Тука моя милост говори за дзен.

Все същите
Аватар
Green Light

Re: Тука моя милост говори за дзен.

Мнение от Green Light »

Semiramis написа:

( от 4 до 10 % Светлина)

(между 10 и 45% Светлина)

(между 45 и 62% Светлина)

(между 62 и 73% Светлина)

(между 74 и 83% Светлина)

(между 84 и 95% Светлина)

(от 95 до 100% Светлина)
Сори, обещавам да се концентрирам и да го прочета и коментирам, понеже ми е интересно. Обаче първото което ми идва наум при такива текстове е "Бе как маа му стара ги смятат процентите?"
"С хед енд шолдърс косата ви е до 43 процента по- здрава" Ма как бе? Аз ги смятам 39 максимум 41.
Не се сърди - тва съм аз! На една умност три глупости. На бас че и Буда под онова дърво повечето време е мислил "Муха! На листото има муха! Е как да и еба майката се държи с тия мънички кратчета" Ама отвреме навреме се е стрескал и пак за живота и вселената, и така.
Аватар
Semiramis

Re: Тука моя милост говори за дзен.

Мнение от Semiramis »

Green Light написа:
Semiramis написа:

( от 4 до 10 % Светлина)

(между 10 и 45% Светлина)

(между 45 и 62% Светлина)

(между 62 и 73% Светлина)

(между 74 и 83% Светлина)

(между 84 и 95% Светлина)

(от 95 до 100% Светлина)
Сори, обещавам да се концентрирам и да го прочета и коментирам, понеже ми е интересно. Обаче първото което ми идва наум при такива текстове е "Бе как маа му стара ги смятат процентите?"
"С хед енд шолдърс косата ви е до 43 процента по- здрава" Ма как бе? Аз ги смятам 39 максимум 41.
Не се сърди - тва съм аз! На една умност три глупости. На бас че и Буда под онова дърво повечето време е мислил "Муха! На листото има муха! Е как да и еба майката се държи с тия мънички кратчета" Ама отвреме навреме се е стрескал и пак за живота и вселената, и така.

:lol::lol::lol:
о, то си беше дълго, та реших да не натрапвам кометар, ма поне емотки можех да сложа.
всъщност те занасях, да не вземеш да удариш 100-те %

:-) чети другото като ти остане време. тук-там има по нещо, а аз освен че не врявам на чужди проценти, не вярвам и на един източник. какво да се прави - аз пък съм си такава.
Пък това за Буда беше гадно...този виц за мухата ми е любим, но той е бил повече от просто мъж .. надявам се, или не всъщност.

:lol:
Публикувай отговор