За различните теми...
За различните теми...
Аз съм един от последните членове на този форум и може би не съм аз човекът който може да кажа това, но ми прави впечатление как се налага някаква форма на избирателно писане.Чета си тук разните теми и доста от нещата пуснати от Боев ми допадат като съдържание, разбирам че за някои това е дразнещо, но не може ли да подминавате темата която не ви вълнува, за да не се получават конфузни ситуации. Мисля че този вариант ще е удачен за всички форумци.
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
Re: За различните теми...
Напълно си права.
Аз също мисля, че всеки трябва да пуска каквото има желание да пусне.
И да пише там, където му се пише.

Аз също мисля, че всеки трябва да пуска каквото има желание да пусне.
И да пише там, където му се пише.
Panta rhei...
Ако знаеш колко се старая да правя точно така, ама някой път пръстетата сами си пишат по клавиатуратаБаба Яга написа:Аз съм един от последните членове на този форум и може би не съм аз човекът който може да кажа това, но ми прави впечатление как се налага някаква форма на избирателно писане.Чета си тук разните теми и доста от нещата пуснати от Боев ми допадат като съдържание, разбирам че за някои това е дразнещо, но не може ли да подминавате темата която не ви вълнува, за да не се получават конфузни ситуации. Мисля че този вариант ще е удачен за всички форумци.
Но иначе съм напълно съгласна с теб, затуй снощи му се извинявах лично на Боев. Но пък и конкретно с него има неща, за които си спорим, пък то няма лошо, нали казват, че така се раждала истината..
Бе да взема и аз да си наложа един бан, ама колко ли ще устискам???
- Green Light
Ммм, не! По темите които ме интересуват пиша сериозно и искренно. Къде ще се лигавя?Баба Яга написа:Аз съм един от последните членове на този форум и може би не съм аз човекът който може да кажа това, но ми прави впечатление как се налага някаква форма на избирателно писане.Чета си тук разните теми и доста от нещата пуснати от Боев ми допадат като съдържание, разбирам че за някои това е дразнещо, но не може ли да подминавате темата която не ви вълнува, за да не се получават конфузни ситуации. Мисля че този вариант ще е удачен за всички форумци.
Доколкото разбрах, не е въпросът в спама, а в протестите срещу теми с определена... как да го кажа... емоционална посока.4avdar4e написа: Ако знаеш колко се старая да правя точно така, ама някой път пръстетата сами си пишат по клавиатуратаПък и нещо гледам напоследък ни е налегнало леко шизофренно настроение.. Пък и тук сме все отявлени спамери, дет се вика "да не остане тема неоспамена"
Но иначе съм напълно съгласна с теб, затуй снощи му се извинявах лично на Боев. Но пък и конкретно с него има неща, за които си спорим, пък то няма лошо, нали казват, че така се раждала истината..
Бе да взема и аз да си наложа един бан, ама колко ли ще устискам???
Или?
Panta rhei...
Мнемозина написа: Доколкото разбрах, не е въпросът в спама, а в протестите срещу теми с определена... как да го кажа... емоционална посока.![]()
Или?
- сър Айвънхоу
А моето не уважаваш, така ли?vyara написа: ПП И за протокола - в темата за православието не съм обелила и дума. Не съм дори спамила. Уважавам правото на Боев да се вълнува и не му преча на темата.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Определено правилно си ме разбрала, а по повод на спама, ако го няма съвсем на конгрес ще заприлича тук.Мнемозина написа:Доколкото разбрах, не е въпросът в спама, а в протестите срещу теми с определена... как да го кажа... емоционална посока.4avdar4e написа: Ако знаеш колко се старая да правя точно така, ама някой път пръстетата сами си пишат по клавиатуратаПък и нещо гледам напоследък ни е налегнало леко шизофренно настроение.. Пък и тук сме все отявлени спамери, дет се вика "да не остане тема неоспамена"
Бе да взема и аз да си наложа един бан, ама колко ли ще устискам???![]()
Или?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
КъФ е проблемЪт, че не разбрах:blink::shocked:Баба Яга написа:Аз съм един от последните членове на този форум и може би не съм аз човекът който може да кажа това, но ми прави впечатление как се налага някаква форма на избирателно писане.Чета си тук разните теми и доста от нещата пуснати от Боев ми допадат като съдържание, разбирам че за някои това е дразнещо, но не може ли да подминавате темата която не ви вълнува, за да не се получават конфузни ситуации. Мисля че този вариант ще е удачен за всички форумци.
