбОпитно кье да е, да се знае, в коя част от цикъла на въртенето на планетата шсигу избереш?Semiramis написа: и още един месец в годината..хехе..
бих искала зимата, но като ще имам кола нали ще ми се изтъркват повече зимните. не знам просто. пфу..как си ги мисля и аз, желанията.
но от друга страна - ски.
и всъщност предпочитам дълги нощи.
Баси - то бива бива ламтеж, ама...Semiramis написа:и всъщност предпочитам дълги нощи.
За...
... това че новите години все повече се сближават във времето, за нещата за които никога не ми достига време( не по негова причина), за смисълът на съществуването ми, а в последните два дни покрай темите които чета тук и за последствията от това ми съществуване.
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
Още нищо не показва.Зв. написа:....е И? колко процента reload показва?esti написа:Старая се да не мисля.
Но ще покаже.
Иначе съвсем ще откача.
Напоследък бавно но сигурно полудявам - сънувам кошмари, стряскам се като звъни телефона и си викам "боже кой е умрял"....все за лошото мисля.
Затова спирам да мисля.
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Въй-въй-въй, всичкуту това е една добра поличба, чака те нещо хубаво, много ще се радваш - айде, дай сега пет лева.esti написа:Още нищо не показва.Зв. написа:....е И? колко процента reload показва?esti написа:Старая се да не мисля.
Но ще покаже.
Иначе съвсем ще откача.
Напоследък бавно но сигурно полудявам - сънувам кошмари, стряскам се като звъни телефона и си викам "боже кой е умрял"....все за лошото мисля.
Затова спирам да мисля.
- Глас в пустиня
Не е поличба бе, тока ме бие.БоЕВ написа:
Въй-въй-въй, всичкуту това е една добра поличба, чака те нещо хубаво, много ще се радваш - айде, дай сега пет лева.
Ти с тези 5 лв. направо ме завличаш, недей така.
дали цветовете в кухнята трябва да са апетитни или напротив - всичко в бяло, за да се откроява хранатаvyara написа:най-често мислите напоследък?
just perfect
а пиенето в другата стая а:rotfl24::blum:bead_ написа:дали цветовете в кухнята трябва да са апетитни или напротив - всичко в бяло, за да се откроява хранатаvyara написа:най-често мислите напоследък?
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
пиенето просто не го мисля:winkw:Quid написа:
а пиенето в другата стая а:rotfl24::blum:
just perfect
Четох, че топлите цветове - жълто, оранж, червено и т.н., стимулират апетита, а студените го потискат. Така че - кой от каквото има нужда.bead_ написа:
дали цветовете в кухнята трябва да са апетитни или напротив - всичко в бяло, за да се откроява храната
Аз предпочитам да ми е оранжево.
ааааа, дааааааMila написа:Четох, че топлите цветове - жълто, оранж, червено и т.н., стимулират апетита, а студените го потискат. Така че - кой от каквото има нужда.bead_ написа:
дали цветовете в кухнята трябва да са апетитни или напротив - всичко в бяло, за да се откроява храната
Аз предпочитам да ми е оранжево.
обаче аз говоря за кухнята като място за приготвяне на храната
да речем, че се консумира другаде
just perfect
Ами не знам, професионалните ги правят бяло + неръждаема стомана (където може), за по-лесно почистване и поддръжка.bead_ написа:
ааааа, даааааа
обаче аз говоря за кухнята като място за приготвяне на храната
да речем, че се консумира другаде
Може да се взаимства и за вкъщи.
-
Дядо Капинчо
- Глас в пустиня
А, там не знам, ние сме към ЕОН-Варна.esti написа: Не е поличба бе, тока ме бие.![]()
- Глас в пустиня
Я! Лодка.Зв. написа:
Ето ти... пожарнаБоЕВ написа:Я! Лодка.