Мечтаете ли?
-
Дядо Капинчо
- сър Айвънхоу
Re: Мечтаете ли?
Не случайно кзават: "сиво ежедневие", защото сивото е цветът на обезличаването.
Така ден след ден в сивото ни ежедневие забравяме за всичко. Остават само проблемите, които всеки ден ни заливат...
П.П. Но, все пак, облечения в сиво, не означава, че е сив и по душа.
Така ден след ден в сивото ни ежедневие забравяме за всичко. Остават само проблемите, които всеки ден ни заливат...
П.П. Но, все пак, облечения в сиво, не означава, че е сив и по душа.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
-
Дядо Капинчо
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
колкото повече хора без мечти , толкова по лесно човек си реализира неговите
:-)
тва е жестоката истина и си направи изводи в оперативен порядък иначе започва ресто назад
никва прошка няма
тва е жестоката истина и си направи изводи в оперативен порядък иначе започва ресто назад
никва прошка няма
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Търсят себе си - това го помняvyara написа:Нали, нали? Виж ги другите какви ги дрънкат. Те още не са се опознали.Капинчо написа:Мдаа, всъщност си много права.vyara написа:Може би като започнеш да знаеш какво искаш и какво можеш, мечтите намаляват.
А вземете се намерете най-накрая, че да видите, колко е хубав и простичък живота.
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Аз обичам да "довършвам" истории като си легна.
Ако нещо интересно съм срещнала през деня, да си измисля как ще свърши.
проблема е, че обикновено не стигам много далеч - заспвам и историята си остава недовършена.
А на сутринта забравям.
Все си обещавам как ще почна да си записвам, ама досега не съм го направила.
Иначе, да мечтая.
Ако нещо интересно съм срещнала през деня, да си измисля как ще свърши.
проблема е, че обикновено не стигам много далеч - заспвам и историята си остава недовършена.
А на сутринта забравям.
Все си обещавам как ще почна да си записвам, ама досега не съм го направила.
Иначе, да мечтая.
-
Дядо Капинчо
И са кво? Кат съм се опознала, че и харесала* трябва да спра да си мечтая? Много си е разтоварващо да знаеш:-)esti написа:Търсят себе си - това го помняvyara написа:Нали, нали? Виж ги другите какви ги дрънкат. Те още не са се опознали.Капинчо написа:Мдаа, всъщност си много права.vyara написа:Може би като започнеш да знаеш какво искаш и какво можеш, мечтите намаляват.от една моя тема. Много бяхте търсещите.
А вземете се намерете най-накрая, че да видите, колко е хубав и простичък живота.
* демек живея в хармония с бесовете си
Последно промяна от Positum на 05.12.07, 11:32, променено общо 1 път.
Именно.Пипи написа:Тъй е. Обаче щом всичко правя от втория път, значи се редя на различни опашки:blum:Капинчо написа: Да там е бедата, я. Той е простичък, а ние все се опитваме да го надхитрим и да се наредим два пъти на опашката за чорбата. После се чудим що духаме супата.
Който не се познава все се реди на чужди опашки и после що живота бил толкова сложен и труден.
-
Дядо Капинчо
Мойта гледна точка за живота вселената и всичко останало е малко по-различна, не съм черногледа. кат не можеш да изкараш хубавото от лошото все живота го отнася, тъй ли да те разбирам:blum:?Щото и в най- големите лайна може да намериш мъничко съкровище, а ако не успееш не са виновни лайната:lol:esti написа: Именно.
Който не се познава все се реди на чужди опашки и после що живота бил толкова сложен и труден.
тва дето се врътка в аватара ми е мечтата:blum:Капинчо написа:Това дето ти си върти в аватара не ми прилича на планетата Земя. По-скоро е Калиостро от съзвездието Куид.Quid написа:а дано до обяд да се приземите щото улетяхте в облаците:-)
алоооооооо! тук планета земя!
ако ме чувате се обадете:rotfl24:
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Виж сега, да се търсиш и да се познаваш са две различни неща. Значи, можеш да търсиш някого, когото познаваш. Стар познат, така да се каже, нали си съгласна. Познаваш го, обаче ти се губи нещо и се озърташ да го видиш. А междувременно си го знаеш що за стока е. Разбра ли? Няма противоречие.esti написа: Търсят себе си - това го помняот една моя тема. Много бяхте търсещите.
Пък и да има, на кой му пука.
трябва ли всичко да има смисъл в живота и винаги ли трябва да си задаваме въпроса нещо като ни харесва защо точно ни е харесало?!Капинчо написа:Да огрееш навсякъде ли?Quid написа:тва дето се врътка в аватара ми е мечтата:blum:Капинчо написа:Това дето ти си върти в аватара не ми прилича на планетата Земя. По-скоро е Калиостро от съзвездието Куид.Quid написа:а дано до обяд да се приземите щото улетяхте в облаците:-)
алоооооооо! тук планета земя!
ако ме чувате се обадете:rotfl24:
едва ли:-)
-
Дядо Капинчо