колко?

Е, ама като го сканирате и се получава това4avdar4e написа: Неговите творения са в топла есенна гама: жълто, зелено, кафяво...
4avdar4e написа:Неговите творения са в топла есенна гама: жълто, зелено, кафяво...maggot написа:За малко да попитам дали това не е творение на Прокопи докато си му надничал в памперсите, ма после видЕх подписа![]()
Кви сте ниЗки типове.doktorka написа:4avdar4e написа:Неговите творения са в топла есенна гама: жълто, зелено, кафяво...maggot написа:За малко да попитам дали това не е творение на Прокопи докато си му надничал в памперсите, ма после видЕх подписа![]()
:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
и определено много стимулират и все най различни сетива?
изобщо не е това. Картината символизира пролетта. Която е след зимата. Което се вижда добре на платното. В горния десен край е изтъкната спиралата на живота. Част от нея. Което символизира нейната непрекъснатост. С това авторът се е опитал да осмее някои свои съвременици, които са считали другояче. В останалата част на платното се виждат последователно:zmeu написа:колкото - толкова
личи си че нищо не разбирашmaggot написа: А по въпроса нищо не мога да кажа - не съм от хората дето да се възхищават на черна мазилка върху бял фон, освен ако не е върху къща
това е бяла мацаница на черен фон
за щте го мацна фрий+цветове по избор на клиентаЗв. написа:
колко?
Виж, не искам да ти секвам устрема, ама като кликнеш на линка, се вижда че картината се казва Faceless Madona (демек безлицеватаELBI написа: изобщо не е това. Картината символизира пролетта. ....
Такива ми ти работи...
е и?maggot написа:Виж, не искам да ти секвам устрема, ама като кликнеш на линка, се вижда че картината се казва Faceless Madona (демек безлицеватаELBI написа: изобщо не е това. Картината символизира пролетта. ....
Такива ми ти работи...мадона)
я пък този любопитко...Зв. написа:...КликнИ и тук!
Бъзикам те, веее! Ей, че докачливец си станАл, начи!ELBI написа: е и?
устремен съм към едни отчети и хич не можеш ми секна нищо. Нито пък някой друг, щото просто трябва да ги довърша, мамка им.
Мамин, златен той!Зв. написа: КликнИ и тук!
Пропусна: убавец!maggot написа:Мамин, златен той!Зв. написа: КликнИ и тук!
Ти са като Артър Дент започнасър Айвънхоу написа: Пропусна: убавец!
И: Къде е чаят?maggot написа:Ти са като Артър Дент започнасър Айвънхоу написа: Пропусна: убавец!. Защо трябва да споменаваме нещо дето е очевАдно? Като например - какъв студен ден е днес
ми не търся психоанализа, но ми е и напрегнато от бачкането, и със сериозни проблеми наоколо (за жалост здравословни) и в един момент като видях, че хубавите намерения или идеи могат да се видят доста превратно... Е - аз наистина не трябваше да се връзвам по-рано на простотии, но пък се извиних за това.maggot написа:Бъзикам те, веее! Ей, че докачливец си станАл, начи!ELBI написа: е и?
устремен съм към едни отчети и хич не можеш ми секна нищо. Нито пък някой друг, щото просто трябва да ги довърша, мамка им.
И аз винаги съм свързвал второто емотиконче с теб...Зв. написа:ОУбаче, има една снимка, дето е пряко свидетелство, защо, неправилно сте кръстилИ едно аватарчеmaggot написа:Ти са като Артър Дент започнасър Айвънхоу написа: Пропусна: убавец!.
"звеневия", а не друго аватарче...
Щот първото е по-готино, за тФа. И щот второто и аз мога да бъда - и без това почна да ми никне брадаЗв. написа: ОУбаче, има една снимка, дето е пряко свидетелство, защо, неправилно сте кръстилИ едно аватарче"звеневия", а не друго аватарче...
Е, значи много.ELBI написа: изобщо не е това. Картината символизира пролетта. Която е след зимата. Което се вижда добре на платното. В горния десен край е изтъкната спиралата на живота. Част от нея. Което символизира нейната непрекъснатост. С това авторът се е опитал да осмее някои свои съвременици, които са считали другояче. В останалата част на платното се виждат последователно:
Страхът и ужасът от наказанието
Любовта и мечтите на хората
Страданието опониращо на престъплението
Патката на лелята на съседа
Такива ми ти работи...
Не знаех, съжалявам за проблемите - дано скоро да се решат и то успешно.ELBI написа:ми не търся психоанализа, но ми е и напрегнато от бачкането, и със сериозни проблеми наоколо (за жалост здравословни) и в един момент като видях, че хубавите намерения или идеи могат да се видят доста превратно... Е - аз наистина не трябваше да се връзвам по-рано на простотии, но пък се извиних за това.
ала си имам максима - напред и всичко, което е пред човека е по-добро, по-хубаво и по-стойностно от кофтито минало! Поради което не се гледа миналото и лошото.
Капинчо написа:На мен ми прилича на пишката на един индус дето вдигаше тежести с нея.
Мъдаааа.
Не, че да ти троша хатъра и аз ама тва са на Зв. хайдушките мустаци от времето на първия Уудсток.maggot написа:Виж, не искам да ти секвам устрема, ама като кликнеш на линка, се вижда че картината се казва Faceless Madona (демек безлицеватамадона)
КолкотоЗв. написа:
колко?

Той тогава бил ли е изобщо и искра в погледа на родителите си?Житената Питка написа: Не, че да ти троша хатъра и аз ама тва са на Зв. хайдушките мустаци от времето на първия Уудсток....
Чакаме го да го доставиш. В противен случай ще трябва да го доставяме самиЗв. написа:
Абе кво станА с обещаното прасенце?
Точно това имах предвид. И тъй като 100% няма жена (не знам каква трябва да си за да му вържеш на тоя), значи е нещастник. А и да има - пак е нещастник, щото му кръшкаКапинчо написа:... Не знам дали "въжето" в този си вид може да му служи по предназначение.