МЪЖжжж написа:б@си... звънни да мислим заедно беDark Lady написа: ски, секс, сняг.....
мечтите са все още безплатни....нда....мечтая си аз, т.е. мисля си аз.....ох....ад и ужас.....
добре че е форума в този миг щото ще закрещя след малко
Да, да и аз мисля за това. И всеки път се сещам за "съветите за лосиона за слънце" и как никога няма да те настигне това което си мислиш, а ще е нещо друго. И ми ства по- страшно. Тва фантазията може да е самоубийствено нещоsnowprincess написа:напоследък си мисля, че ако в катастрофа умрем и двамата (причина са тия всекидневни новини и гледката по пътищата) няма да има кой да гледа дребните, щото родителите ми са много възрастниvyara написа:най-често мислите напоследък?
...отколкото за несбъднати" Св. София/ако се не лъжа/ и щото съм го пробвала вече...Dark Lady написа:щото си е страшничкоПипи написа:Аз се опитвам да се разбера защо се плаша когато видя, че фантазиите ми са на път да станат реалност
кзвам си "А сега де....."
и се сещам за мотото с което почва една книжка на Т.Капоти "Повече сълзи се проливат заради сбъднатите молитви....."
Седя си и си мисля. Седя си и си мисля.vyara написа:най-често мислите напоследък?

Ако е минало заминало никак не трябва да постъпва.frisky lioness написа:
Съвсем скоро си мислех как трябва да постъпи човек ако научи някаква неприятна истина/тайна за много близък нему човек
Ндаааа. Замислях се за това дали да разговаряме, но едва ли....След като съм го научила от друго място...Значи на човекът не му се говори. Не и с мен. И по-добре...Неловко е някакesti написа:Ако е минало заминало никак не трябва да постъпва.frisky lioness написа:
Съвсем скоро си мислех как трябва да постъпи човек ако научи някаква неприятна истина/тайна за много близък нему човек
Аз така направих.
Разбрах само основното - не пожелах подробности.
Предпочитам да не мисля.
А човека ми е толкова близък, че няма тайна/истина и въобще сила която да ми промени по някакъв начин мнението и обичта към него.
Дори сега я обичам повече.
А "тайната" беше наистина кошмарна.

забравяшfrisky lioness написа:
Е, не успях да го измисля