Хем да си тренираш руския, хем да си спомниш...
Ммммм, в събота сме на лов в "Пикадили" за продукти, а Зв. обеща, че ще си наточи ножа, за да прави суши
Ммммммммм!!! Ще ги сънувам.4avdar4e написа: Предупреждение: да не се гледа от гладни!!!![]()
Ммммм, в събота сме на лов в "Пикадили" за продукти, а Зв. обеща, че ще си наточи ножа, за да прави сушиАма не със сурова и недозаколена от нЕкои риба
Тея гадости колкото и да съм гладен няма да ми провокират слюноотделянето.4avdar4e написа:... глей кво намерих за теб. Предупреждение: да не се гледа от гладни!!!![]()
Пак ли изчезваш?!Stranniche написа:защото хвърча в неделя
Вчера като си разсъждавах, стигнах до извода, че приличат на сърмички. И Зв. рече, че може и с лозови листа, вместо с водорасли. Ще пробваме и ще докладвамМЪЖжжж написа:Човек требе да е много повреден или Японец за да ги яде /по-скоро осмуква/ бррррр...
чакай пак да се намеся, където не ме питат.4avdar4e написа:Вчера като си разсъждавах, стигнах до извода, че приличат на сърмички. И Зв. рече, че може и с лозови листа, вместо с водорасли. Ще пробваме и ще докладвамМЪЖжжж написа:Човек требе да е много повреден или Японец за да ги яде /по-скоро осмуква/ бррррр...
Чакай и аз да кажа: Не може ли от лапада една вкусна супичка да се сбагри, а рибката - на скарата?bead_ написа:чакай пак да се намеся, където не ме питат.4avdar4e написа:Вчера като си разсъждавах, стигнах до извода, че приличат на сърмички. И Зв. рече, че може и с лозови листа, вместо с водорасли. Ще пробваме и ще докладвамМЪЖжжж написа:Човек требе да е много повреден или Японец за да ги яде /по-скоро осмуква/ бррррр...
тези водорасли е най-удачно да се заменят с листа от лапад.
bead_ написа:чакай пак да се намеся, където не ме питат.4avdar4e написа:Вчера като си разсъждавах, стигнах до извода, че приличат на сърмички. И Зв. рече, че може и с лозови листа, вместо с водорасли. Ще пробваме и ще докладвамМЪЖжжж написа:Човек требе да е много повреден или Японец за да ги яде /по-скоро осмуква/ бррррр...
МчИ кво пречи?Semiramis написа:като кажете, че слагате пилешки мръвки вътре и ще падна.
какво прачи...Зв. написа:МчИ кво пречи?Semiramis написа:като кажете, че слагате пилешки мръвки вътре и ще падна.
![]()
Може и дробчета пържени да се завиват в ориза...
Semiramis написа:
чакай пак да се намеся, където не ме питат.
Ти кво ся?bead_ написа: а ще е пържено месо, увито в лозови листа...
суши се прави и без нори (водораслите). по-готинко е с тях, но може и без.bead_ написа:чакай пак да се намеся, където не ме питат.4avdar4e написа:Вчера като си разсъждавах, стигнах до извода, че приличат на сърмички. И Зв. рече, че може и с лозови листа, вместо с водорасли. Ще пробваме и ще докладвамМЪЖжжж написа:Човек требе да е много повреден или Японец за да ги яде /по-скоро осмуква/ бррррр...
ти кво ся?Зв. написа:Ти кво ся?bead_ написа: а ще е пържено месо, увито в лозови листа...![]()
Нещо имаш против суровото пилешко ли?![]()
И какво точно е СУШИ???
основното при сушито е как да направиш ориза (внимавай за вида ориз, иска много миене и киснене преди варене) и оцета. Нори (водорасли) може и да не слагаш, а вместо уасаби хрян е ОК. Много удобно (и важно) е да имаш онази бамбукова постелка за завиването...4avdar4e написа:Вчера като си разсъждавах, стигнах до извода, че приличат на сърмички. И Зв. рече, че може и с лозови листа, вместо с водорасли. Ще пробваме и ще докладвамМЪЖжжж написа:Човек требе да е много повреден или Японец за да ги яде /по-скоро осмуква/ бррррр...
bead_ написа:Semiramis написа:
чакай пак да се намеся, където не ме питат.
тези водорасли е най-удачно да се заменят с листа от лапад.като кажете, че слагате пилешки мръвки вътре и ще падна.