Май има проблем, но дали

Все същите
Аватар
Nejimaki-dori

Май има проблем, но дали

Мнение от Nejimaki-dori »

е само в моя телевизор?!

Та по същество - отварям си аз днес форума, щракам на първата тема и какво да видя - редят ми се едни картинки, еднии чудеса. Отначало, понеже отворих темата с трите звездички реших, че това е самата тема, но уви, тя беше по-надолу, а всички писали по нея бяха без аватарчета. С други думи - сите аватари ми излизат в колонка преди самата тема, после ги няма.

Това само при мен ли е?
:shocked: :crying:
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Аватар
Rain

Мнение от Rain »

И при мен, като се помъчих да я разгледам като гост преди малко. :-)
Едно вертикално поле аватари, после писаниците без ник. :-)
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Rain написа:И при мен, като се помъчих да я разгледам като гост преди малко. :-)
Едно вертикално поле аватари, после писаниците без ник. :-)
а ако се регнеш?:-)
при мен е нормално:grin:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Nejimaki-dori

Ама аз не кат гост, аз през парадния вход и пак така. Отгоре на всичко, постовете са в колонката на автора, а там дето трябва да е поста седи празно.

П.П. Сега установих, че и в профила си не мога да вляза, исках да сменя темата да видя дали ще се оправи.
Изписва ми това
Parse error: syntax error, unexpected '}' in /home/net3o4o/public_html/forum/includes/template.php(127) : eval()'d code on line 79
Някой да преведе, моля. :(
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Пуснах една тема по-горе за рожденните дати. Слагам промени във форума, и поради това, тези които са с коледни кожи или със Mozilla имат проблеми. Сменете кожите на нещо друго в профила си, или кажете - аз да сменя.
Сори, ще се опитам днес да оправя всичко.
:(

П.П. Imaranta е оправена.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Nejimaki-dori

Благодаря! :kiss:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

харесва ми това със сменянето на кожите - вълци и агнета :lol:

приятен ден :-)
jazz

Мнение от jazz »

Dark Lady написа:харесва ми това със сменянето на кожите - вълци и агнета :lol:

приятен ден :-)
.
на мен ми харесва това с оправянето :lol:
Публикувай отговор