ще почета из форума, ще го изпия с наслада и ще излезна за 1/2 час да се нарадвам на слънчицето
слънчице......
Ще си направя едно, за да си имаш компания,Dark Lady написа:направих си кафе....сега офиса ухае прекрасно
ще почета из форума, ще го изпия с наслада и ще излезна за 1/2 час да се нарадвам на слънчицето
слънчице......

Дааа, имаше снимка на едно коте, дет беше заспало увито точно по този начин около радиаторDark Lady написа:о да, теб те зная....трябва да се увиеш около радиатор (представям си котка)

мащерката приспиваDark Lady написа:трудно ми е да пия зелен чай
в големи количества съвсем
обаче пия билков чай от мащерка, риган и листа на диви ягоди (не в момента де)
Вече никакви кафетаDark Lady написа:е, този в подписа ти е по-готин
някак съсредоточен....това коте е леко загубено (невинно)

Quid написа:зеления чай в големи количества мое да ти прецака черния дроб ако не си пил
това за пиенето не е сигурно но за другото мое да ми верваш:-)
Сериозно ли?:shocked:frisky lioness написа:
Вече никакви кафета
след 12-13 часа.
Това го реших вчера. Твърдо.
Открих какво е причина за безсънието ми, по-точно буденето всяка нощ в 2:mad::evil:
Следобедното кафе.
Доказателство за това, че вече съм дърта
намали чая за да не се прецака нещоКент написа:Quid написа:зеления чай в големи количества мое да ти прецака черния дроб ако не си пил
това за пиенето не е сигурно но за другото мое да ми верваш:-)
ми нали нещо се пак трява да го прецака
след като пия по-малко алкохол все още бре
Сериозно.esti написа:Сериозно ли?:shocked:frisky lioness написа:
Вече никакви кафета
след 12-13 часа.
Това го реших вчера. Твърдо.
Открих какво е причина за безсънието ми, по-точно буденето всяка нощ в 2:mad::evil:
Следобедното кафе.
Доказателство за това, че вече съм дърта
Аз почти всеки следобед пия бяло фрапе (вътре нали има нес кафе) и понякога и аз вампирясвам и се чудя защо...

ти май мнооо време имаш за четене нещо а:blum:vyara написа:Пък ако искате да знаете, чела съм, че кафето преди лягане било полезно за старите хора да заспят, защото им помагало на оросяването на мозъка... нещо такова. Сериозно бе.
Аз за тая цел вися от тавана с главата надолу:-). Помага. Стига да не съм вечеряла скороvyara написа:Пък ако искате да знаете, чела съм, че кафето преди лягане било полезно за старите хора да заспят, защото им помагало на оросяването на мозъка... нещо такова. Сериозно бе.

Ай да не започвам с чалгата:lol::lol:Dark Lady написа:шантаво еfrisky lioness написа:....ами по едно време ми влезна в главата онази детска песничка, която я пускаха сутрин по радиото в 6.50 ...........)
КАжи сега, че не е шантаво:lol::lol:
трийни текста щото ще влезе и в чужди глави

Това беше много отдавна. Което показва каква добра памет и оросяване на мозъка имам.Quid написа:ти май мнооо време имаш за четене нещо а:blum:vyara написа:Пък ако искате да знаете, чела съм, че кафето преди лягане било полезно за старите хора да заспят, защото им помагало на оросяването на мозъка... нещо такова. Сериозно бе.