умряла е една жена, която с удоволствие четях. и беше с такъв дух, и ... през ум не ми беше минавало ...е като ..нас. Ама съвсем нямам думи. Запомнила съм я. Сумати хора умряха, не я и познавам лично. И все пак я познавам. И хората научават от форума ... и... въобще. 20 страници с Бог да я прости. Тя умряла през пролетта още. Сега научават.
Не е забавна тема. И съвсем за без коментар
Не е забавна тема. И съвсем за без коментар
умряла е една жена, която с удоволствие четях. и беше с такъв дух, и ... през ум не ми беше минавало ...е като ..нас. Ама съвсем нямам думи. Запомнила съм я. Сумати хора умряха, не я и познавам лично. И все пак я познавам. И хората научават от форума ... и... въобще. 20 страници с Бог да я прости. Тя умряла през пролетта още. Сега научават.
Re: Не е забавна тема. И съвсем за без коментар
аз я познавахSemiramis написа:Погледнах в друг форум, в който надничам и просто не вярвам на очите си. Не пиша там от много отдавна, но влизам да прочета. И то отделни хора, които ме кефят.
и квооооооо
некви тъпи курви и педали които не я дишаха седнали опело да и правят
изрватеняци и пияници
кво искаш:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
това па е отделен въпросQuid написа:аз я познавахSemiramis написа:Погледнах в друг форум, в който надничам и просто не вярвам на очите си. Не пиша там от много отдавна, но влизам да прочета. И то отделни хора, които ме кефят.
и квооооооо
некви тъпи курви и педали които не я дишаха седнали опело да и правят
изрватеняци и пияници
кво искаш:-)
много бели и добри ставаме
и мазни
аз си казвам на мен как ми дойде
много я харесвах
Имаше подобна случка в готварския. Един пич с ник "Един", живееше в Холандия, пишеше много интересно, вечно около него се завихряше нещо.. Помагал ми е лично няколко пъти за разни преводи... И един хубав ден, чета, че нелепо си е отишъл. Наша възраст.. С малко дете... Това е положението. Стана ми ужасно мъчно, а не го познавах лично. Същото, което ти разказваш... 
та така, мили другарчета, явно.4avdar4e написа:Имаше подобна случка в готварския. Един пич с ник "Един", живееше в Холандия, пишеше много интересно, вечно около него се завихряше нещо.. Помагал ми е лично няколко пъти за разни преводи... И един хубав ден, чета, че нелепо си е отишъл. Наша възраст.. С малко дете... Това е положението. Стана ми ужасно мъчно, а не го познавах лично. Същото, което ти разказваш...
- Глас в пустиня
има си далавера и в умиранетоbead_ написа:въпросът е, че във форума няма да разберат. и като се почнат едни теми "едикойси кво се надува, че не пише" ... примерно...БоЕВ написа:Рано или късно всички ще си отидем от тоя свят.
особенно ако човек има да връща кинти на тоя и на оня
малиииииииииииии:rotfl24:
и това е вярно до някъде.bead_ написа:човека, ако има да връща кинти на определени тоя и оня... те сами ще се погрижат за умиранетоQuid написа:
има си далавера и в умирането
особенно ако човек има да връща кинти на тоя и на оня
малиииииииииииии:rotfl24:
забелязъл съм че към около нова година тези случки зачестяват.
поледица понеже има а и разни любовни истории стават
- Глас в пустиня
Какво го бърка форума - пуска се една тема с 24 листа съболезнования, високопарни речи, тинтириминтири и айде - това беше, дали ще се сети някой за тебе след два месеца да речем. Колко пъти споменахме Маг след оная тема със съболезнованията?bead_ написа:въпросът е, че във форума няма да разберат. и като се почнат едни теми "едикойси кво се надува, че не пише" ... примерно...БоЕВ написа:Рано или късно всички ще си отидем от тоя свят.
