Альоооо, "Ръководството"...
- сър Айвънхоу
- сър Айвънхоу
АресА ми, ама верно малко сте позакъснели...maggot написа:Че не ти ли харесА?
П.П. Помислих, че сте сменили тревата...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Да те у мрънкалото!
Цял ден си играя с шибаните ви РДта, че ми писна (а и не само на мен) на фурката да следя кой кога и как, са пак мрънканици, аребе!

Цял ден си играя с шибаните ви РДта, че ми писна (а и не само на мен) на фурката да следя кой кога и как, са пак мрънканици, аребе!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
-
Дядо Капинчо
- сър Айвънхоу
Споко бре, како! Аз за РД-тата не съм те ецал!maggot написа:Да те у мрънкалото!
И не съм мрънкало... (поне в дадения случай). Просто се притесних за здравето на "Ръководството"
П.П.
Ти си слънце, ти си вятър...
Bella Ciao
Bella Ciao
ТурИ си го сам - влез си в профила и си го сложи. До са слагах тия дето бяха в темата на [unknown]-а - заболяха ме очите вече. Ръцете ми се разтрепераха и имам нужда от 3 (три) магистрали!Капинчо написа:
Ми да ти дам и моето да си го туриш на фурката . 4 март 57
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Шти отлепя един вятър аз на тебе! И на Дофторицата ше й отлепя, оня ден Питката се чудеше от къде му се набило в главата "Ти си роза, ти си крем.." .сър Айвънхоу написа:
П.П.
Ти си слънце, ти си вятър...
Амаха.
(днес съм побесняла, то си и личи, де!
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- сър Айвънхоу
Да беше казала, да смъ си го написал собственоръчно... Не искам да товаря никого с моите си нещица.maggot написа:ТурИ си го сам - влез си в профила и си го сложи. До са слагах тия дето бяха в темата на [unknown]-а - заболяха ме очите вече. Ръцете ми се разтрепераха и имам нужда от 3 (три) магистрали!
П.П. Относно магистралите:
Въпрос: Защо Диего Марадона станал футболист?
Отговор: Заради дългите бели линии...
Bella Ciao
Bella Ciao
-
Дядо Капинчо
Блазя ти. Изпълнил си една заветна мъжка мечтаКапинчо написа: Боже до къде стигнах на стари години - да си го турям сам.Добре, че ми стига до там.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
-
Дядо Капинчо
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Альоооо, "Ръководството"...
И аз получих
Много мило...
Благодаря ти, мила Магготке

Сполай ти за труда и фърГаните нерви
Много мило...
Благодаря ти, мила Магготке
Сполай ти за труда и фърГаните нерви

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- сър Айвънхоу
Айде, щото, нали си ми приятелче, ще те светна в далаверата.4avdar4e написа:Е ся, ако ви кажа, че тоя път аз нищо не разбрах:blink: Нещо, така, превод в ефир, туй-онуй
Седя си аз кротко в клубчето. Спамя си. И изведнъж ми се отваря един прозорец с цветовете на клуба и на него пише (цитирам по памет): "Честит рожден ден, макар и със закъснение! От Ръководството :Р"...
И затова реших да видя, аджеба, какво му е станало на "Ръководството"...
П.П. Маготич, миличка... наистина ми хареса, но ме постресна малко... Щото нали тука моеот "Ръководство" е малко параноично и реших, че може да са ме изловили, че спамя през работно време...
Bella Ciao
Bella Ciao
А за мен пак нищо нямаааааасър Айвънхоу написа: Айде, щото, нали си ми приятелче, ще те светна в далаверата.
Седя си аз кротко в клубчето. Спамя си. И изведнъж ми се отваря един прозорец с цветовете на клуба и на него пише (цитирам по памет): "Честит рожден ден, макар и със закъснение! От Ръководството :Р"...
Не, бе, шегувам се, ама нямаше да разбера, ако не ми беше обяснил
- сър Айвънхоу
Ами, като си налупила тая шапка и не виждаш явно всичко!Пипи написа:и за мен нищо няма. пък ма има в оня списък ама като PPI
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Това е нищо. Маггот каза, че може да се влезе в профила и там да си "поместиш" рожденната дата. Тя го е направила за тези от списъка на незнайния. И решавам аз да си погледна в профилаПипи написа:и за мен нищо няма. пък ма има в оня списък ама като PPI
и какво виждам
Сега вече всичко си идва на мястото.
Не искам никой повече да ми опонира или да влиза в какъвто и да било спор с мене. Аз съм древна, значи мъдра (или почти)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
frisky lioness написа:Това е нищо. Маггот каза, че може да се влезе в профила и там да си "поместиш" рожденната дата. Тя го е направила за тези от списъка на незнайния. И решавам аз да си погледна в профилаПипи написа:и за мен нищо няма. пък ма има в оня списък ама като PPI
и какво виждам
:shocked::shocked: О, небеса. Родена съм 1000г.
:shocked:
Не искам никой повече да ми опонира или да влиза в какъвто и да било спор с мене. Аз съм древна, значи мъдра (или почти):winkw:
![]()
![]()
![]()
Понеже съм любопитна като котката от подписа ти, наврях се и аз да видяfrisky lioness написа:
Не искам никой повече да ми опонира или да влиза в какъвто и да било спор с мене. Аз съм древна, значи мъдра (или почти):winkw:
![]()
![]()
![]()
Здрасти, наборе!!!:rotfl24:
- сър Айвънхоу
Подозирах аз, че съм заобиколен с исторически паметници...4avdar4e написа:Понеже съм любопитна като котката от подписа ти, наврях се и аз да видяfrisky lioness написа:
![]()
![]()
![]()
Здрасти, наборе!!!:rotfl24:
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- сър Айвънхоу
Абе,, вие що намирате кусури на Маготича, м?frisky lioness написа:Радвай се, блаженний:-)сър Айвънхоу написа:
Подозирах аз, че съм заобиколен с исторически паметници...:rotfl24:
Не стига, че се морИ жената да ви напише рожденните дати, ами сега и годините не ви харесват.
Ми променете ги, бре!
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Сега и ако вземеш да ми покажеш като как и къде не съм харесала годините:mad::evil: Имаше ли някъде в поста ми от тези емотки, а:mad::evil:?сър Айвънхоу написа:Абе,, вие що намирате кусури на Маготича, м?frisky lioness написа:Радвай се, блаженний:-)сър Айвънхоу написа:
Подозирах аз, че съм заобиколен с исторически паметници...:rotfl24:
Не стига, че се морИ жената да ви напише рожденните дати, ами сега и годините не ви харесват.
Ми променете ги, бре!
Не. Значи нямам оплаквания
и само аз и благодарих:blum:

