Много, ама много ви съ молъ, без да ме считате за буквояд да поправите "в" на "във" в изречението "Връщане в форума" (което се вижда при личните бележки). Ще съм ви признателна, щото такаааа страшно ми боде очите, че... Срам, срам, ама да си помоля!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Бабите ни са пишели "въ", ако искате да знаете, и то въ всички случаи.
Ако го върнат това, да ти кажа, на доста народ ще му се облекчи живота, еле па на тия дето имаме взимане-даване с Чавето :rotfl24::rotfl24:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Remmivs написа:
Ма аз гледах де ма не го скивах тва. Да грепим ли сорса?
В съобщенията, които се появават след пращане на лична бележка.
Яй ся да ми обАсниш кво е "грепим сорса"?
Не, бе, хич даже не е важно, ама пусто съм уврЕдена...
Виж ся, на мен не ми излиза такова. Кажи на каква тема си, явно е до тема (под тема имам предвид Стил на борда - онова дето си го нагняввяш в профила)
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Бабите ни са пишели "въ", ако искате да знаете, и то въ всички случаи.
Ако го върнат това, да ти кажа, на доста народ ще му се облекчи живота, еле па на тия дето имаме взимане-даване с Чавето :rotfl24::rotfl24:
Е да, ама точно това не щат.
Само за пълния член има някакви напъни от време на време да се премахва, обаче ние с Чавето като Раймонда Диен седим и не позволяваме.
Мнемозина написа:Е да, ама точно това не щат.
Само за пълния член има някакви напъни от време на време да се премахва, обаче ние с Чавето като Раймонда Диен седим и не позволяваме.
Мнемозина написа:
Само така си мислите.
Аз отдавна съм го премахнала и вие не можахте да ми попречите.
maggot написа:
Виж ся, на мен не ми излиза такова. Кажи на каква тема си, явно е до тема (под тема имам предвид Стил на борда - онова дето си го нагняввяш в профила)
GreenTech
Мани, бе, няма значение, ще си затварям очите като пускам биляжка
Мнемозина написа:Е да, ама точно това не щат.
Мхмъ... Къде седите? Какво не позволявате?
Абе ей!
На релсите седим, къде другаде.
А ти какво си помисли?
Мнемозина написа:
Само така си мислите.
Аз отдавна съм го премахнала и вие не можахте да ми попречите.
Е, да.
Тя и Раймонда не е успяла, но е останала в Историята.