Победа на волей !!!
Победа на волей !!!
току що им го вкарахме 3-тия гейм на Русия и бием с 3:2
Айде наште!!!
Айде наште!!!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Глас в пустиня
аз този път от суеверие не гледах, след като пропуснах по други причини 1 гейм, който разбрах, че наште спечелиха. Тази седмица - едно се печели (около мен), друго се губи, но се радвам много, че сега имаме реални шансове за 3-тото място и класиране на олимпиадата. Японците не са силни, но ние ще сме изморени утре, но трябва да се внимава накрая с Аржентина!!!Пипи написа:УРААААА!
Гледах гейм и половина и бях сигурна че ще ги отнесем!
Голям кеф!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
-
Дядо Капинчо
Така си е, но надали руснаците ще се дадат на американците. Еле пък ако утре Бразилия бие Русия, тогава ако Русия не бие последния ден - тя отпада.Green Light написа:Сега трябва ли руснаците да бият Америка? 3:2 не е ли пирова победа, понеже американците може да ги бият три на нула и тогава прощай григорий.
Най-гадния вариант за нас е утре Русия да бие Бразилия и след това да падне с повече точки от САЩ, след което 4-те страни ще са с по 2 загуби, но май Бразилия и Русия са с най-добри точкови показатели.
Вероятността на този етап руснаците да не играят яко с Щатите за победа е малка, защото си рискуват класирането на олимпиадата. Макар и техния да е мач след нашия с Аржентина, когато ще се знае и теоретично дали и кой може да се класира.
- Глас в пустиня
десетки семейства ще повтарят тези дни, че всеки е долен пияница...Quid написа:това е добре че бихме тия долни пияници:-)
даже аз ... уджас, днес сутринта, като тапицерът ми врътна номер го заклеймих като такъв (а той си е и такъв, освен всичко май...)
некви компенсации ще даваш, ако някой затъне в конфликт заради използван израз, набит му в главата от архонт Куид
Re: Победа на волей !!!
МНОГО МЕ КЕФЯТ ТИЯ МОМЧЕТА!ELBI написа:току що им го вкарахме 3-тия гейм на Русия и бием с 3:2
Айде наште!!!
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
По край тези твои теми и коментари, започвам да си мисля, че ти плащат за да гледаш ТВ (или квото там гледаш)ELBI написа:току що им го вкарахме 3-тия гейм на Русия и бием с 3:2
Айде наште!!!

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
топспорт - рефреш или гонг-рефрешfrisky lioness написа:По край тези твои теми и коментари, започвам да си мисля, че ти плащат за да гледаш ТВ (или квото там гледаш)ELBI написа:току що им го вкарахме 3-тия гейм на Русия и бием с 3:2
Айде наште!!!
Технологии, фриски, технологии - стават за секунди нещата ;)
Преди малко бихме и Джапанките с 3:1, та утре остава "Не плачи за мен Аржентина" 
А кариоките са отвяли руснаците, дето вчера не се били впечатлили от нас, били сме били стандартни, нищо особено... с 3:0. Ако утре и американците не ги впечатлят по същия начин, русия ще трябва да ходи на турнира в Истанбул
А кариоките са отвяли руснаците, дето вчера не се били впечатлили от нас, били сме били стандартни, нищо особено... с 3:0. Ако утре и американците не ги впечатлят по същия начин, русия ще трябва да ходи на турнира в Истанбул
наздраве!!!Quid написа:знаеш кво ще кажа нали:blum:
Днес се надявам да си в готино настроение
Аз свърших работа за целия китайски народ, след трудно ставане тази сутрин, но то ще е лесно в сравнение с утрешното, но пък тогава ще празнувам 2 победи - на националите и на отбора на народа - великия Левски
не се радвай ако падне цска
аз тогава не пиша по 3-4 дни:blum:
аз съм си в настроение всеки ден бре:-)
нищо не свърших днеска
имах желание ама не стаааа
лек анонс само и като видях че нещата вървят на ебем ти страна прибрах платната:-)
и кривнах у първия по споко залив:rotfl24:
иначе ...
бачкане ме чака доста
но няма срокове ,няма нищооооооооо
от тук до хоризонтина и обратно:rotfl24:
аз тогава не пиша по 3-4 дни:blum:
аз съм си в настроение всеки ден бре:-)
нищо не свърших днеска
имах желание ама не стаааа
лек анонс само и като видях че нещата вървят на ебем ти страна прибрах платната:-)
и кривнах у първия по споко залив:rotfl24:
иначе ...
бачкане ме чака доста
но няма срокове ,няма нищооооооооо
от тук до хоризонтина и обратно:rotfl24:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Green Light
Целият ти пост е верен само "Левски" да се чете "Славия"ELBI написа:наздраве!!!Quid написа:знаеш кво ще кажа нали:blum:
Днес се надявам да си в готино настроение
Аз свърших работа за целия китайски народ, след трудно ставане тази сутрин, но то ще е лесно в сравнение с утрешното, но пък тогава ще празнувам 2 победи - на националите и на отбора на народа - великия Левски