Е има те като PPI, ама като ПИПИ те нЕма. За това и не сложих нищо. ЧудИх се, чудИх се, па - на - не сложих - ей-така за всеки случай, да не объркам пУтребителя.Пипи написа:и за мен нищо няма. пък ма има в оня списък ама като PPI
Иначе насложих на всите от "оня" списък, за да уважа труда на ъннона дето ги събирА на едно място.
Та така.
От тук нататък, ку някой иска, може да си сложи РД-то в профила и на главната страница, ще има честитутка и всите ще виждаме кой-кога. Мда.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Всите сме такива, ако мислиш, че си изключение, длибоко се лъжешfrisky lioness написа:
Това е нищо. Маггот каза, че може да се влезе в профила и там да си "поместиш" рожденната дата. Тя го е направила за тези от списъка на незнайния. И решавам аз да си погледна в профила
и какво виждам
![]()
![]()
![]()
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Миси, миси...frisky lioness написа:..
Още веднъж от името на колектива
БЛАГОДАРЯ![]()
![]()
П.П. Това всъщност го направих днес заранта, след няколко дена безсъние. Демек - избих си нервите върху нас
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ок, аз съ опраих:)maggot написа:Е има те като PPI, ама като ПИПИ те нЕма. За това и не сложих нищо. ЧудИх се, чудИх се, па - на - не сложих - ей-така за всеки случай, да не объркам пУтребителя.Пипи написа:и за мен нищо няма. пък ма има в оня списък ама като PPI
Иначе насложих на всите от "оня" списък, за да уважа труда на ъннона дето ги събирА на едно място.
Та така.
От тук нататък, ку някой иска, може да си сложи РД-то в профила и на главната страница, ще има честитутка и всите ще виждаме кой-кога. Мда.
Последно промяна от Kent на 05.12.07, 18:20, променено общо 1 път.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аз пък..
Бъзнахнещо в профила си - ама само смених някава "тема" да е коледно нещо си... и сегаМ
1. Мноо старнен изглед имам на страницата
2. не мога да си улезнем у профила, да си върна старта "тема"
1. Мноо старнен изглед имам на страницата
2. не мога да си улезнем у профила, да си върна старта "тема"
Кент написа:ходих да търся ени скални манастири4avdar4e написа:Ние май сите напуследък само туй правимmaggot написа: П.П. Това всъщност го направих днес заранта, след няколко дена безсъние. Демек - избих си нервите върху нас
ся са върнах жаден, мокър, измръзнал
ше ми обясните ли кво става
никакви РД-та, никакви честитки на мойто компи
не излизат
сичко си е както преди
кажи поне ти бе мис Маггот:shy:
- Житената Питка
- BOFH
шът бе, човека може де е отроче на "априлския повей"Житената Питка написа:Малиииииииииииииии! Ма ти си по-дърт от баща ми бе!Капинчо написа:Ми да ти дам и моето да си го туриш на фурката . 4 март 57