Нощес сънувах,
-
Дядо Капинчо
- сър Айвънхоу
Re: Нощес сънувах,
Значи, че не сме ти достатъчни за разгръщане на възможностите ти!Капинчо написа:че са ме взели в сценарния екип на Шоуто на Слави. Бях гвоздея на програмата и всички сценаристи, най вече сценаристките много ми се радваха.
Какво значи този сън?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
сър Айвънхоу написа:Значи, че не сме ти достатъчни за разгръщане на възможностите ти!Капинчо написа:че са ме взели в сценарния екип на Шоуто на Слави. Бях гвоздея на програмата и всички сценаристи, най вече сценаристките много ми се радваха.
Какво значи този сън?
съзнанието му е пречупило вчерашния пост за участие в кОнкурса за сценаристи, който пусна Пенчо. Обаче правилно си е отбелязал, че с вулгаризми при Слави по-може.
А и както винаги съм казвала - този сън, а и другите, издават проблеми с майката. Ако не с нея- с бащата. Ако не е от детството ... значи е от настоящето ...и така за дебрите на нетското и не само съзнание и безсъзнателно
Че те очаква творческо вдъхновени епрз новата 2008?Капинчо написа:че са ме взели в сценарния екип на Шоуто на Слави. Бях гвоздея на програмата и всички сценаристи, най вече сценаристките много ми се радваха.
Какво значи този сън?
ПС. Мисля, Славчо има 1 (една) сценаристка.
Сичко останало са сценаристи...
Ама ти фърли един поглед на финалните надписи, все пак...
-
Дядо Капинчо
Ти си добре.Капинчо написа:че са ме взели в сценарния екип на Шоуто на Слави. Бях гвоздея на програмата и всички сценаристи, най вече сценаристките много ми се радваха.
Какво значи този сън?
Аз пък като дойдох на работа тази сутрин, колежката ми вика - сънувах лош сън с тебе. Обажда ми се значи някакъв полицай и пита: при вас ли работи Вяра. После ще ви кажа за катастрофата.
Ама това си е неин сън, да се оправя!
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Капинчо написа:Нима Ваша милост иска да каже, че съм си позволил някъде да бъда вулгарен, демек прост и груб селяндур????:eek:Semiramis написа:сър Айвънхоу написа:Значи, че не сме ти достатъчни за разгръщане на възможностите ти!Капинчо написа:че са ме взели в сценарния екип на Шоуто на Слави. Бях гвоздея на програмата и всички сценаристи, най вече сценаристките много ми се радваха.
Какво значи този сън?нтц
съзнанието му е пречупило вчерашния пост за участие в кОнкурса за сценаристи, който пусна Пенчо. Обаче правилно си е отбелязал, че с вулгаризми при Слави по-може.
о...на наша милост днес не и е до замазване на исках да кажа - не исках да кажа
цветисти препратки правим доста, не само ти.
Капинчо написа:И правилно. Който сънува да си тегли последствията.vyara написа:Ти си добре.Капинчо написа:че са ме взели в сценарния екип на Шоуто на Слави. Бях гвоздея на програмата и всички сценаристи, най вече сценаристките много ми се радваха.
Какво значи този сън?
Аз пък като дойдох на работа тази сутрин, колежката ми вика - сънувах лош сън с тебе. Обажда ми се значи някакъв полицай и пита: при вас ли работи Вяра. После ще ви кажа за катастрофата.Било гаден сън общо взето.
![]()
Ама това си е неин сън, да се оправя!
По този повод - една жена разказва съня си:
Сънувам, че се прибирам късно вечерта. След мен върви някакъв мъж.
Аз ускорявам и той ускорява. Аз завивам и той завива.
Аз се затичах и той се затича.
Спрях, обърнах се и го попитах направо:
- Защо ме преследвате?
- Откъде да знам, ма, нали ти ме сънуваш!
всички отговори са в теб и ти го знаеш
нали се сещаш, че сега трябва да си признаеш защо си сънувал?
Означава следното: гладна кокошка просо сънува.Капинчо написа:....Бях гвоздея на програмата и всички сценаристи, най вече сценаристките много ми се радваха.
Какво значи този сън?
-
Дядо Капинчо
аз колко аванс имам, че като ти отперя 6-7 не знам дали ще черпиш или ще се цупишКапинчо написа:Втори път се плашиш да не се обидя. аз от шеги не се обиждам и мисля, че правя разлика между шега и сарказъм.Mila написа:Означава следното: гладна кокошка просо сънува.Капинчо написа:....Бях гвоздея на програмата и всички сценаристи, най вече сценаристките много ми се радваха.
Какво значи този сън?[това е на шега, да не вземеш да се обидиш ся:winkw:]
Та шегувкай се с мене смело. Извинена си за 34 шеги напред.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Капинчо написа:
Втори път се плашиш да не се обидя. аз от шеги не се обиждам и мисля, че правя разлика между шега и сарказъм.
Та шегувкай се с мене смело. Извинена си за 34 шеги напред.
Добре, разбрах.
И аз сънувах сън, който пак така се тълкува (гладна кокошка ...) - правех някакви неща, и след всяко действие намирах по една карта таро с точно предсказание какво предстои - правех го и намирах следващата... и ми беше едно такова спокойно, спокойно...
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
-
Дядо Капинчо
как що... казваш "...ако ми го отперят (бррр, не дай Боже), не правя баница, а късам глави."Капинчо написа:Пенчо ма, Елби що се търкаля от смях? Каква е смешката, че не паля?Пенчо Заека написа:Тва значи, че си се пробвал и сега предизвикваш съдбата!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Глас в пустиня
Маниги тея, те те лъжат!
Че си сънувал шоуто - сънувал си го! Но не самото шоу, а конкурса танцувай с мен 2. Че са ти се радвали - радвали са ти се! Но не сценаристките, а участничките в конкурса. Че са те избрали - избрали са те! Но не за сценарист, а за декор, като колец/пилон около който да се усукват танциорките.
Давай са пет кинти и шъ ти кадвам кво шъ сънуваш довечера.
Че си сънувал шоуто - сънувал си го! Но не самото шоу, а конкурса танцувай с мен 2. Че са ти се радвали - радвали са ти се! Но не сценаристките, а участничките в конкурса. Че са те избрали - избрали са те! Но не за сценарист, а за декор, като колец/пилон около който да се усукват танциорките.
Давай са пет кинти и шъ ти кадвам кво шъ сънуваш довечера.
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
- Глас в пустиня