Маг не е писал в този клуб.БоЕВ написа:Какво го бърка форума - пуска се една тема с 24 листа съболезнования, високопарни речи, тинтириминтири и айде - това беше, дали ще се сети някой за тебе след два месеца да речем. Колко пъти споменахме Маг след оная тема със съболезнованията?bead_ написа:въпросът е, че във форума няма да разберат. и като се почнат едни теми "едикойси кво се надува, че не пише" ... примерно...БоЕВ написа:Рано или късно всички ще си отидем от тоя свят.
В 40-50 си го споменават и една негова тема непрекъснато се издърпва нагоре.
Последно промяна от Мнемозина на 28.11.07, 17:37, променено общо 1 път.
Panta rhei...
- Глас в пустиня
Прескачал е при нас. Много рядко прелитам над 40-50.Мнемозина написа:Маг не е писал в този клуб.БоЕВ написа:Какво го бърка форума - пуска се една тема с 24 листа съболезнования, високопарни речи, тинтириминтири и айде - това беше, дали ще се сети някой за тебе след два месеца да речем. Колко пъти споменахме Маг след оная тема със съболезнованията?bead_ написа:въпросът е, че във форума няма да разберат. и като се почнат едни теми "едикойси кво се надува, че не пише" ... примерно...БоЕВ написа:Рано или късно всички ще си отидем от тоя свят.
В 40-50 си го споменават и една негова тема непрекъснато се издърпва нагоре.
- Глас в пустиня
- snowprincess
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 19.12.08, 22:31, променено общо 1 път.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Мисля, че грешиш и много губиш, но това си е твой избор.Капинчо написа: Апропо, по аналогия с книгите аз си и създавам образ на пишещия във форума. Това е и една от причините да се въздържам да се запознавам на живо с клубари, защото най-често изградения в ума ми образ (бидейки измислен и схематичен) е по "красив" от живия и трябва да минат доста срещи докато започна да го възприемам като същия човещ от клуба.
Капинчо написа:Аз си мисля, че обикваме или намразваме хората от форумите по същия начин, по който обикваме и намразваме и героите от книгите. Разликата е, че във форумите героите сами създават характера си, а не са подвластни на "автор". Така както проливаме сълза когато любимия ни герой загине или "напусне" романа, ни става мъчно и за хората от форумите които губим физически или виртуално. Само дето тук емоцията е много по-силна, защото осъзнаваме, че макар да не познаваме този човек лично, той все пак е съществувал.Semiramis написа:Погледнах в друг форум, в който надничам и просто не вярвам на очите си. Не пиша там от много отдавна, но влизам да прочета. И то отделни хора, които ме кефят.
Апропо, по аналогия с книгите аз си и създавам образ на пишещия във форума. Това е и една от причините да се въздържам да се запознавам на живо с клубари, защото най-често изградения в ума ми образ (бидейки измислен и схематичен) е по "красив" от живия и трябва да минат доста срещи докато започна да го възприемам като същия човещ от клуба.
По подразбиране знам, че героят в книгата е умрял или измислен. Провя разлика с живи хора, които чета. Не успях да простя на О.Памук, че уби главния герой в средата на една книга. Така ме разтърси! Но това е различно. Говоря за живи хора и ги усещам така.
Аз не мисля като Капинчо, но много добре разбирам позицията му и за много моменти знам, че тях той е 100% прав. Просто не гледам 100-те, а по-малкия процент. Въпрос на гл. точка.Stranniche написа:Мисля, че грешиш и много губиш, но това си е твой избор.Капинчо написа: Апропо, по аналогия с книгите аз си и създавам образ на пишещия във форума. Това е и една от причините да се въздържам да се запознавам на живо с клубари, защото най-често изградения в ума ми образ (бидейки измислен и схематичен) е по "красив" от живия и трябва да минат доста срещи докато започна да го възприемам като същия човещ от клуба.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Гадност:(
Преди дни си мислех колко ли хора от клуба и за какво време биха се сещали за мен ако умра?
