е накичила нови емотиконки....
Ти си слънце,ти си вятър.
наш любим администратор...
аз събирам парите, за да не отиват в долни пиянициQuid написа:всички които виждат нещо ново да си приготвят по 200 евро
ако искат да продължават да го виждат:rotfl24:
краен срок на плащане до 31.12.2007:rotfl24:
не може в събота да ти казвам кое е невъзможно. А до другото - по-скоро ще стигнем до двойници (овцата Моли), макар и това да не е сигурно.Quid написа:аз ти говоря за некво парче от тяло което се е съхранило и благодарение на технологиите от неква шибана клетка да се прероди.
къде отиде са ти у тия теории шибани:-)
кое е невъзможно ми кажи.
А пеперудата дали "помни", че някога е била грозна, космата гъсеница?:roll:Remmivs написа:Говорите си за преходите гледам. Интересна е темата, но нищо конкретно не можем да кажем, или поне аз не мога, засега относно първия, щото не помним, нито пък относно втория щото още не сме стигнали там. Единственото, което отказвам да приема е, че всичко тук е една шарена, свиркаща, подскачаща, налудна празнота и безсмислие. Може и да се лъжа, но така ми харесва.
Този е оня, който сънувал, че бил пеперуда, ама не е ясно дали пеперудата сънува, че е той или той, че е тя.БоЕВ написа:Трудно стоплям днеска, но тоя не си спомням да го познавам.Remmivs написа:Или пък Шанг Зъ...БоЕВ написа:А пеперудата дали "помни", че някога е била грозна, космата гъсеница?:roll:
Ясно!vyara написа:Този е оня, който сънувал, че бил пеперуда, ама не е ясно дали пеперудата сънува, че е той или той, че е тя.БоЕВ написа:Трудно стоплям днеска, но тоя не си спомням да го познавам.Remmivs написа:Или пък Шанг Зъ...БоЕВ написа:А пеперудата дали "помни", че някога е била грозна, космата гъсеница?:roll:
Сега разбра ли?
Един ден около залез Шанг Зъ задрямал и сънувал, че се е превърнал в пеперуда Размахал крилете си и наистина - бил пеперуда... Обзело го такова прекрасно чувство, че докато пърхал насам-натам забравил напълно, че той е Шанг Зъ. Скоро обаче осъзнал, че тази горда пеперуда е всъщност Шанг Зъ, който сънува, че е пеперуда или пък може би пеперудата сънува, че е Шанг Зъ...Може би Шанг Зъ е бил пеперудата и може би пеперудата е била Шанг Зъ. Това е смисълът на "превръщането на нещата".БоЕВ написа:Трудно стоплям днеска, но тоя не си спомням да го познавам.

doktorka написа:администратор...
е накичила нови емотиконки....
Ти си слънце,ти си вятър.
наш любим администратор...
![]()
взимамELBI написа:не може в събота да ти казвам кое е невъзможно. А до другото - по-скоро ще стигнем до двойници (овцата Моли), макар и това да не е сигурно.Quid написа:аз ти говоря за некво парче от тяло което се е съхранило и благодарение на технологиите от неква шибана клетка да се прероди.
къде отиде са ти у тия теории шибани:-)
кое е невъзможно ми кажи.
Кат се замисля, до 19 век много неща дето са реалност днес са изглеждали невъзможни. Иначе - да допуснем - технологии, клетки, неумиращи клетки, майсторлък да направиш всякаква клетка, много черен хайвер и трюфели, безсмъртни индивиди, безкрайно население, задушаване от преяждане с черен хайвер и трюфели.
Бе пак ще има оня с косата. Няма как просто. Даже да излъжеш за малко, после...удължаваш времето - не 40 год. живот като през 18 век, сега - 74, след 200 г. - 150... тц, времето и пространството не може да го излъжеш.
Разбира се, може и да бъркамВ някой знак някъде там....
Стават грешки
Ето ти една запечатана:Semiramis написа:наистина са много сладки и има много добри попадения.
![]()
![]()
![]()
и все пак не разбирам защо никой не откликва на наистина сериозния ми призив за поне една мълчаща емотиконка.
На толкова много места трябва единия поне да си затвори устата преди да се доолее или като не му се слуша оливането на някой. че е смешно. и тъжно.
Те тия двете сме аз и ПрокопиRemmivs написа:![]()
![]()
Баш него, но и другите маляци дето щъкат из форума, имах предвид като ги сложих бебешорите.4avdar4e написа:Те тия двете сме аз и Прокопи
можеш да сложиш и тая -Remmivs написа:

snowprincess написа:Мнемозина написа:Ти сега изпитваш ли ме?snowprincess написа:Мнемозина написа:
Ами също колкото горната всъщност.
все не ги харесваш аааааааааа