Аз, например, далеч не пиша във всяка тема, както и не чета всичко...
Да не споменавам, че има дни в които изобщо не влизам, така че после ми е почти невъзможно да изчета написаното:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Поведението на Боев е друго. Пуска тема, казва си личното мнение. После отговаря на всеки поотделно и внимателно четесър Айвънхоу написа:А моето не уважаваш, така ли?vyara написа: ПП И за протокола - в темата за православието не съм обелила и дума. Не съм дори спамила. Уважавам правото на Боев да се вълнува и не му преча на темата.
Мнемозина написа:Доколкото разбрах, не е въпросът в спама, а в протестите срещу теми с определена... как да го кажа... емоционална посока.4avdar4e написа: Ако знаеш колко се старая да правя точно така, ама някой път пръстетата сами си пишат по клавиатуратаПък и нещо гледам напоследък ни е налегнало леко шизофренно настроение.. Пък и тук сме все отявлени спамери, дет се вика "да не остане тема неоспамена"
Или?
Ок де, представи си седнали сме в кръчма и си говорим, и някой/някои не са съгласни с нещо и ще си мълчат ли? Няма ли да се превърне в нещо тясно профилирано или лицемерно? Или ще се мълчи?
- сър Айвънхоу
Ами грижа се за вас - спамерите - да има какво да тракате по клавиатурите!vyara написа: Некъв линк и айде, юруш на празните приказки.
Bella Ciao
Bella Ciao
Мисля че всеки би изказал мнението си без изрази от рода"Стига с......" Всеки има право да се вълнува от каквото и както си иска, да споделя и обсъжда, да е съгласен/несъгласен.Пипи написа:Мнемозина написа:Доколкото разбрах, не е въпросът в спама, а в протестите срещу теми с определена... как да го кажа... емоционална посока.4avdar4e написа: Ако знаеш колко се старая да правя точно така, ама някой път пръстетата сами си пишат по клавиатуратаПък и нещо гледам напоследък ни е налегнало леко шизофренно настроение.. Пък и тук сме все отявлени спамери, дет се вика "да не остане тема неоспамена"
Или?
Ок де, представи си седнали сме в кръчма и си говорим, и някой/някои не са съгласни с нещо и ще си мълчат ли? Няма ли да се превърне в нещо тясно профилирано или лицемерно? Или ще се мълчи?
То ако не съм аз да пусна някоя сериозна темасър Айвънхоу написа:Ами грижа се за вас - спамерите - да има какво да тракате по клавиатурите!vyara написа: Некъв линк и айде, юруш на празните приказки.
Все недоволни. Май наистина тябва да пишем само ако ни е интересно (или за спамче
Мисля че всеки би изказал мнението си без изрази от рода"Стига с......" Всеки има право да се вълнува от каквото и както си иска, да споделя и обсъжда, да е съгласен/несъгласен.[/quote]Баба Яга написа:[
Това е друго. Когато намекът остане неразбран (многократно) и липсва усет за граници ссе стига до "стига":-)
Виж сега. Хубаво е да се говори конкретно, а не по принцип. Щото аз не се отказвам от думите си към Айвън за новините, които не са никакви теми или поне да ги разреди, а не всеки ден серийно по няколко.Баба Яга написа: Мисля че всеки би изказал мнението си без изрази от рода"Стига с......" Всеки има право да се вълнува от каквото и както си иска, да споделя и обсъжда, да е съгласен/несъгласен.
- сър Айвънхоу
Аз това и правя... Да съм се дразнил, че някой е пуснал незнам каква си тема?vyara написа: Май наистина тябва да пишем само ако ни е интересно (или за спамче), а ако се дразним, "маркирай като прочетена" и толкоз. Аз понякога и така правя.
Инак за спам сме винаги готови!
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
А, не! Аз си пия бира и не я разреждам! Това е за тия с водката и другите трърди алкохолища!vyara написа:Айвън ... или поне да ги разреди...