Как и дали биха разбрали?
Ще дойдат ли на погребението?
Преди дни си мислех колко ли хора от клуба и за какво време биха се сещали за мен ако умра?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Хайде спрете се вече!frisky lioness написа:Гадност:(
Какво искаш сега, да те зарадвам, като ти кажа, че бих се сещала дълго време и че бих дошла?
А ти ще ми върнеш ли жеста?
Това е абсурд някакъв, ще ви бия двете с Ести като тъпани!
Сигурно не трябва да го пускам, но... не, ще го пусна.
Имаше една песен "Весело беше на мойто погребение..."
Panta rhei...
До смърт ли ще ме биеш?:blum:Мнемозина написа: Това е абсурд някакъв, ще ви бия двете с Ести като тъпани!![]()
-
Дядо Капинчо
...
Не. Доживот.esti написа:До смърт ли ще ме биеш?:blum:Мнемозина написа: Това е абсурд някакъв, ще ви бия двете с Ести като тъпани!![]()
Не, не, как беше, до загуба на... абе избери си.
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
...
Ако ще е женски бой, предпочитам да ме биеш до смърт, а след това някой принц да ме съживява с изкуствено душане уста в уста.
Ън така.esti написа:Ако ще е женски бой, предпочитам да ме биеш до смърт, а след това някой принц да ме съживява с изкуствено душане уста в уста.
Panta rhei...
ако ще си пак без гащи - забрави за дишането...esti написа:Ако ще е женски бой, предпочитам да ме биеш до смърт, а след това някой принц да ме съживява с изкуствено душане уста в уста.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Капинчо написа:Почти си правStranniche написа: Ами за теб например очаквам да приличаш на дъщеря ми - млада, нежна, ефирна, естествено руса и със сини очи. Такава ли си или ще ме разочароваш?:winkw:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мнемозина написа:Хайде спрете се вече!frisky lioness написа:Гадност:(
Какво искаш сега, да те зарадвам, като ти кажа, че бих се сещала дълго време и че бих дошла?
А ти ще ми върнеш ли жеста?
Това е абсурд някакъв, ще ви бия двете с Ести като тъпани!![]()
Сигурно не трябва да го пускам, но... не, ще го пусна.
Имаше една песен "Весело беше на мойто погребение..."
няма
да
мога да ти върна жеста:-)
Ша мъ прощаваш:winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
ВинагиКапинчо написа:Ако дойда на твоето, ти после ще дойдеш ли на моето, мм?frisky lioness написа:
Дори ако съм първа, ще те "поема" като някой гид в отвъдното

Жеста да ме зарадваш, като ми кажеш същото имах предвид.frisky lioness написа::shocked: Ку умра първа
няма
да
мога да ти върна жеста:-)
Ша мъ прощаваш:winkw:
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Кажи за мен. Мен ме видя:-)Капинчо написа:Ами за теб например очаквам да приличаш на дъщеря ми - млада, нежна, ефирна, естествено руса и със сини очи. Такава ли си или ще ме разочароваш?:winkw:Stranniche написа:Мисля, че грешиш и много губиш, но това си е твой избор.Капинчо написа: Апропо, по аналогия с книгите аз си и създавам образ на пишещия във форума. Това е и една от причините да се въздържам да се запознавам на живо с клубари, защото най-често изградения в ума ми образ (бидейки измислен и схематичен) е по "красив" от живия и трябва да минат доста срещи докато започна да го възприемам като същия човещ от клуба.
Съвпадам ли?:blum::winkw:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ти ша си такъв "компот", че едва ли някой ще иска да тъ съживяваesti написа:Ако ще е женски бой, предпочитам да ме биеш до смърт, а след това някой принц да ме съживява с изкуствено душане уста в уста.
Пробвайте по-тихи и чисти методи. Например отровителство-като Снежанка:lol:

-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 19.12.08, 22:32, променено общо 1 път.