Претендирам
-
Дядо Капинчо
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Претендирам
Дращи, дращи...Капинчо написа:за 1% от активите на форума - толкова са ми вложенията в мнения.
Куиде, колко прави това в евро?
Още, ощеееее:lol::lol::winkw:
Къде си тръгнал с този един процент:blum::winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- сър Айвънхоу
То активите и пасивите вървят заедно!Капинчо написа:за 1% от активите на форума - толкова са ми вложенията в мнения.
Така че имаш и 1% (поне) пасиви!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
-
Дядо Капинчо
Капинчо написа:за 1% от активите на форума - толкова са ми вложенията в мнения.
ако искаш да купуваш само кажи
направо ти продавам мойте % с коледна отстъпка:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз не знам колко % имам. Тва е сложно за моя мозък...Как ги смятате тези проценти, че не разбрах. Днес точно това казвах на семираМИСката, че ми изглежда доста глупаво и прилично на соц. съревнование това, кой колко бил казалКапинчо написа:
Ти пък какво ми се фукаш с твоите 5%. Скоро ще те надмина. Само да се науча да пиша и с третия пръст.
Няма да кажа, че колкото повече се изписва, толкова повече глупости могат да бъдат изречени и за да няма засегнати ще кажа, че поне в моя случай е така

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Мълчи, мълчи, и не поглеждай в подреждането по брой мнения, че...frisky lioness написа: Аз не знам колко % имам. Тва е сложно за моя мозък...Как ги смятате тези проценти, че не разбрах. Днес точно това казвах на семираМИСката, че ми изглежда доста глупаво и прилично на соц. съревнование това, кой колко бил казал
Няма да кажа, че колкото повече се изписва, толкова повече глупости могат да бъдат изречени и за да няма засегнати ще кажа, че поне в моя случай е така
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
Хе! Преди мен са Рем и Чавето, а на Мнемо все й дишам във врата.Капинчо написа:за 1% от активите на форума - толкова са ми вложенията в мнения.
Почетно четвърто място.
Плямпало с актив за завиждане съм просто.
Като се разберете с Куид, ми кажи да си сметна процентите, па ако требе и ще се напъна да съм по-активна.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мнемозина написа:Мълчи, мълчи, и не поглеждай в подреждането по брой мнения, че...frisky lioness написа: Аз не знам колко % имам. Тва е сложно за моя мозък...Как ги смятате тези проценти, че не разбрах. Днес точно това казвах на семираМИСката, че ми изглежда доста глупаво и прилично на соц. съревнование това, кой колко бил казал

- Green Light
Глупости, пусти във форума пущи,frisky lioness написа:Аз не знам колко % имам. Тва е сложно за моя мозък...Как ги смятате тези проценти, че не разбрах. Днес точно това казвах на семираМИСката, че ми изглежда доста глупаво и прилично на соц. съревнование това, кой колко бил казалКапинчо написа:
Ти пък какво ми се фукаш с твоите 5%. Скоро ще те надмина. Само да се науча да пиша и с третия пръст.
и само гледай кво шсе отприщи!
П.П. Карлуково е на хоризонта
-
Дядо Капинчо
- Green Light
Аз да не съм тука да си говоря за проценти? Аз съм тука да говоря за ме-те-о-ро-ло-ги-я. Или за политика.Quid написа:Капинчо написа:за 1% от активите на форума - толкова са ми вложенията в мнения.
ако искаш да купуваш само кажи
направо ти продавам мойте % с коледна отстъпка:-)
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Точно:-)Капинчо написа:
"По добре да мълчиш и да се усъмнят, че си глупав, отколкото да проговориш и да разсееш всички съмнения"
Ама ние вече повечето тук доста добре се познаваме, така че дали някой ще говори или ще си замълчи.........
Няма голяма значка:-)
Минали сме го момента на първоначалното ухажване и стемежът да блеснеш на всяка цена:winkw:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Green Light написа:
П.П. Карлуково е на хоризонта
Вчера мернах някаква обява. Продаваше се къща там:-)

-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
- frisky lioness
- Обратна връзка:
No.Капинчо написа:
Are you talking to me?!?!?
Огледай се из съседните теми:winkw:

- Green Light
Хахахаха! Да, точно, аз тоа Армагедон от десет години го познавам ехее и брат му познавам и леля му....Капинчо написа:Това не беше ли науката за камъните дето падат от небето и за Армагедон?Green Light написа: Аз съм тука да говоря за ме-те-о-ро-ло-ги-я.
Оригинала е на Димитър Павлов от Ретро радио. Определено не е сам, тоя човек. Отвреме навреме си изкълчвам врата в колата, та после ме боли. Тва от хилеж. Един ден съобщава времето: В София - слънчево, 15 градуса, ще вАли, в Пловдив- тва и тва, в Бургас еди какси, а в Силистра въобще не ме интересува какво е времето! Аз да не съм дошъл тука, да си говоря за времето, бе! Аз съм дошъл да говоря за ме-те-о-ро-ло-ги-Я" А днеска. Говори нещо и се лигави и вика " Питате какъв е смисъла да ви го разказвам това? Как какъв е смисъла, бе- повишава тон- Смисъла е, - вика в кресчендо -че вече е 10 и 15! Малко ли ви е? Ай ш му се не види!"
Жесток е, страхотен, така ми оправя настроенито сутрин.. Много е готин!!:-)Green Light написа: Оригинала е на Димитър Павлов от Ретро радио. Определено не е сам, тоя човек.
- Piqndurnik
добре, че не е за ключа от квартирата, където си държа парите...Капинчо написа:за 1% от активите на форума - толкова са ми вложенията в мнения.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Dark Angel