Пасиви: + 10 кила... но като се има впредвид, че преди бях 57 при 175 см. ръст
Активи: много са
п.п. наздраве, аз почти са излекувах от безалкохолната си болест:rotfl24:
бравос! Тази година жената също спря цигарите и в къщи е определено по-хубава атмосфера. И не наддадеКент написа:без цигари. То не било трудно ве
Пасиви: + 10 кила... но като се има впредвид, че преди бях 57 при 175 см. ръстможе би начи съм приел човешки форми вече
активите са повече личниQuid написа:кви са активите аз не разбрах
ако не ти е проблем а ги драсни
може и да се навия
Браво - поздравления!Кент написа:без цигари. То не било трудно ве
Пасиви: + 10 кила... но като се има впредвид, че преди бях 57 при 175 см. ръстможе би начи съм приел човешки форми вече
Честито и за първото и за второто.Кент написа:без цигари. То не било трудно ве
Честито и за първото и за второто.
А на аватара не си ли с цигара, а?Кент написа: мерси, аз имам 168 порока
тъй че ся дишам по свободно
И аз врътнах два месеца.Кент написа:без цигари. То не било трудно ве
давай ПиткинИ аз врътнах два месеца.
На фона на това което спечелих минусите са нищожни.
Аха. Разбрах. Пурата значи и тя е астрална.Кент написа: 1. тва е пура
2.тва не съм аз
3. тва е астралното ми тяло
Чудесно! Наистина много се радвам, като чуя такива неща! Честит юбилей!Кент написа:без цигари. То не било трудно ве
Капинчо написа:Какво значи "слюноотделянето там, където е необходимо?Semiramis написа:спирането на цигарите подобрява слюноотделянето там, където е необходимо.
и прави изпълняването на едни ...хм.... такива неща ..по-приятно...за тези, които си могат малко...
В контекста на следващия ред имам някакви асоциации, но мисля, че там не се нарича слюноотделяне, макар, че става въпрос пак за устни ...
Кои са тези дето могат малко и що не си пият сините хапчета?
И кво общо има всичко това с пушенето освен в следния случай:
Приятелки. Едната пита другата:
- Ти след секс пушиш ли?
- Мчи не съм се поглеждала - свежда поглед към чатала другата.

погледни го от хубавата страна - имаш оправдание да си подмениш гардероба!!!!:winkw:frisky lioness написа: Тази сутрин бях крайно неприято изненадана от невъзможността да влезна в дънките, които си бях приготвила от вечерта:blink::shocked::shy::(:crying:
Да не постиш?frisky lioness написа:ДотОре, аз пасивите ги имам и без да съм спирала цигарите
или
по-точно, защото не съм спирала алкохола (м@мицата му:mad:)![]()
Тази сутрин бях крайно неприято изненадана от невъзможността да влезна в дънките, които си бях приготвила от вечерта:blink::shocked::shy::(:crying:
Това почти никога не е причина за мен да си променям гардероба. Купувам дерехи само тогава, когато мога да си го позволя и в случаите, когато нещо ме е грабнало от пръв поглед. Това, което ми е малко остава като стимулbead_ написа:погледни го от хубавата страна - имаш оправдание да си подмениш гардероба!!!!:winkw:frisky lioness написа: Тази сутрин бях крайно неприято изненадана от невъзможността да влезна в дънките, които си бях приготвила от вечерта:blink::shocked::shy::(:crying:

Тези пости ги пропуснахRemmivs написа:Да не постиш?frisky lioness написа:ДотОре, аз пасивите ги имам и без да съм спирала цигарите
или
по-точно, защото не съм спирала алкохола (м@мицата му:mad:)![]()
Тази сутрин бях крайно неприято изненадана от невъзможността да влезна в дънките, които си бях приготвила от вечерта:blink::shocked::shy::(:crying:

супер, значи пак го гледаш от хубавата страна. даже от по-хубавата:winkw:frisky lioness написа:Това почти никога не е причина за мен да си променям гардероба. Купувам дерехи само тогава, когато мога да си го позволя и в случаите, когато нещо ме е грабнало от пръв поглед. Това, което ми е малко остава като стимулbead_ написа:погледни го от хубавата страна - имаш оправдание да си подмениш гардероба!!!!:winkw:frisky lioness написа: Тази сутрин бях крайно неприято изненадана от невъзможността да влезна в дънките, които си бях приготвила от вечерта:blink::shocked::shy::(:crying:. Винаги успявам да влезна отново в такива дрехи
:lol::lol:
Ахъмbead_ написа:супер, значи пак го гледаш от хубавата страна. даже от по-хубавата:winkw:

Мръфките ок, ма баниците.... Ма като те знам къф си тънкофин мое и торти да блъскаш се тая.frisky lioness написа:Тези пости ги пропуснах
Блъскам баници и мръФки на поразия, чак ме е срам от мене си
(и после се чудя що така се получава с парцалките:blink::shocked::lol::lol:)
Никога не съм фитнесирала, щот едно-две случайни посещения в зала за билдване на бодите, не се броятRemmivs написа:
А аз ти говорех за другите пости - занемарила си фитнеса може би...

Не, не точно това.frisky lioness написа:Никога не съм фитнесирала, щот едно-две случайни посещения в зала за билдване на бодите, не се броят
Ако това си имал на предвид:-):winkw:
Така предположих, но понеже на беше употребил кавички, та си помислих,че..... фитнесаRemmivs написа:Не, не точно това.frisky lioness написа:Никога не съм фитнесирала, щот едно-две случайни посещения в зала за билдване на бодите, не се броят
Ако това си имал на предвид:-):winkw:За друго въздържание говорех...