за какво
- Глас в пустиня
Re: за какво
Лъжльо, тва си е жив локомотив!:lol:Зв. написа:Ето ти... пожарнаБоЕВ написа:Я! Лодка.![]()
Ето и тоя дето мЕта въглища!БоЕВ написа:Лъжльо, тва си е жив локомотив!:lol:

- Глас в пустиня
Не огняр, а див вандал направо!:lol:Зв. написа:Ето и тоя дето мЕта въглища!БоЕВ написа:Лъжльо, тва си е жив локомотив!:lol:![]()
Обаче, глей го Зв. как индиректно отговори на въпроса в тематаБоЕВ написа: Не огняр, а див вандал направо!:lol:
- Nejimaki-dori
Моята е в бледо, пастелно жълто и светло сиво (титан), а плотовете и гърба са пак бледо жълти с разхвърляни черно-бели снимки по тяхbead_ написа: ааааа, даааааа
обаче аз говоря за кухнята като място за приготвяне на храната
да речем, че се консумира другаде
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
- snowprincess
напоследък си мисля, че ако в катастрофа умрем и двамата (причина са тия всекидневни новини и гледката по пътищата) няма да има кой да гледа дребните, щото родителите ми са много възрастниvyara написа:най-често мислите напоследък?

И аз съм горе-долу така. Темерутско ми е едно такова. Почти дзен празнина...esti написа:Старая се да не мисля.
Правя си чистка в главата.
Като се катерехме веднъж с мъжа ми из Пирин преди Кончето, бях залепнала на една скала, защото объркахме пътеката, а тя беше над един стръмен наклон, ако се подхлъзнеш - загиваш. И тогава му викам - слушай, ако взема да падам, няма да тръгваш сед мен, че децата кой ще ги гледа. Тогава за първи път усетих какво е паника и истински блокаж и парализа. Все едно тялото ти отказва да се движи, за да не объркаш нещо. Седях така 10 минути, докато дойда на себе си и направя първата крачка към спасителната пътека два метра по-надолу. После палих свещи като стигнахме в Банско. Такъв ужас ми беше.snowprincess написа:напоследък си мисля, че ако в катастрофа умрем и двамата (причина са тия всекидневни новини и гледката по пътищата) няма да има кой да гледа дребните, щото родителите ми са много възрастниvyara написа:най-често мислите напоследък?
Абе да пази Господ!
неее, кога съм се бъзикал аз?4avdar4e написа: Ти ся бъзикаш ли ме???
Видя ли кво пуснАх на Странниче???
Цяла вечер само за суши мисля (няма емотикон на куче пред месарница)
не съм чел
ако е в онази тема 'Странниче', като видя така озаглавени теми и ги пропускам
сякаш е нещо лично и не трябва да чета
нямам желание
та и там ли суши? сори
надявам се да не си бременна
я З.
Добре си значи.vyara написа:И аз съм горе-долу така. Темерутско ми е едно такова. Почти дзен празнина...esti написа:Старая се да не мисля.
Правя си чистка в главата... с единия крак в дупка, с другия малко във въздуха. Пък малкото ми мисли от тъпи по-тъпи. И се надявах да не съм само аз.
Много ми е готино на мен, когато ме налегне темерутщината.
При е мен друго - на лудост ме избива бе, на психо.
Страхове някакви, черни мисли, ужасии...
Но не ми личи де. Все още.
Прикривам се.
Ми пуснала съм й едно линкче на руски, само за суши, барабар с видео как се правиzmeu написа: неее, кога съм се бъзикал аз?
не съм чел
ако е в онази тема 'Странниче', като видя така озаглавени теми и ги пропускам
сякаш е нещо лично и не трябва да чета
нямам желание
та и там ли суши? сори
надявам се да не си бременна
я З.да изприпка бързо до някъде си за суши ако си
Не, благодаря, не съм бременнна, стига толку
Абе готино дотолкова, доколкото ти е изтръпнало и някак спокойно.esti написа: Добре си значи.
Много ми е готино на мен, когато ме налегне темерутщината.
Мда.
esti написа: При е мен друго - на лудост ме избива бе, на психо.
Страхове някакви, черни мисли, ужасии...
Но не ми личи де. Все още.
Прикривам се.
Ще ти мине, Ести. Като се случи нещо лошо и ще си кажеш - ей на, затова бяха тези сънища, затова беше тоя страх. Познах аз.
Дано да ти се счупи маникюра и с това да се приключи.
с какво са пълно тортелинните?4avdar4e написа: Само съм гладнаааааа, а откъм куфнята се носи божествен аромат на шкембе и тортелини, запържени с масло със сос от синьо сирене и сметана
бляк, шкембе
това мога да го ям само ако е след 6 часа сутринта, купонясвал съм цяла нощ и съм се озовал на димовия капан в Бургас.
Той ако се счупи аз ще се радвам бе.vyara написа:
Ще ти мине, Ести. Като се случи нещо лошо и ще си кажеш - ей на, затова бяха тези сънища, затова беше тоя страх. Познах аз.![]()
Дано да ти се счупи маникюра и с това да се приключи.![]()
Ужасно бързо ми растат и полагам големи усилия да ги поддържам с някаква нормална дължина. Ако ги пусна ще стана като хищна котка сигурно.
Но си права де, ще ми мине.
Аз от няколко години си знам, че като наближи НГ и нещо ми става.
Пък и не съм от тези, дето се дават лесно.
Винаги може и по-зле да е, но ме гризка мамка му....
Знаеш ли, точно вчера си мислех да пусна тема за сънищата... Започвам да се подозирам, че те по някакъв начин са свързани с хормоните, да го наречем:winkw: Тия дни лягам и умирам и нищо не сънувам. А друг път ужасии, и убийства, и непредадени поръчки, и загубени деца....vyara написа: Като се случи нещо лошо и ще си кажеш - ей на, затова бяха тези сънища, затова беше тоя страх. Познах аз.![]()
Едните са с кайма, другите - със сирене. Тичааааааам да ЯМzmeu написа: с какво са пълно тортелинните?
бляк, шкембе
това мога да го ям само ако е след 6 часа сутринта, купонясвал съм цяла нощ и съм се озовал на димовия капан в Бургас.
А ти за шкембето немой така, щото при теб е топло, а ние всички сме сополиви
- Глас в пустиня
Ами как - степ бай степ!vyara написа: А как ще действаш.
Днес отново борих вятърна мелница. В събота ми е последният изпит за тая година. Неделя е ден за семейството - похоТче - нали се сещаш.
- Dark Angel
- Dark Angel
- Dark Angel
- Глас в пустиня
- Stranniche
- Обратна връзка:
Когато се стигне до състояние, в което не знам за какво по-напред да мисля:crazy:, преставам да мисляvyara написа:най-често мислите напоследък?
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- Dark Angel