Ааа, тва ли. Вече можеш да се чувстваш напълно зарадванеМнемозина написа:Жеста да ме зарадваш, като ми кажеш същото имах предвид.frisky lioness написа::shocked: Ку умра първа
няма
да
мога да ти върна жеста:-)
Ша мъ прощаваш:winkw:
Не е забавна тема. И съвсем за без коментар
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Не е забавна тема. И съвсем за без коментар

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Стига, бе...Капинчо написа:
Мчи то направо да тръгваме! Кво съ мотаме още из тоя клуб?
Млади сме още.
Ще липсваме на страшно много хора

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 19.12.08, 22:38, променено общо 1 път.
което си е верно, верно си е, но добре, че пропусна аватара на юрото...Капинчо написа:...
Определено не. Ама аз си те представях само от кръста надолу (аватарите оказват силно влияние).
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Сега не знам дали така:lol::lol::lol: или такаКапинчо написа:
Определено не. Ама аз си те представях само от кръста надолу (аватарите оказват силно влияние).
Как тогава успя при тази фтичка на аватара на странничето да си я представиш руса и ефирна

- Глас в пустиня
Ама тва ти ли...с тупаници...не...не съм очаквал такава агресия от теб...Мнемозина написа: Това е абсурд някакъв, ще ви бия двете с Ести като тъпани!![]()
Побойничка - разбойничка!:blum:
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 19.12.08, 22:39, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 19.12.08, 22:39, променено общо 2 пъти.
Ми ядосват ме!БоЕВ написа:Ама тва ти ли...с тупаници...не...не съм очаквал такава агресия от теб...Мнемозина написа: Това е абсурд някакъв, ще ви бия двете с Ести като тъпани!![]()
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Щот аз и кат дърта ша съм готина:blum::winkw::lol::lol:Капинчо написа:Че, то и ти като одъртееш за кво си ми да ми ставаш гид:blum:frisky lioness написа:Стига, бе...Капинчо написа:
Мчи то направо да тръгваме! Кво съ мотаме още из тоя клуб?
:shocked:
Млади сме още.
Ще липсваме на страшно много хора

Тя не е виновна - аз съм.БоЕВ написа:Ама тва ти ли...с тупаници...не...не съм очаквал такава агресия от теб...Мнемозина написа: Това е абсурд някакъв, ще ви бия двете с Ести като тъпани!![]()
То кво друго освен боя да си изпрося аз....
по-правилно е да попиташ какво трето...esti написа:...То кво друго освен боя да си изпрося аз....
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
няма да питам...ELBI написа:по-правилно е да попиташ какво трето...esti написа:...То кво друго освен боя да си изпрося аз....
сега видях в коя тема сме.
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 19.12.08, 22:39, променено общо 1 път.
Спокойно.esti написа:няма да питам...ELBI написа:по-правилно е да попиташ какво трето...esti написа:...То кво друго освен боя да си изпрося аз....
сега видях в коя тема сме.
Нищо лошо няма.
От смъртта се бяга със смях.
Семирамида е чела Декамерон.
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ако това определяше отношението ми към хората, трябваше все сама да си ходя/говоря/общувамКапинчо написа:А питаш ли ме мене? Ако бях написал, че си по красива, отколкото съм си те представял лошо, обратното още по-лошо. Веднага ще стана персона нон грата и кауза пердута.frisky lioness написа:
Сега не знам дали така:lol::lol::lol: или такада направя
Шегувах се.
Затова ти казах, че аз отивайки на среща с непознат клубар нямам никакви очаквания:winkw: Почти никога не съм се разочаровала:-)

- snowprincess
и аз тожеfrisky lioness написа:
Затова ти казах, че аз отивайки на среща с непознат клубар нямам никакви очаквания:winkw: Почти никога не съм се разочаровала:-)

-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 19.12.08, 22:42, променено общо 2 пъти.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не е било шегаКапинчо написа:
Бе то и ние с жената се шегувахме, ама на, сега две гърла повече.
СИрИозна работа ще да е било:-)