Bella Ciao
Bella Ciao
Нямах теб предвид и съм съгласна с предложението ти относно новините за деня.vyara написа:Виж сега. Хубаво е да се говори конкретно, а не по принцип. Щото аз не се отказвам от думите си към Айвън за новините, които не са никакви теми или поне да ги разреди, а не всеки ден серийно по няколко.Баба Яга написа: Мисля че всеки би изказал мнението си без изрази от рода"Стига с......" Всеки има право да се вълнува от каквото и както си иска, да споделя и обсъжда, да е съгласен/несъгласен.
- сър Айвънхоу
ша праа кот си ссакам пъкvyara написа:Пробвай ме. Пусни една тема като хората, сериозна и дълбока, пък да видим. Айде де. Не само да ходиш и да се плезиш.сър Айвънхоу написа: Инак за спам сме винаги готови!
П.П. Де пък видя хора? Тука сме все клубари!
Последно промяна от сър Айвънхоу на 05.12.07, 16:23, променено общо 1 път.
Bella Ciao
Bella Ciao
Аз пък ти предлагам, щом имаш нещо конкретно предвид, да го кажеш директно и да се премине направо към въпросаБаба Яга написа: Нямах теб предвид и съм съгласна с предложението ти относно новините за деня.
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 20.12.08, 18:58, променено общо 1 път.
Забелязвам как се получава някакво напрежение между Боев и Почти безобидна и остава един привкус на обида, а на мен ми допадат неговите теми, дори има неща които научих от там, други си припомних. Та си мсиля че има вариант за взаимен компромис.vyara написа:Аз пък ти предлагам, щом имаш нещо конкретно предвид, да го кажеш директно и да се премине направо към въпросаБаба Яга написа: Нямах теб предвид и съм съгласна с предложението ти относно новините за деня.Делово, така да се каже.
- сър Айвънхоу
Совите не са това, което са...Баба Яга написа:Забелязвам как се получава някакво напрежение .
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Той, незнайният преди време (абе, този човек и той липсва...нещо ще да се е разсърдил и той...) предложи да се направят "потребителски групи":lol::lol:vyara написа:То ако не съм аз да пусна някоя сериозна темасър Айвънхоу написа:Ами грижа се за вас - спамерите - да има какво да тракате по клавиатурите!vyara написа: Некъв линк и айде, юруш на празните приказки.
И оня змей веднага ще ми скочи колко отвлечено било, усукано и нам си кво.
Все недоволни. Май наистина тябва да пишем само ако ни е интересно (или за спамче), а ако се дразним, "маркирай като прочетена" и толкоз. Аз понякога и така правя.
Аз пък си мислех, че мс еприятели, а сред приятели всичко е позволено
и това да кажеш "ай, стага си ми пълнил главата с глупости...", както и "виШ съ ква си крава" или "кво си се нахилила кат някаква варена тиква", или "кво праиш, ма, парцал", въпреки че има риски да не се долови настроението и закачливата искра в очите на отправящият репликите

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
На тях това им харесва, не ги мисли. Иначе няма да го правятБаба Яга написа:Забелязвам как се получава някакво напрежение между Боев и Почти безобидна и остава един привкус на обида, а на мен ми допадат неговите теми, дори има неща които научих от там, други си припомних. Та си мсиля че има вариант за взаимен компромис.
Ако не се понасяха, нямаше да си говорят. А те се обичат по свой начин.
Ние сме една шепа хора. 20-30 пишещи редовно. Да се разделим на групи е смешно.frisky lioness написа: Той, незнайният преди време (абе, този човек и той липсва...нещо ще да се е разсърдил и той...) предложи да се направят "потребителски групи":lol::lol:
и това да кажеш "ай, стага си ми пълнил главата с глупости...", както и "виШ съ ква си крава" или "кво си се нахилила кат някаква варена тиква", или "кво праиш, ма, парцал", въпреки че има риски да не се долови настроението и закачливата искра в очите на отправящият репликите:-)
Даже са и сядали на една маса, без да се сбиятvyara написа: На тях това им харесва, не ги мисли. Иначе няма да го правятИмат си традиции.