Благодаря.frisky lioness написа:Ааа, тва ли. Вече можеш да се чувстваш напълно зарадванеМнемозина написа:Жеста да ме зарадваш, като ми кажеш същото имах предвид.frisky lioness написа::shocked: Ку умра първа
няма
да
мога да ти върна жеста:-)
Ша мъ прощаваш:winkw:
Panta rhei...
- Stranniche
- Обратна връзка:
Ами тогава, Капинчо, няма да се виждаме.4avdar4e написа:Почти си правКапинчо написа: Ами за теб например очаквам да приличаш на дъщеря ми - млада, нежна, ефирна, естествено руса и със сини очи. Такава ли си или ще ме разочароваш?:winkw:
Сърце не ми дава да ти причиня такова разочарование!
Много е смешно, ама първите хора, които видях от клуба (изключвам Аве, когото си го познавах и който единствено и само е виновен за заболяването ми от зочовщинаStranniche написа: Ами тогава, Капинчо, няма да се виждаме.
П.П. Дано не ме попитат как съм си ги представяла
Аз пък никакви физиономии не съм си представяла.4avdar4e написа:Много е смешно, ама първите хора, които видях от клуба (изключвам Аве, когото си го познавах и който единствено и само е виновен за заболяването ми от зочовщинаStranniche написа: Ами тогава, Капинчо, няма да се виждаме.
Сърце не ми дава да ти причиня такова разочарование!) бяха Рем и Грийн. Туй преди 5 години някъде, на един чудесен обяд, който все още си спомням като вчера. И си бях нарисувала някакви физиономии в главата си
Нищо общо с това, което видях
От тогава престанах да си представям клубарите, защото разбрах колко е смешно и глупаво. И никой не ме разочарова
Всъщност винаги повече ме е интересувало излъчане, енергия, поведение, темперамент... ей това исках да разбера дали съвпада - и то май винаги съвпада.
Пак ще кажа, че тук се виждат повече неща от човека, отколкото при реални срещи. Според мен поне.
Panta rhei...
Мииии, млада и глупава бях тогаваМнемозина написа: Аз пък никакви физиономии не съм си представяла.![]()
Всъщност винаги повече ме е интересувало излъчане, енергия, поведение, темперамент... ей това исках да разбера дали съвпада - и то май винаги съвпада.
Пак ще кажа, че тук се виждат повече неща от човека, отколкото при реални срещи. Според мен поне.
Винаги съм си мислила, че всъщност тук имаме едно ужасно концентрирано общуване, нещо което в реала едва ли е постижимо, освен след години, и то пак с много уговорки... Пък и все се виждаме по много народ, кое по-напред да си кажеш и с кого?!? А дет викаш, писаното оставя следи
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 19.12.08, 22:40, променено общо 1 път.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Аз пък не съм си представяла физически хората от клуба. И все пак се изненадах, когато видях един от тях - защото в нета той се беше самоописал като страховит, тъмен балкански субект, а се оказа един много симпатичен, фин човек /какъвто всъщност подозирах че е:winkw:/.4avdar4e написа: Много е смешно, ама първите хора, които видях от клуба (изключвам Аве, когото си го познавах и който единствено и само е виновен за заболяването ми от зочовщина) бяха Рем и Грийн. Туй преди 5 години някъде, на един чудесен обяд, който все още си спомням като вчера. И си бях нарисувала някакви физиономии в главата си
Нищо общо с това, което видях
От тогава престанах да си представям клубарите, защото разбрах колко е смешно и глупаво. И никой не ме разочарова
- Stranniche
- Обратна връзка:
Била съм и по-ефирна...Капинчо написа:Е, ако не си ефирна, ще го преживея:lol:Stranniche написа: Ами тогава, Капинчо, няма да се виждаме.
Но май се отклонихме доста от темата.
- Stranniche
- Обратна връзка:
"Ако умрам ил загина,Мнемозина написа:Хайде спрете се вече!frisky lioness написа:Гадност:(
Преди дни си мислех колко ли хора от клуба и за какво време биха се сещали за мен ако умра?
Как и дали биха разбрали?
Ще дойдат ли на погребението?
Какво искаш сега, да те зарадвам, като ти кажа, че бих се сещала дълго време и че бих дошла?
А ти ще ми върнеш ли жеста?
Това е абсурд някакъв, ще ви бия двете с Ести като тъпани!![]()
Сигурно не трябва да го пускам, но... не, ще го пусна.
Имаше една песен "Весело беше на мойто погребение..."
немой да ме жалите -
напийте се с руйно вино,
строшите ги чашите.
..... хоро да заиграте".
Не искам да имам погребение. Струва ми се, че такова мероприятие не е приятно за никого. А и не искам последният спомен за мен да е като труп.
Бих предпочела прахът ми да бъде пръснат над Рила.
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 19.12.08, 22:40, променено общо 1 път.
А аз съм имала случаи в които съвсем несъзнателно някакъв образ ми влиза в главата и след това се оказва съвсем едно към едно с реалния.Мнемозина написа:
Аз пък никакви физиономии не съм си представяла.![]()
На моменти наистина съм ясновидка.
Тук не съм съвсем сигурна, но моя опит е нищожен, затова ще си замълча.Пак ще кажа, че тук се виждат повече неща от човека, отколкото при реални срещи. Според мен поне.