Ако не се понасяха, нямаше да си говорят. А те се обичат по свой начин.
Аз по принцип много рядко пиша и преди да се регистрирам тук четох около две седмици, допадна ми духът на форума и отношенията между всички пишещи, не може винаги всички да гледаме в една посока, но и не искам да се лишавам от интересни теми и хора. Всеки с интересите си и да живее спама.Капинчо написа:Баба Яга написа:Аз съм един от последните членове на този форум и може би не съм аз човекът който може да кажа това, но ми прави впечатление как се налага някаква форма на избирателно писане.Чета си тук разните теми и доста от нещата пуснати от Боев ми допадат като съдържание, разбирам че за някои това е дразнещо, но не може ли да подминавате темата която не ви вълнува, за да не се получават конфузни ситуации. Мисля че този вариант ще е удачен за всички форумци.
"Аз съм един от последните членове на този форум и ..."
Е, тук е ключът от палатката. Аз също бях новобранец в един форум и понеже не отговаряше на моите разбирания за "културна" дискусия, избягах. После дойдох тук и охооо - култура до култура. Да ама веднъж не се съгласиха с мен по нещо, което ме беше засегнало до там, че да го напиша тук и аз пак - торбичката на тояжката и аха да си отида, ама се върнах. Сетих се, че няма да мога да променя форумите по собствената си мярка и ако искам да има форум, в който да мога да влизам, ще трябва да си променя аршина (то затова всеки си има свой аршин за разлика от метъра). Та, колкото и да ни се иска форумите да са по-така, те са си нещо като сбирката на запалянковците пред централната баня. Има ги всякакви и умни, и не до там, и остроумни и не дотам. Някой ти тегли майната, друг даже замахне, пък после се окаже, че сте от един отбор и т.н. Та уча се да свиквам с виртуалния форум - много ми е полезно в реала - нещо като суха тренировка да приемам/изтърпям чужди мнения и поведение, които не ми импонират (виж кви думички знам).
А иначе. Иначе си права, ама ... (виж по горе)
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Извинявам се за намесата, но човек не може да чета и да пуска само "сериозни" теми. В крайна сметка това тук не е клуб "интелектуалец"vyara написа:Пробвай ме. Пусни една тема като хората, сериозна и дълбока, пък да видим. Айде де. Не само да ходиш и да се плезиш.сър Айвънхоу написа: Инак за спам сме винаги готови!
не ли съм права?

-
Дядо Капинчо
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Само припомних. Не съм предлагала. Който иска да се дели по двойки и тройки може да го направи на лични белеШки или по Q-то, напримерvyara написа:Ние сме една шепа хора. 20-30 пишещи редовно. Да се разделим на групи е смешно.frisky lioness написа: Той, незнайният преди време (абе, този човек и той липсва...нещо ще да се е разсърдил и той...) предложи да се направят "потребителски групи":lol::lol:
и това да кажеш "ай, стага си ми пълнил главата с глупости...", както и "виШ съ ква си крава" или "кво си се нахилила кат някаква варена тиква", или "кво праиш, ма, парцал", въпреки че има риски да не се долови настроението и закачливата искра в очите на отправящият репликите:-)
Аз проблеми нямам

- сър Айвънхоу
Альоооо, ти кога си ме снимал и с какво право ми показваш муцуната на всевиждане?Капинчо написа:frisky lioness написа:
...въпреки че има риски да не се долови настроението и закачливата искра в очите на отправящият репликите:-)
Е, те тва е проблемът. Затова предлагам всеки, който ще се закача да си направи снимка на физиономията (всички имате тутурутки (моля да не се бърка с шушумурките)) и да я лепва преди и след закачката, за да не стават сакатлъци.
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
frisky lioness написа:Извинявам се за намесата, но човек не може да чета и да пуска само "сериозни" теми. В крайна сметка това тук не е клуб "интелектуалец"vyara написа:Пробвай ме. Пусни една тема като хората, сериозна и дълбока, пък да видим. Айде де. Не само да ходиш и да се плезиш.сър Айвънхоу написа: Инак за спам сме винаги готови!
не ли съм права?
Винаги съм знаел, че си голямо сладуранче ти...
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
-
Дядо Капинчо